ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 28 May 2009

enjin moto roboh..

akak ade cerita hot nak cerita kat korang...ini semua terjadi disebab kan kak bed...
siang tadi mase akak kat opis kak bed call..dia nak pinjam kete akak untuk pi jumpe klien..dia kata motor dia agak manja takut ape jadi sebab dia nak pi port klang...

the tengahari td lunch akak terpakse menjadi wanita rempit naik moto skuter kak bed..sejak moto kak bed exsident ari tu..moto dia ade bunyi yang agak kuar...ala2 mengompang kan sape yang naik le..tp akak ok je...kalau bunyi kuat tu maknenya promotion album le uolsss...

so akak pun merempitlah pi lunch..mmg bunyi skuter kaka bed ni lain macam skit...tp akak x pedulik..sampai je trafic light dekat ngan umah kakak akak..akak benti..then ade sorang mamat naik motor ni tegur akak...

mat motor : awak awak!

then akak pandang dia and pose kekwat..konon2 akak lawa sangat kan...

mat motor : abang! enjin moto abang roboh!..

akak terus tengok belakang ..ya tuhannnn enjen moto skuter yang kat belakang tu gugur ke tanah uolsss....malu bukan kepalang uolsss..akak tolak ketepi..then kebetulan ade lah tali rapia kat tepi jalan tu akak ikat sementara...

malunya uolssss...

yer yer je akak feeling wanita rempit ujung2 enjin motor sujud ke bumi...malu uolsss..then akak gagahi juga sampai umah kakak akak..then akak ikat enjen tu kuat2 ngan tali yang kuat..yer lah kang akak nak pi opis balik cam ne kan...

bila kak bed sampai opis akak nak amik moto dia..akak citer lah semua...dia gelak bagai nak gila...hanjeng ko kak bed kan..

hey kak bed..ko kan orang ado-ado...ko buang je lah skuter ko tu...ko beli je lah kete...sebelum kali kedua terjadi baik ko hati2 kak bed..kang ade pulak yang terpakse buat sarkis tengah2 jalan lak...


Let's SHOPPING Uollss!