ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 23 July 2008

ni no ni no bantuan bantuan!

wah dapat duit banyak ni best ni..wah akak kayo ni....

dua tiga menjak ni akak dok pening memikirkan bagaimana nak cari duit lebih...duit gaji cukup2 makan je..akak ingin kan pendapatan sampingan ler..tapi yang halal yer....

banyak plan akak nak buat ujung taun ni..nak raya, teringin gak nak melancong..mmmm tapi akak dintis ni (dintis = xde duit)...lain lah kak bed..dia orang ado2 kan...sape2 tau cam ne nak dapat duit ribu riban plz lah bg tau akak..nak meniaga modal xde..ape ek...penin penin akak...masalah datang mencurah2..nasib baik lah akak ni bukan jenis yang cepat tension n cepat down..akak cool je tp hati ni menagis..gitew kan...dintis dintis dintis

kak leh i tumpang port sebelah u..kita mintak sedekah together2 lah kak yer

akak tau bloger yang lawat blog akak ni mesti ade caranya...hope u will help me...kot2 kita leh share ngan orang lain gak..nak juba MLM ni akak takut skit..sebab entah betul ke tidak..ade kak dengar betul..ade gak yang tipu..entah lah...cam ne ek? tulunnnnnnnnnnnnnnnn!

Let's SHOPPING Uollss!