jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 12 November 2008

catwalk ke pulau uolss

arini ari rabu..akak di tugaskan untuk p outdoor traning ke melaka..ke pulau besar melaka...so akak telah di tetepkan untuk p kul 5.30 pagi..so akak kena lah bangun kul 4 pagi kan uolss..yang penting siap tampal notis kak dinding suruh kawan seumah akak kejutkan..sebab diaorang tu mmh selalu tido lewat..nak siang baru tido...

so dalam kul 4 tu kawan akak kejutkan...tp akak gatal pi tido balik..then tersedar kul 450 pagi..dah lah nak kena p wangsa maju lagi kan..ape lagi mandi macam kilat siap..and one to go lah uolss..merempit lah uolsss...demi company yang tercinta akak kena gagahi diri..dr puchong ke wangsa melawati akak rempit 20 min je...akak bawak paling laju dalam sejarah naik kancil yang nak roboh tu...akak dah rupa wanita bawak kete F1 uolss...140 uolss..semua dalam kete akak tu gegar..kalau nasib x baik mau gugur satu persatu part kete akak tu...nasib baik xde kete banyak..kalau tidak harus lah setahun baru sampai...yer lah pagi buta katanya....


sampai je kat opis wansa melawati akak ngok semua jantan2 dah tunggu akak..ape lagi pose manja je lah..yer lah takut kena marah uolsss..sampai je trus gerak..then bos akak suruh akak naik ngan jantan2 satu kete...wah tersipu malu akak uolss...dalam ati suka ni uolsss....akak pakai lah suar khakis warna gelap..sebab boss suruh ok..sampai sane semua pakai jeans..dia pun same..bantai kang boss ni..awas yer...ape lagi bila diorang brenti beli air..akak trus tukar dengan pantasnya....baru selesa nak pi jalan kan....


then we olss betolak lah uolss....mamat ni bawak kete dr kl ke melaka macam ribut..rasenya macam baru 5 kali kelip mata dah sampai melaka..wah magic...akak dalam kete sempat membuta ni..ade aku kesah..ngantuk ok..so tido lah kan..... sampai je melaka kitorang trus pi jeti....



tiket kul 8 pagi...feri datang trus naik..cadangnya akak nak berenang je ke pulau tu..tp akak terlupa bawak bikini akak so x leh lah..xkan nak pakai spender je..maunya ikan2 laut tu gigit cipap akak nanti...x pasal2 kan...hahahah


wah sebelum pegi akak ade lah buat reserch tentang pulau besar melaka tu kan..dalam internet nampak cantek je uolsss..tp bila sampai akak speachless...nan adoooo..kawan akak cerita pulau ni keras skit....pulau keramat katanya..macam pulau tinggal..resort2 yang di bina tu telah di tinggalkan lebih dr 8 tahun uolss...x bejaga...macam pulau hantu uolss...tp akak pelik ade gak orang datang situ..semaua resort kat situ semua dah stop operation sebab ape tak tau..sebab perkara pelik2 kot...dengar citer datang nak cari pelaris perniagaan...dah betul lah tu..leh akak cr pelaris untuk diri akak....kiranya mereka ni tinggalkan resort ni begitu sahaja sebab waktu inflasi yang teruk dulu....tahun 1990 an lah cam tu


ape lagi uolss..kat dalam pulau tu bukan ade kenderaan pun ...so kenalah catwalk uolss...bukan dekat uolss..jauh ok..akak rase mase akak catwalk kat paris dulu xde runway yang panjang macam ni...ni agak2 2 -3 kilo meter gak lah agaknya...habis peluh celah bedah akak semua..tp maintain sebab akak lah sorang je wanita yang pi...tp sebab keje akak rase ok je..fun gak..di kelilingi oleh abang2 yang ganteng2 ni..akak harus lah tunjukkan yang wanita plastik macam akak ni pun mampu buat..yang penting semangat katanya...walhal dalam hati ko sempat nak menggatal kan...



dah rupa jungle tracking dah akak rase...tp demi kerja yang tercinta ok je..dr duk dalam opis terperuk je,..baik turun site...dalam opis sejuk beku akak...


kitorang datang pulau ni sebab nak buat inspection anai yang banyak kat pulau ni..sebab dengar citer tahun depan diorang nak majukan balik pulau ni..so syarikat akak ni di appoint untuk buat kerja2 ni le..so tu yang kena cari anai2 tu uolsss....musnah kan dia.....bukan makan ok...



jantan2 sibuk gali sane gali sini...yer lah keje cangkul gali ni kan keje jantan..akak cuma monitor lah uolss...ape lagi uolsss akak pose lah....amik catatan gitew..yer lah nak biar biase dengan anai2 ni..... then dalam tengahari tu ape lagi cabut lah balik..kitorang pi makan asam pedas..then terus heading kl..ape lagi badan penat balik umah tidoooooo....

ape pun akak gembira sangat..sebab akak naik kete ngan abang2 yang akak agak taste gak lah lite2..cuba kalau hodoh....mau akak nangis.....

Let's SHOPPING Uollss!