ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 August 2010

soalan bulan pose!

kenape kanak2 suka tanya soalan yang bukan2..kadang2 akak agak azab gak nak jawab...lagi2 soalan yang membunuh..kalau orang tua yang tanya leh gak ko maki kan..ni bila2 budak2 tanya susah nak terjemahkan dengan kata2....

sedang akak ngan semua ngah berbuka ..anak buah akak yang 4 tahun tu pegi kat akak n tanya macam2 soalan....

soalan dia...

soalan satu...uda kenape uda ni cam pompuan, lambut panjang...uda ada kasut pompuan......

jawapan hati: sebelum jawab dari mulut akak jawab dalam hati dulu kay...ko berani mati tanya makcik ko soalan ni depan semua orang...ko nak kena pijak...

jawapan mulut : kenapa kakak cakap cam tu...tak baik tau dosa..uda rambut panjang rock lah...(saje je cakap rock nak selamatkan diri uollssss)

soalan dua : uda kenape dalam almari uda ada sarung tetek....sape punya..uda pondan ek?

jawapan dalam hati : ko berani mati selongkar almari aku...tu wonder bra tu..kalau rosak mak ko x mampu beli ok....

jawapan mulut : bukan sarung tetek udalah...mak wan yang punya..mak wan salah letak tu...

soalan tiga : uda ni ade pakwe ke ade makwe....

jawapan dr hati : wahai anak buah ku sayang...i woman ok..mesti lak ade pakwe..ko berani mati tanya soalan tu kat aku...

jawapan mulut : kakak rase uda ade pakwe ke makwe..mesti lah makwe...

then akak cakap ngan anak buah uda..x baik tau bukak2 almari orang bedosa...kalau kakak buat lagi uda x nak bagi duit raya..sape ajarkakak tanya banyak2 ni...

sape ajar kakak tanya soalan macam ni....

terus anak buah akak tunjuk mak akak...

then dia cakap " mak wan yang suruh tanya...makwan cakap kalau kakak tanya kakak dapat beli kopok"...

akak terus buat pandangan harimau kat mak akak...

then mak akak buat2 basuk pinggan sambil cakap..dah dah2 kakak..jagan banyak cakap..pegi solat cepat...(eleh mak tu cover lah tu)....

tapi dalam hati geger uollss..berani ke ko nak jawab jawapan benar bila permaisuri agong yang sediakan soalan interview tu......

ape lagi ...cabooottttttt

Let's SHOPPING Uollss!