jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 18 November 2008

Sexy nya aku...sexy ker uolss?

Kena tag lagi uolss...gatal tul lah diorang ni..semua pakat nak ngok gambar sexy akak lah ni kan..ala uolss kan tau yang akak ni mmg sexy dalam ape cara sekalipun..kang bila akak sexy lebih2 kang..laki korang ke..bf korang ke yang baca blog akak ter taste lak ngan akak cam ner..jagan salahkan akak time tu...

definasi cantek bg akak : tidak semestinya rupa paras..tetapi ia termasuk dalam cara bercakap, lenggong badan, bentuk wajah, tutur kata dan sebagainya...kadang2 muka haus waruk pun ade yang kata sexy...pelik akak...

wah confident ni yang aku ni cantek..walhal muka cam kuali kemek...yer lah kalau akak sendiri x cakap sape lagi nak cakap..kalau tunggu mmg nan ado jawapannya...ape pun untuk tidak menghampakan korang akak buat gak lah kan...

1 - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda
masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..
5 - Selamat bersexy!!

entah lah pandangan sexy kot mase ni...nampak skit lurah2 yang nan adoo itew..yer kot sexy..ke korang nak muntah ngok gambar ni...

bibir tu kot yang buat sexy..entah lah..ke kesendukan wajah akak tu yang buat sexy...

pose sexy lah konon ni..entah lah uolss...agaknya lah...akak rase cam tukang mop kat KTV kareoke je...

harus lah akak nak taq kawan2 akak uolss...

1) Kak bed yang mempunyai bentuk badan yang tembam2 nangka..mesti ko sexy nok..mak rase ko mmg sexy lah nok..sebab semua jantan yang date ngan ko semua meletop..mesti sebab ko sexy..ke duit ko sexy nok...x sabar mak nak ngok

2) hotmama yang mempunyai perut yang paling perfect dalam muka bumi..maksud perfect disini adalah mampu menyumbat 3 kawah nasi sekali gus...

3) cMeen Zulayka ..nyah ko lah wartawan paling sexy sekali mak pernah kenal..sampai kan bila ko pose sebelah zila bakarin..ko leh over shadow zila bakarin dengan petik jari je..cepat nok buktikan...

4) cokelat...nok kalau ko x sexy x lah si yeop tu gila babi kat ko dulu kini dan selamanya...walaupun muka ko haus tp mak yakin ade sexy di sebalik kehausan itew..ke yeop mmg suka perempuan yang mukanya agak haus ni...

5) adriana ..nyah mak tau ko lah pondan paling sexy kat putra perdana..sampaikan bila mak nak jejak kat situ mak kena buat servey dulu sama ada ko sexy ke tidak ari yang mak nak ke putra perdana tu..yer lah kalau ko ade mesti mak x laku...

akak dan Kak Cam di tahan polis!

alkisahnya begini uolss....malam minggu yang lepas akak n kak cam boring sangat lepas minum2..terpikir2 kat mane nak p...baru teringat yang akak ade kenal ngan sorang mamat pakistan comel kerja guard kat area puchong..dia jaga bangunan pasaraya puchong perdana ....
ape lagi lets lah merempit ke sana...then sampai je sana akak trus parking kete kat situ..then mamat pakistan name ali ni datang then kitorang borak2 lah uolss..walaupun akak n kak cam x mekap tp confident ni yang dirini dah woman habis ni..walaupun sebenarnya endon keja kontrak lagi woman dr kitorang kan..then si ali pakistan ni pun bawak lah kwan dia lepak sama ngan akak...kawan dia x lah hensem macam si ali ni..tp badan dia marveles uolsss...body sedap2 gitew..akak pose lah jual mahal kan...yer lah konon2 akak ni cantek sanagt lah..buat suara2 manja walhal suara ko macam hon lori kan...

oh abang pakistan ku...muka mu sungguh menghairahkan..tetapi bau ketiak mu mampu membunuh orang sekampung...sungguh beracun..harus lah ko memnyental ketaik mu dengan sekampit sabun trojan

then tiba2 akak rase nak terkucil lak..akak suruh kak cam tunggu kat kete then akak trus pi toilet..yer lah bagi chance kat kak cam sebab dia di pandang sepi je oleh pakistan itew...kenape tak tau..nak kata kak cam x can tek..x gak..kak cam cantek uolss...tiada tandingan...mase akak kuar kete n nak cross jalan akak nampak ade kete peronda polis datang ke arah kete akak...akak buat bodo jelah n trus pi toilet...


hey ingat kat lorong haji taib je ke leh melacur..lorong lain pun boleh gak..suka ati lah nak kat lorong mane pun...

bila dah habis kencing akak balik lah kat kete..akak ngok kak cam sedang di soal siasat oleh polis itew...ape lagi akak pun terlibat same lah..macam2 dia tanya..ade gak soalan2 yang agak sial...siap mintak I.C kitorang n pasport pakistan tu..nasib baik pakistan tu legal..ade permit bagai...kalau tak sian abang2 pakistan tu kena angkut..silap2 akak n kak cam sekali kena angkut...




abang polis i bukan melacur lah..i bukak kelas bahasa kat tepi longkang ni...i ade sijil lah dr giat mara ajar bahasa..bahasa binatang pun i leh ajar...xcaya ker abang polis...lets lah join kelas i..yuran x mahal lah..lets lah uolsss

eleh polis tu sebenarnya nak ngurat kitorang tu..akak tau...tp sebab ade pakistan tu x jadi lah kan..tp polis2 tu polis baru tu..muda sangat..tp belagak dia macam lahir2 je dr perut dah jadi polis..walhal baru sehari kuar pulapol kan...awas ko polis...

nasib baik kak cam cantek..so polis tu terpukau lah ngok muka kak cam yang jelita itew..senyuman kak cam yang lebar sehingga ke belakang telinga buat polis2 tu terpukau uolss...kitorang pun di lepas kan...nasib baik kitorang x buat benda2 yang terlarang ngan pakistan tu..maunya tengak merendek or ngah main doktor2 td..tak pasal2 kena tido lokap...thanks kak cam..kerana kecantikan wajah mu yang memukau lagi menakutkan itew..polis itew telah lepaskan we oll...



walau pun akak bela misai n janggut macam santa clous...tp dalam hati akak n kak cam adalah wanita ok..sifat kewanitaan yang jati dalam diri katanya...


tu lah pasal..kalau buat benda2 yang gak2 jahat ni mesti ade yang tak kena akan jadi..oooo serik uolss...x sanggup akak...lain kali jangan sekali2 cik cur di khalayak ramai ok...ni kali ke 4 akak di soal siasat sebab macam ni..akak pun heran akak ni muka perempaun sundal ker..asal lepak2 je ade je polis nak soal akak..walhal xde ape2 pun...ker akak kena apply jadi polis....mmmm..tu akak kena pikirkan..tp kalau akak jadi polis akk nak mintak unifoerm yang pakai skirt ok..baru best...

Let's SHOPPING Uollss!