ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 July 2012

Gosip...dan jahat mulut...lelaki ke pompuan...

Jom gosip uolllssss....bunyi cam best je kan...bukan ke gosip tu kata lain nya ngumpat....sedap je ko nak ngumpat kan...

Now days uolls akak tengok lelaki lagi kuat gosip dr pompuan...akak slalu prati... betul x...and lelaki str8 ni lagi kuat ngata dr pompuan or pondan2.

Contohnya...korang slalu nampak kat kedai waktu lepak2...ada 4 orang lelaki lepak minum...then 3 orang comel dan satu buruk dan gemok.....then ada pompuan or bapok yang muka agak desa tapi feeling paris hilton lalu...maka yg gemok itu lah yg akan mengata paling 1st skali...dia lah yg gelak paling kuat...

Akak dah tengok bapa kali dah...yg buruk tu salalunya judge org paling awal...kenapa ek...mungkin dia x secure dengan diri sendiri..this is what we call self defence...katanya...sblum orang cakap dia buruk dia akan cakap org lain buruk dulu....

Masyarakat kita ni skarang dah mula cakap x belapik dah..they say what they see...betul x...

Another one...2 pompuan duduk minum kat kedai sambil borak2...then lelaki comel lalu...mereka hanya pandang lelaki comel itew dan terus kan borak2 mereka...tapi... bila dua lelaki duduk beborak pasal bola lah kan...then ade awek lalu dengan tetek besar...the next conversation mereka adalah tetek besar pompuan yg lalu tdi...betul x...."ayooooo ko nampak x tetek pompuan tadi....ayooo kalau dapat tu aku x lepas tu"...

So sapa jahat mulut skarang....

Tapi sekarang pompuan pun dah jahat skarang....akak banyak perhati....kalau ada mamat comel...mereka akan pandang muka and setrusnya jeling trus tengok bonjolan seluar..or bontot lelaki tu...kannn.n....

Vohsia sgt....and why kalau pompuan or pondan buat cam tu org akan cakap..sundal sgt...tp kalau lelaki tenong cam nak terjojol mata ngok tetek...org cakap...biase lah tu lelaki...

Nasib baik lah akak ni jenis x lepas tasbih kat tangan kan...opsss...malas lah citer banyak...

Yg penting sapa x cantek dia lah kena bahan kan...so sapa x cantek tengah baca ni...pi jauh2...

Bangun sambil betulkan tudung labuh akak yang labuhnya sampai paras pusat....

Published with Blogger-droid v2.0.6

Let's SHOPPING Uollss!