jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 10 February 2009

yer aku bapok..aku susahkan ko ker?

akak nak tanya uolss semua...akak jadi bapok ade habis kan duit korang x...akak jadi bapok ade tak susahkan mak bapak korang or akak donate dosa akak kat uolss....xde kan..so sape x suka bapok..u may leave this blog and buat je x tau..akak tau jaga diri akak and akak tau dosa akak..so perlu ke ko hanjengkan akak and ko nak publish dalam blog.....

kenape akak tiba2 naik hantu?...gini kesahnya..ade sorang mamat ni yang mengaku PERSATUAN BENCI MAKYAH yang masuk blog akak then nak hanjeng2kan akak...ko sape..ko kenal aku ke ha?..aku ade susahkan hidup kau ke..ade aku utang isap tetek mak ko dulu ker?..aku ade main ngan adik or abang ko ker?..xde kan..so jangan menyalak and please go away...

akak tau yang akak ni bukan sempurna..and akak ni x mintak ko hanjeng kan aku..kalau ko tu betul2 nak menasihati..kenape ko x letak muka ko sebesar2 alam kat blog ko yang adooo itew..bg semua orang tengok muka ko..alim ke tidak?..cantek ke tidak..hanjeng ke tidak..? ko boleh nasihatkan aku tapi dengan cara menghanjengkan aku ke...



yer aku macam lori balak terbalik...ko pulak lori ape..lori sampah terjunam ker?

kalau ko rase ko ni berani sangat kenape ko letak muka orang ber serban bagai tu..ko letaklah muka ko yang hensem sangat tu..ko letak besar2 gambar ko..jangan jadi pengecut..jangan lak ko "baling anjeng sembunyi batu uolls"...ko kata ko ade persatuan kan..ko senaraikan sekali sape bendahari ko, sape setiausaha ko...ajk ko...kenape ko nak popular sorang ke.....ko publish lah kat surat kabar...buat banner bagai semua.. so orang leh kenal ko..dr situ bila semua bapok macam aku jumpe ko mesti gentar dan mesti gerun...ke ko takut bila semua bapok dah kenal ko..then ko takut semua bapok akan bantai ko...

aku x pernah kata jadi bapok itew betul...dan aku x cakap pulak jadi bapok itew x dosa..aku tau hukum..dan kalau aku buat jugak dosa aku lah..kalau ko nak tegur..tegurlah...tp bukan macam tegur anjeng..bodoh....


sebelum di sendukkan

selepas di sendukkan

lagi satu ko jangan jadi bangang yer..ko tau tak ape itew PHOTOSHOP wahai makluk yang bangang...ko nampak tak yang badan mariah carey itew telah di photoshopkan ....sah ko ni bangang IT dan buta hati ni...ko jangan nak senang2 menghanjengkan diri orang lain sedangkan ko sendiri yang hanjeng...lepas ni sila lah belajar membaca dan meneliti riak laku orang lain sbelum ko bukak mulut...kalau aku x jentik telo ko ko jangan lah pulak nak menyalak lak yer..so kalau ko x suka ape aku tulis ko boleh tutup dan bukak laman web cara2 menjadi manusia dan WHAT IS PHOTOSHOP!!!....

aku malas nak layan ko..tp kalau ko buat majlis agama jangan lupa ko ajak aku yer..leh aku dengar ko berzikir and berdoa..betul ke tidak sebutan ko tu...ko jangan ingat aku bapok aku ni bodoh yer...

Let's SHOPPING Uollss!