jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 19 September 2008

kepentingan make-up kepada bapok!


ape pentingnya makeup bag uolls?..tu akak nak tanya...bagi bapok2 makeup ibarat emas..kerana kehebatan mekap mampu merubah wajah yang hanjeng menjadi cantik memukau...yer lak wajah akak ngan kawan2 akak kan agak bisa pembelah kan..so makeup lah penyelamat bg we olss...lain lah muka cam hotmama yang sedari dulu memukau, comel terletak.....(sambil taip ni sambil ketawa bagai nak gila)..kitorang kenalah letak makeup baru menarik..kalau tidak ado... nasib baik kak bed ade ..dapat lah akak mintak sikit2 tip mencantikkan wajah...kalau tidak mesti hari muda kami penuh dengan sinar kegelapan..thanks kak bed....

makeup mahal ke murah ke x penting...yang penting cara nak mekap tu yang penting...ni bukan akak cakap yer ..kak bed yang cakap..so akak sampaikan...ko jangan ujung2 hanjengkan akak dah le kak bed...


yer lah bukan ape..sentuhan kak bed kan bagai kan sentuhan emas..tak lame lagi sentuhan dia ni taraf2 nurul syukur le...tp sebelum ape2 harus korek2 tip dr kak bed..nanti dia makin popular makin kekwat lak dia...


jangan body ko je metetup tp raut wajah ko sedih...rase nak pelempang pun ade akak ngok pondan atas ni...hangin aku ngok muka ko....rase nak bantai je ngan kayu....geramnya aku...panas ati tul....



ok contoh pertama...lain x bukan kak cam atau name glamournya camy camyliana boboq...cuba tengok wajah sebelum mekap tu..uuuuu bisa sangat..mencucuk2 bisanya...rase cam kena patuh ular kapak...bila letak mekap je..terus memukau...mane taknyer bila kak cam mekap je semua laki orang lari kejar dia..dah cantek comel cam perempuan betul..mesti lah nak...cuba kalau x mekap..orang lari cari pelingdungan lak...mimpi ngeri..ahahah...ape pun ko mmg meletup kak cam...


ok ..cuba ngok tona lak...kalau x mekap muka cam remaja tahfiz al quran je..tp bila dah mekap..satu kelas tahfiz tu nak terkam dia..memukau cantek..comel..dah cam muka perempuan2 dalam iklan tv dah akak ngok mmg memukau...akak ngok ko pun rase nak berzina ni...ahahahahahah...


kalau korang x kenal x tau le..sape lagi kak bed lah..cuba perhatikan tu..kak bed kalau x mekap cam muka tukang bawak bajak...tp bila dah mekap..semua jantan ingat dia perempuan betul..sampai kan malam td ade jantan ngok gambar drag kak bed x boleh cam lah sape tu..sebab ape..sebab kak bed cantek sangat...akak mmg akui kak bed mmg cantek..saiz mata ngan saiz idung dia mmh ideal...lurah original dia mmg dalam...akak sujud ngan ko kak bed..kalau muka cam ni bukan je anak ikan datang serbu kak bed..tp kalau dia stadium bola sepak..satu stadium lah nak mintak no phone dia..kalau kak bed dah mekap di diri kan sebelah hotmama..akak rase time tu jugak laki hotmama terkam kak bed..maaf yer hotmama..wajah anda tidak leh di maafkan..tahniah kak bed....


sape lagi akak lah..wajah akak mmg x cantek uolss...gambar lepas mekap2 tu pun akak edit skit supaya nampak cantek ..akak x macam kak cam , tona n kak bed..yang sudah meletup itew..tp kalau akak x mekap mmg bisa muka akak..kadang2 diri sendiri pun rase nak pengsan ngok muka sendiri dalam cermin..uuuuhhhh ngeri... tp bila akak aply je mekap dan di ikuti dengan langkah2 cara mekap yang di ajar oleh kak bed..trus comel skit lah..hihih..gila ko x comel..kalau x comel cam ne akak leh pikat omputeh dr perancis tu....gitew kan...yang ujung2 adooo itew...


ape lagi uollsss lepas dah cantek pose ikan duyung lah depan umah..tunggu jantan2 sauk masuk aquarium....

Let's SHOPPING Uollss!