ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 26 March 2008

SUPRISE PARTY!


THANKS ALOT UOLLSSS!

akak terharu sangat kawan2 mak n bos akak buat suprise party untuk akak semalam...inilah birthday akak yang paling best sekali...never in my live people suprise me..i was so happy..thanks alot..akak hargainya...di harijadi akak yang ker 23 (tambah 4 tahun) ni akak amat berbesar hati ade kawan2 cam korang...thanks uolsss...

apy besday to u, epi besday to u (dalam nada mariah carey tp off key ler)


nasib baik akak mekap semalam..tiba2 mase akak nak masuk bilik je ade orang masuk pintu umah akak xpan memberi salam ...akak ngok adalam bos akak dan kawan2 lain macam kos, putra n putri, kak nita, kak cam, bee, kimi, suastri, kak bed n anak ikan dia...rupanya kawan2 akak yang ade kat umah tu dah tau dah tp cuma buat x tau je...terkejut akak..tersentuh perasaan akak..
ter kejutnya akak..rase cam nak pengsan ler..tp jagan nanti diorang makan sorang je kek tu

walaupun makanan nya ala kadar akak sangat lah gembira gitew...rase cam nak nyanyi gitew...

diva2 juga turut serta..mane leh diva baju hitam belakang tu x ade..si vida tu mmg memeriahkan suasana....kakak wartawan sempat cerca2 mak malam tu..awas ko kakak wartawan oi..and u kos thank you so much..love u...muah muah

yang penting bos mak pun ade..thanks bos...n atas kusi tu anak ikan vida..nyam nyam..hey vida ko hadiahkan lah anak ikan ko kat mak..mak sujud syukur kalau kau wat cam tu...anyaway love u all

and then miss natasha syuyen pun buat suprise untuk akak gak...
walau pun xde hadiah..tp akak terharu dan sayu sebab akak masih ade kawan yang mengingati akak dan akak yakin kalau satu hari nanti akak jatuh or tersungkur di mane2 ..ade kawan2 akak yang akan bantu...alhamdulilah...

thanks uoll...i love u so much

Let's SHOPPING Uollss!