jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 9 November 2007

Laporan khasOpen House Diwali Kak Bed

hari yang di nanti2 dah tiba....semalam akak ngan pondan2 lain telah merempit ke umah kak bed..cadangnya nak pegi ramai2 tp ade bapok2 yang x dapat pi sebab ade hal penting...so akak, meen, kak cam n kak nita satu keje ..ali n min(bini dia) satu kete n hotmama dengan bala tenteranya 1 kete..

cadangnya nak naik gajah..tp sume gajah yang akak sewa diserang selsema burung ababil..so akak kensel jer lah..so sari n lengga pun akak kensel pakai...tp hotmama walau pun pakai baju kurung tp tetep nampak macam india..sebab dia india..alaaa..mati lak mak....yang penting hotmama pakai baju kurung yang same mase dia buat open house kat umah dia..masalahnya sekarang xde baju lain ker uolll....duit habis beli bahan open house dia yang ari tu ker...ahaks.. kalau nak ngok baju mane ..akak pasti nanti kak bed akan ulas di dalam laporan khas open house umah dia...jgn dia menjahanam kan akak dah ler...x pen nanti akak cuba cri yer...

bila akak sampai ke umah kak bed..akak ngok ramai orang dah sampai..wah meriah betul umah kak bed...selalunya umah kak bed akan ade pasang khemah..tp thn ni xde..ade pun khemah kecik jer utk pose2 manje..ape pun akak pasti makanan umah kak bed mmg belambak n lazat...family dia mmg pandai masak..sebab tu kak bed tu buntal cam gajah...maaf yer kak bed..i puji ni bukan mengutuk...maaf yer...ahaks

ni lah gajah yang akak sewa tu..geram plak akak..sakit plak..Hey gajah kenape ko sakit time aku nak gi umah kak bed ha?..habis burn deposit i tau sewa ko..akak nak bwak jumpe kakak ko si kak bed ko tu..spoil tul lah...


ini ade lah taman permainan kak bed...ade bajak, lori...dalam perjalanan akak sempat snap ...patut lah ko perkase kak bed...main bajak rupanya



sempat jugak lah akak lalu ladang ragut kak bed..saujana mata memandang..patut lah kak bed sihat..rumput2 ni kak bed import dr tenggara kenya ni..gred no 1 ni..sekaki persegi 150 pound..kaya ko kak bed...patut lah ko sihat...


woi ko menyebok sini nape tonah..ko cantek ker?..cantek nyer ko..klu nak tau tona jadi ketua balaci di umah kak bed di hari open house itew..go tona..kalau ko bagus nanti kak bed merdeka kan ko...


nyah aku ngan ko sape cantek?..itew lah yang di perkatakan oleh kak bed dengan kak nya kak ida..wah kak bed..comel u..now i know where u got ur figure... family patern rupanya...

ni kak cam...kalau bak makan mmg pelahap..dia yang membedak beberape pinggan..ngok lah gaya penyuapan makanan dia tu..gaya suapan harimau berantai tu..wah akak cam cantek ko ari ni..ko lupa ker faoundation tangan ko yang berbelang tu..awas ..lain kali kalau ade event macam ni pasti kan ko faoundation satu badan kay..pecah lobang tau...


ini buktinya ..ni semua kak cam yang bedal...tp masih x kenyang2..sampai kak bed suruh dia balik lah sebab separuh periuk dia yang bedal...banyak kan..akak lupa nak snap gambar hotmama makan..wah siap bawak periuk keluar lagi...awas hot mama...


ni dia 3 gadis yang jelita..mis wartawan, mis amor n mis mimi..cantek kan..ok sila pilih tp nanti bayar deposit kat akak kay...awas mereka ni gadis2 kelas atasan..tp kalau nak tau name sebenar mereka sila jumpe akak personal..name penuh mereka menggemparkan...matilah mak.....


hey sape ni..apesal muka dia macam senduk...eh ape lah akak ni..akak lah tu ngan hot mama..pose manja skit walaupun x manje mane....canteknya aku....

nyah udah2 ler ko pegang anak aku tu..meh sini bapak dia carik tu..alahhhhhhhh....no ko suruh laki ko memantat ngan ko bagai nak gila bg dapat anak..ni asyik dapat taik jer...awas....

ini adalah berita yang menggemparkan..hotmama telah memakai baju yang sama pada open house kak bed...gambar kecil adalah gambar open house umah hotmama n gambar besar umah kak bed..baju same..hoi hot mama ko ni dah miskin sangat ker recycle baju....kalau akak malu sangat...

ape pun akak gembira di hari iteww..kak bed mmg best

Let's SHOPPING Uollss!