ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 8 November 2008

Hari Terakhir Akak Di MAXIDEA

akak memberi lambaian miss universe kepada maxidea

sedih rasenya uolsss...hari ni hari terakhir akak di MAXIDE PRINTING HOUSE...then isnin ni akak dah mula keje kat tempat baru..alhamdulilah....

dah lama akak cuba cari keje yang lebih baik...office work..yer lah tukar angin katanya...kepada suhaimi n suhaila...akak doakan business uolss akan lebih maju dan sentiase menjadi sebutan uolll...selama akak keje ngan uolss ni akak mintak maaf segala salah silap akak yer...halal kan makan minum, cikcur, pengular-an, pencercaan dll...

yer yer2 je aku ni..walhal ari2 akak lepak kedai lontong mak dia..sudah tentu akan jumpe ..dan suhaimi n suhaila dah tentu adalah kawan akak sendiri..

akak harap tempat baru ini akan lebih baik dr sekarang..akak harap ape yang akak ingin kan akan termakbul...so by monday ni akak akan traning kat wangsa melawati uolsss...jauh tu uolss..terpakse lah akak bangun kul 4 pagi uolss...nak siap the best katanya..hahahh..tp traning sekejap je kat situ uolss..then akak akan post kat bandar puteri puchong je uolss....yer lah waktu akak keje kat maxidea..perjalanan 2 minit dr umah akak..n kat tempat baru ni jauh sikit ..ambil mase 10 min dr umah akak..alhamdulilah dapat keje dekat ngan umah akak...

ape pun uolsss...doakan akak bahagia kat tempat baru yer uolssss....


x cukup ngan lambaian miss universe ...akak memberi lambaian ratu sebenar...

Let's SHOPPING Uollss!