ahli geng kongsi senduk

Thursday, 15 May 2014

Kisah Penuh Cubaan Rompakan Ke Atas Siti Nur Senduk

assalamualaikum uollsss...

sorry lewat skit update blog ni..sebab tngan sakit uollss... ni malam2 sebelum tido ..update lah sikit...

akak nak citer skit minggu lepas akak telah mengalami peristiwa yang mencemaskan.. cubaan merompak akak oleh yenna bangsat...

kisahnya begini...pagi tu akak dah siap nak pegi keje..masa tu dalam jam 6.45 pagi cam tu...
akak dah masuk keter..anak buah akak duk belakang... beng ada atas riba..akak amik usb sambung kat charger..cucuk kat usb keter charge handphone...

dengan tetiba ada orang bukak pintu keter akak laju2 then rampas beg n hadphone akak...oleh kerana beg akak selempang ..dia dapat phone je..dengan pantas perkara ni terjadi...

akak dengan pantas berkata dalam hati..handphone akuu...akak campak beg trus kuar keter...kerar penjahat itewww

akak tarik rantai cristal perak akak..terus jerit " MAKEEEEE UPPPPP!" 


akak telah bertukar menjadi wirawati Sailormoon... Dengan Kuasa Bulan Akak Akan Menghukum Mu!
( proses pertukaran menjadi sailormoon mengambil masa 0.05 saat)

akak terus kejar yenna tu sambil menjerit maki hamun..dia lari akak kejar..larian akak mmg pantas..sepantas Elma Moros ok....

tapi akak sempat perasan ada motor EX5 yang parking tepi kereta blakang sambil enjin di hidupkan...

dia lari lepas motor tu..then akak terjatuh.. tersungkur..tertonggeng..terselak skit akak..sempatlah perompak tu nampak betis akak yang putig gebu tu...dia trus patah balik kearah motor tu..akak bangun balik...betulkan skit akak yang terselak tadi...trus kejar balik..

dia trus naik atas motor tu..nak memecut..akak x kira..akak lompat atas motor tu dengan gaya kuak kupu2 malam trus grip leher yenna tu dengan sekuat hati..sambit akak meronta2..dia cuba memecut tapi sebab kan grip cengkaman jamu perapat akak kuat..lalu akak n yenna tu tertonggeng bersama2...


dia pandang akak..sambil berkata..." rapatnya"... akak menjawab..." mmg lah..jamu perapat bang"

akak terus grip sambil mencarut2 keatas yenna tu... than cam ner tu..akmi tertonggeng bersama ...bila motor tu jatuh akak tengok handphone akak tercampak kat jalan..akak lepaskan yenna tu trus grap handphone akak..

then yenna pu****k tu ler cakap... " Eh bang kenapa ni bang..apa ni bang.."

dia cakap cam tu sebab nak cuba alihkan perhatian akak ...kalau ade orang nampak..macam dia konon x bersalah...tapi sorry yenna ko x kan terlepas yer sial...

akak naik hangin..sebab dia panggil akak abang...x cukup woman ke umah aku..mungkin dia konpius dengan gaya cengkapan cakar rimau perapat akak tadi kot...

akak memang nak hayun bagi penumbuk...sebab dia panggil akak abang... sakit ati kita wak.... akak nak hayun je penumbuk dengan gaya jurus ke 5 silat gayung patani...

tiba2 dia keluarkan kapak..macam nak hayun kat akak... akak trus terkesima istana kaca...dari dia tetiba nak hayun kapak keatas akak..akak berundur.. akak berundur dengan gemalai... kalau di kapak akak tu mau x ke almarhumah akak di buatnya...

dia trus angkat motor dia ...trus memecut....akak syak dia pun x sangka akak leh lawan cam tu sekali..

sekor jiran akak pun x kuar..walau mendengar jeritan maki hamun akak yang bernada tinggi tu...

akak x sempat nak tengok no plat motor dia..sbb benda ni berlaku dengan sangat pantas....mmg babi betul yenna ni...kalau akak dapat bijak tadi kan best... tapi ia berlaku dengan sangat pantas...

hasilnya akak mendapat kecederaan semasa bergelut dengan yenna tu...



seluar akak koyak skit..lutut luka....

lepas kejadian tu akak trus masuk keter.. then kakak akak pun kuar umah dengan manjanya..tanpa mengetahui yang ada orang cuba rompak akak...

sakit2 cam tu pun akak tetap leh anta anak buah akak p solah ngan kakak akak p keje..then masuk opis sebab ada meeting pagi tu...

akak mengiktiraf diri akak sebagai wanita besi... walau sakit tapi gigih nak p keje...nampak x perkerja berdedikasi disitu... then boss akak bagi balik sbb kecederaan akak nampak parah...

p klinik doktor bagi suntikan n balut semua luka...trus akak nampak cam pompuan cacat...

akak syukur akak selamat...mmg ler orang cakap kalau kena ragut biarkan je barang tu di bawak lari...nyawa lebih penting dr harta benda..tapi apa yg berlaku pada akak adalah tindakat refleks..akak trus bertindak...

mane tak kan refleks..gila lah kalau yenna tu dapat hp aku..dah banyak gambar akak pakai bikini dalam tu..habis satu malaysia tau nanti...

pada betina di luar sana yang suka benar jalan lenggang kangkung sambil pegang handphone tu..beringat lah...handphone sekarang ni menjadi bahan utama rompakan..orang dah jarang nak rompak rantai emas dah..orang lagi suka ragut handphone ok...

moral og the story..jangan simpat benda yg terlalu peribadi dalam phone..dan berhati2 walau di mana anda berada...sebab penyangak berada di mana saja...

Let's SHOPPING Uollss!