ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 10 February 2010

yenna yenni party!

जन्मदिन मुबारक हो, तुम्हें जन्मदिन मुबारक हो, खुश कविता को जन्मदिन, जन्मदिन मुबारक हो,

ade berani ?...start2 je dah lagu birthday tamil uollss....

ko x meninggal ke bila ko di jemput ke majlis hari jadi yenna yenni jiran ko siap ade tema disco party...x pegi kata x mesra ngan jiran2 lak...bila dah pegi menyesal lah plak....

bukan ape mak akak baik ngan jiran2 akak tu...so dia jemput lah birthday party anak dia yang ke 21 tahun katanya..birthday girl katanya..name birthday girl nya adalah kavitha...

so nak x nak akak pegi lah gak ngan mak akak..datang kejap pun jadi lah kan mak akak kata...

mak akak suruh akak beli hadiah...katanya mak kavitha ni selalu tolong kalau jiran2...

so akak belilah frame kat kedai 5 hengget...ok lah tu kan..dr xde..so malam tu akak pegi lah ngan mak akak....

pakai baju biase je uolsss perlu ke akak bersari lip lap lip lap bagai ikut tema kan..helloooooo....

akak ngan mak akak pegi kul 9 cam tu lah...mase tu majlis potong cake kul 9.30 katanya..so sampai trus duduk kat kerusi...

walaupun akak ni kategory wanita berkulit sawa2 kuali...tapi akak harus berbangga malam tu kerana akak lah yang paling putih sekali...so yang lain tu..paham2 je lah kulit yang lain kan...x yah mention...

ramai gak datang..jejaka2 yenna yenni bergaya maut....yang pompuannya ape thah lagi...ya tuhan....

ha tu dia semua pakai baju lip lap lip lap op...

semua pandang akak..sebab akak ngan mak akak je lah yang melayu lain semua yenna yenni... then tentulah akak di pandang bagai belian kan...maklum saje lah kan...

ok i see diamond over there...so beautiful...sambil goyang2 kepala

tp mereka sangat frendly sangat..siap amikkan air....air semua air tin n air kotak....makanan yang penting KFC ok...ko ado?...ko punya birthday pun kalah ok...ko kalau birthday masak bihun je kan ngan kacang cam tangan kan...paling2 pun tambahan buah tembikai kan....

so dia bagi akak sekotak...mak akak sekotak....

tepat kul 9.30 malam lampu di malapkan....siap ade dj ok...dj pun pasang lah lagu tamil ape thah..then akak perasan lagu tu adalah lagu happy bithday versi tamil...tanpa segan silu akak ketawa macam nak pengsan ok....1st time akak dengar....tp catchy gak...gitew kan....

tadaaaaaa...chantek tak

tetiba bukak je lampu...tu dia birthday girl dengan muka kelabu siap dress ropol2 warna biru tetiba muncul depan cake..x ke meninggal...magic sangat...kejutan lah konon tu... kira ok lah...dah macam grammy award gitew..then baru lah semua tetamu menyanyi lagu birthday omputeh...

then lepas potong2 kek baru lah leh bg hadiah....so masing2 kena bagi hadiah ikut giliran....

yang penting sapa yang bg hadiah kena menari sedas..meninggal ok....maka semua yang bawah hadiah lepas bg hadiah semua kena menari ikut lagu tamil perseorangan.....

ikut kan hati nak je menari macam ni...kang ade lak yang cakap akak overshadow lak kan!...

ayooooo..matilah akak..cam ne ni...so akak pelan2 bangun bg hadiah kat adik birthday girl trus cabut ngan mak akak....

ape lagi jalan laju2 lah takut kena menari lak nanti...pengsan ok...

ooooo selamat....so ngah akak lepak2 tengok tv...si birthday girl tu datang anta kek...katanya dia x sempat nak bg td..yang penting dia mention....

" ha... u x adil tau...td u ade bg hadiah kan...its tradition lah sapa bagi hadiah kena menari..mari2 party belum habis ...u kena menari jugak..."...

gila ko...perlu ke menari bagai lepas bg hadiah...maunya orang kampung nampak aku tengah menari kat party yenna yenni kang .... xke jadi buah mulut...tidak ok.....

lain kali je lah......anyway happy birthday kavitha.....

Let's SHOPPING Uollss!