ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 14 April 2011

1 lawan 1

asallamualaukummmm uollsss....

hawau u?

lama tul x hadap blog ni..busy gila...x sempat..semalam ke klia..ngah duk tuggu detail and deal ngan orang klia..ade lak orang kenal akak..katanya selalu baca blog akak...baizura nama dia..amboi gembira sakan ko ek..anyway nice to see u baizura.

tadi akak pi lah satu tempat nak anta invoice..cuaca panas...rasa macam nak mandi je....
sampai je...kena lak tunggu staff kat situ...

belagak2 betina2 kat situ...kita manis mulut senyum2 dia pandang kita cam sampah..ko henggat ko hebat sangat..macam aku x tau ko tu tukang susun fail je taraf2 ko...feeling..

malas nak ckp banyak..kita pi tempat orang kan....

so nak kuar tempat tu akak lalu lah pintu kaca...then penat2 mane lah nak perasan...akak tolak pintu kaca tu...x boleh bukak..akak x perasan ade tulis "TARIK"...


then ade suara bebunyi "tak nampak ke tulis TARIK tu ...bangang ke hapa"..

akak toleh kiri..ade sorang pompuan pakai tudung merah..umur lingkungan 30-an...siap ngomel2 sebab akak tolak dan tak tarik pintu tu...

akak pandang dia akak cakap.." maaf yer saya terbangang plak ari ni"..

dia cebik bibir and jeling akak...belagak......

so akak kuar pi lah department lain...dalam sejam lebih ke dua jam cam tu akak abis urusan kat jabatan lagi satu tu..akak turun and terus pi kereta..akak nak drive kuar...

akak jalan je..akak perasan ade kete toyota vios warna hitam benti tepi jalan dengan seorang lelaki sedang membantu dia...sian minyak dia habis...nasib baik dekat ngan area parking..kalau kat tepi jalan besar kan hazab...

akak tengok..betina tudung merah tu...tu lah mulut ko hazab lagi kan minyak habis...

akak drive slow je...akak benti sebelah dia...akak bukak tingkap lantas berkata...

"bawak kete pandai tapi x isi minyak..MEMANG SUPER BANGANG!'....

dia naik hantu..lelaki dengan dia tu ala abang2..elok wajahnya...terkesima and macam tercengang dengan kata2 akak...akak dengar betina tu seranah akak..akak gelak..tutup tingkap jalan....

tu lah ko ingat ko hebat..tuhan maha kaya wahai betina bangang.. kan dah dapat balasan...

...mungkin kalau ko cakap elok2 macam " wahai cik adik chantek rupawan..bukan tolak pintu tu tarik" tadi..mungkin akak orang pertama yang tolong dia beli minyak...

tapi sebab ko hanjeng..jawapan nyer ko ludah lah banyak2 dalam dangki minyak ko ganti petrol...

PADAN MUKA KO HANJ



Let's SHOPPING Uollss!