jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 11 November 2008

hey uolsss

ok ari ni kita belajar ini yer olss....let uolsss..

wah...penat sungguh akak dua ari ni..maklumlah kat tempat baru uollss..yer lah kena lah bekeja keras skit sebab banyak akak kena belajar kat tempat baru inew...dalam mase seminggu ini akak akan traning kat wangsa melawati uolss..kat wangsa maju gitew kan..jauh uolss..kul 7 pagi akak dah kuar umah..yer lah nak kejar masuk keje kul 8.30 katanya...


harus ke akak pakai cam ni ke office biar diorang notice akak bapok..hahahahahh

tak pe seminggu ni je..staff kat head office mmg baik..semua friendly..wah...banyak juga akak kena belajar ni..yer lah akak di amanahkan untuk buat keje ni semuakan..so x leh lah nak elak...anyway ape pun akak seronok sangat..dapat keje baru...dapat kawan baru..ade gak tectnition kat sini yang comel2 uolss..tp yer lah akak kan coverina skit kat sini..akak menyamar sebagai lelaki..so x lah leh menggatal kahn..be profesional ok....tp hati akak memberontak ngok jantan2 comel itew..sabar sabar...

walaupun kawan blog akak ni dah expose kan yang i ni kak nyah..tp kat tempat keje akak x pecah lobang uolss...akak perempuan tomboy ok...hahahah

atau haruskah akak letakkan tetek akak yang adoo ini disebalah muka jantan2 itew

tp ade gak terpecah lobang...lantak lah..dah mmg akak pondan nak wat cam ner....so pagi esok akak akan ke pulau besar melaka uolss..traning outdoor fields katanya..ikut je...yang penting uolss kena betolak kul 5 pagi...harus lah akak kena bangun kul 4 pagi..ya tuhan..yer lah selama ni kan akak bangun keje kul 9.30 pagi..sebab office lame akak kan sejengkat je ngan umah akak...so esok pi melaka naik kete ngan bos akak..so ape lagi buat le persiapan tido dalam kete uolss...hahahah..bos u drive...i tido ok..sampai kejut i..gitew kan..boleh?....

ape pun nanti akak update lagi yer uolss...tunggu tau ade banyak cerita menarik tunggu uolssss...

Let's SHOPPING Uollss!