jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 9 September 2009

ko kacak tp sayang ko sampah!

amboi lama tul akak update blog..bersawang bagi ni..habis meroyan semua tetamu blog akak...sowy uoll...akak busy... tadarus x sudah2 uolsss....tu x sempat hupdate tu...

ade citer ni..semalam akak duk lah godek www.tagged.com.... saje layan2 orang dalam tu..kata ruangan berkenalan kan....so sedang duk akak layan akak terbukak lah satu page sorang child fish ni....


elok buatannya...kalau nak diteliti buatannya rapi..kalau jadi laki ni ..sumpah akak x curang..giteww....ko giler senduk....akak pun duk feeling lah yang dia akan layan message dalam tagged..and hopefully dia akan jadi kawan akak ...so akak pun trus je bukak gambar2 dia dalam profile dia...


akak godek punya godek..akak bukak lah pic dia...trus akak nak terpingsan..aduh comelnya dia....menangis akak....

akak bukak lagi ..amboi merahnya bibir..bak delima katanya.... siap ape ternaik skit bibir dia..sexy banget loh...

sengan gaya jeritan jantannya..akak trus feeling dia jerit name akak..
sendukkkkkkkkkkk i love u!



dengan gaya macho dia isap rokok....so masculin...akak terbayang bau rokok melekat kat badan dia..so sexy...

tiba2 akak bukak main profile dia lagi..untuk baca ape dia tulis...yer lah tengah feeling ...tiba2 sedang akak feeling..akak terus menyumpah....dasar bajingan anak ikan ini.... korang baca bawah ini...


cuba baca ape jantan ni tulis....hanjeng tul..trus hilang feeling...trus bunga2 cinta lesap....sentap ...
elehhhhhh .. ingat ok statement jantan ni " Berkawan dengan bapok seumpama TERCIUM TETEK BABI ".... ko tak menangis dengan statement dia?...so bedahhhh mak pas kat ko..sebab uolss perempuan betullll

then akak scroll lagi gambar dia..dalam sakit2 hati tu akak jumpe gambar dia yang ni.....


oo ko x suka bapok yer..yang baju putih sebelah ko tu..kenape cam bapok je..ade ke jantan amik gambar muncung2 bagai...kenape suddenly ko leh lak kawan ngan bapok ke...akak pun ade statement ok..." Berkawan ngan jantan macam ko Seumpama terjilat telor bapak sendiri"..amacm best?....

bebassssss!!!!!

Let's SHOPPING Uollss!