ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 24 July 2008

cadangan hadiah hari jadi diva!

pening2..ni no ni no..uolls ade cadangan x ...one of my good friend punya birthday dia ujung bulan ni..so akak x tau nak bg ape kat dia...mmmm walaupun birthday akak dulu dia hanya bg akak kad tapi akak x kisah..akak ni ngah pening..ala sekali2 sekala nak bgkejutan ..ker akak harus memberi kek...ni akak ade bebrapa cadangan untuk hari jadi kawan akak ni...

opocot mak ko..tersurprise nya akak...


1) suprise party

haruskah akak membuat suprise party ala2 omputeh selalu buat tu...nyorok dalam almari bila balik jerit bagai nak gila SUPRISE!!!...mau terperanjat lalu tercirit kawan akak tu...xpun mau ker terpengsan nanti harus suprise party tu kena beralih ke hospital lak...ker akak buat kejutan manja2 jer kat dia macam taun lepas....tu akak kena pikirkan ni....



wahai orang kampung meh kita sain same2 kad ini..penant..tujuh hari tujuh malam akak buat ni...

2)Kad

haruskah akak kena design special kad dia ..or beli je kat kedai...entah lah..ker akak kena design pop-up kaed yang bagai nak gila untuk dia...bila bukak je ..tu dia terkeluar segala macam pop-up n bunyi2an dr kat itew...dah macam citer kartun dah...bila bukak je kad tu bunyi lah segala bunyi kompang dan nyanyi-nyanyian...


jemputlah makan uollss..akak belanja lobster 100 kilo ni..makan sampai pengsan

3)Belanja makan

belanja makan?..kawan2 akak semua termasuk akak sendiri mmg kaki melantak..kalau bab makan memang ramai meluru bagai ribut...x kan akak belanja dia sorang je,...pastinya yang lain turut serta dalam acara itew..harus akak kena belanja sekali..maunya dia mintak lobster 5 ekor sorang harus meninggal terus akak...ujung2 akak kena tido ngan tokei kedai makan tu untuk satle utang...jangan gila2....


nasib baiklah orang kampung tolong rewang masak makanan ni..kalau x mesti akak pengsan masak sorang2

4)Masak untuk dia

ni satu cadangan yang baik ni..tapi akak yakin nanti bukan birthday girl yang buat request nak makan ape...tapi yang lain nanti yang request macam2...akak dah tau dah...mane yang nak udang..mane yang nak itew ini..penin penin

ok nyah..ni catalog anak ikan..pilih je yang mane satu..limit 2 je..pastu mak nak booking ngan mak ayam ni..takut ade yang amik anak ikan yang ko nak nanti....gitew..ujung2 akak yang order lebih untuk diri sendiri



5)Hadiahkan anak ikan

atau akak pi cari anak ikan yang meletop bagai nak gila bag kat dia ...x pun akak sewa or pinjam je anak ikan kak bed sorang..dia kan banyak anak ikan seperti yang di war-warkan..opsss....pastikan anak ikan tu jalankan tugas melayan birthday girl...kalau dia pose je ala2 patung cendana berhala habis lah...susah gak ek....tp akak pasti kalau hadiah dia anak ikan meletop pasti birthday girl x sabar nak bukak bungkusan anak ikan itew....



ape pun sebagai kawan akak kena buat sesuatu...mmmmm insyaallah....

Let's SHOPPING Uollss!