jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 20 October 2008

Jameela Dato Yasin

yer uolss..bila kita mengaku yang kita anak dato mesti ramai nak kenalngan kita..bagaimane...kalau akak bgtau akak ni anak bekas tukang gunting rambut..diorang x nak kenal ker..yer la semua tu materialistik kan...hanjs tul...

dulu dalam myspace akak letak name...berrylicous lah...reezberry lah..susah tul orang nak coment and anta message..tp sejak akak tukar name jameela Dato Yasin...berpusu2 orang nak add..sentap x?...ape pun sebab Dato yasin tu kan...


Jameela dato yasin uolss..walhal adooooo..saje je suka2...korang dengki?..ade aku kesah


pastu ade lak yang tanya akak ni akak ni anak dato ker..then dia tanya lagi..father u dapat dato dr mane?..then dengan spontan akak menjawan..."Bapak i dapat dato dr abang i"..then jantan tu pelik..."father u dapat pangkat dato dr abang u..cam ner tu..."....jawapan penutup akak
"abang i dapat anak trus pangkat dato dapat kat bapak i..so puas hati"..trus senyap jantan tu...nampakkan..nak kawan akak demi kerana konon2 akak ni anak dato..dan anak orang kaya lah konon..sudah lah ko jantan ko lupakan je lah niat suci murni ko tu...lepas tu uolss nan ado call akak lagi..then dia sms akak "sampai ati u tipu i u kata i ni anak dato..." ko pehal?...cam sial kan


tengok je name akak jameela anak dato yasin semua dok nak no phone akak..kalau nak leh..sorang kena topup 30 henggit then i reply ur sms..hahahahah..

ape pun name saje dah leh buat jantan tergila2 kan akak...pas ni akak nak buat experiment lagi lah..best gak..hihihi

Let's SHOPPING Uollss!