jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 June 2011

amacam ok tak

amacam...terperanjat?....

sebab tu lah akak..opsss abang lama x online..abang pi bina badan...penat diet..penat ari2 pi gym...
amacam ade sape2 nak tackle abang?...

hahahh amacam suka..puas hati..berani mati...kannn...

sekarang ni mmg busy...keje..sosial..family...pelbagai lah....

sekarang ni ngah pikir2 nak buat busniness apa dekat2 nak raya ni...jual tudung?...jual kek...jual baju kurung....makcik2 sangat kan meniaga bila nak raya..hahahha

ok sepanjang minggu ni banyak habiskan masa ngan kawan2..jalan2 pi johor..tu x de masa hadap blog....

sempat singgah ayer hitam johor..tengok pase...sooooo makcik2 kan...tapi x beli sebab semua petern patern lama...mak mak suka lah kan...sambil2 cari hadiah kawan kawen dekat2 air hitam tu...mane tau ade chantek...

motip sah sah orang yang kawen tu muak nak pegi ayer hitam ni kan...ade aku kesah...cari2 punya carik..ujung2 beli jam ada ayat2 quran...kira ok lah tu kan..nanti dia leh letak kat umah baru...

nak hadiahkan pengantin pompuan baju tidor sexy macam x kena lak..sebab pengantin perempuan tu ala2 desa muka dia..kang pakai baju tidur lace dah mirip wan maimunah lak...

paling x leh blah pengantin lelaki pakai safety boot sebab ujan n lecak..sedeh tau...kira ok lah tu sytlo..walaupun...

nak hadiah kan tv 42 inci macam x sesuai...sebab pengantin x suka tengok tv..kannn..sebab dia sebok buat keje lain malam tu...

ahah ek..kenapa akak x belikan cadar and sarung bantal warna hitam..x lah tinggal kan stain malam tu...hahaha..hanjeng sangat aku kan...

ape pun nanti abang update lagi..

gua chowww dulu..sambil tabik feeling2 lelaki sebenar...


halah halah halah

sham : sis, update laaa. tgh exam ni stresss tau takde baca ur new updates. terpaksa korek post lama2

hadek2Songsang: KAK SENDOK OI>> hangin tol aku dgn ko ni.. nape x ngapdate blog ni.. bz ke akas oi...rindu giler babs dgn karya hanjeng ko...! hahaha.. sukses kak senduk sukses!

membantu: akak sy ada jual kopi yg bole menurunkn berat badan dgn cepat. akak saya pon dah cube dn mmg berhasil...akak nak cube kew..???

windukaksenduk: kak oi. hapdet la belog ko cpat!! stress btol tgk muka2 desa ni. pantas!!!

belajar teknik PANCUTKAN SUAMI di sini... !!! pasti bermanfaat !

haha: oi kak senduk!! malasnye ko nk apdet ye.. hampa tao asek tgk entry yg sama. cepat le apdet!!
kinder bueno: sendukkk... whr r u??... update ler ur blog:)

jumiess: Kak Senduk, leh tak u olls komen tentang Adinda Evans yang telah membuat penyataan bahawa beliau sudah tidak dara?

ABanG_SaSa: Senduk, leh tukar gambar kat atas tu tak?? abg suka gambar senduk yg lebih cun

jay: hi senduk ... update lagi .. x sabar nak gelak sampai tercabut gigi palsu


uolls tengok komen2 kat chat box akak ni..azab kan...vinatang tau...

uollsss akak bukan malas ok..akak cuma xde mase... keje balik penat...
memasak bagai...mencuci baju..bagi makan ayam , itik...lembu, kerbau...tenggiling, mentibang laut...busy tau...

akak janji akan akan update as soon as posible...banyak cerita ni tp sibuk sangat ---> walhal malas..opsss

bagi akak masa 24 jam lepas tu pasti aderrrr.... okeyyyy

Let's SHOPPING Uollss!