ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 6 March 2009

bising uolss.. akak tension

akak sentap uolss..bila opis akak di serang dengan bunyian yang kuat dan membuatkan akak menjadi pekak seketika uolss....maklum lah akak kan keje kat kawasan yang tengah develope...then banyak lah company baru yang dok bertenggek untuk memperluaskan empayar uolss...

dulu kiri kanan bawah opis akak ni xde orang pun..opis kosong..awal bulan tiga ni semua opis kosong ni di penuhi dengan opis2 baru..adakah mereka kesini kerana siti senduk bertapa disini?..mungkinkah mereka mengangap akak sebagai pelaris perniagaan?...gitew...

atas opis akak ni dr pagi sampai ke petang bising bunyi drill lantai, dinding bagai...yang kat bawah lak sibuk memecah dinding...bising x yah cakap uolss..kalah sound sistem konsert kuatnya...maka terpaksa lah akak ngan bos akak mengadakan meeting dalam keadaan menjerit...peaching kena mantap... walaupun mase tu akak mendapat pujian tetapi peaching yang di lontarkan oleh orang lain bagai memaki hamun uol..gara2 nak lawan bunyi kuat yang melampau itew...walaupun sekadar bertanya kabar akak terpaksa melaungkan vokal yang mampu memecahkan gelas uolss..tahap tinggi vokal tu mmg melampau2..kalau mariah carey dengar pasti dia trus membungkus kain baju lalu meninggalkan persada seni uolss..almaklumlah ade lagi penyanyi baru yang bersuara mantap dengan hanya melaungkan "Good morning bos"...

good morning bos...dengan pichong ala2 tarzan gitew...walhal bos ade depan mata ni...tp yang penting bos pun xdengar..bising..tak pun pose ala2 pekak badak..

yer lah akak kena tandingi ke hebatan bunyi construction di sekeliling opis akak uolss...akak tetanya2 ape yang di drilkan oleh opis atas ni..sampaikan customer call akak x dengar..akak terpakse melaungkan kata2 manis bila menjawab talipon " good morning, can i help u" dengan peaching whitney houston uolss...maka harus lah customer tersentap kerana mengingatkan akak mencerca mereka...sorry uolss

hello can i help u?...dengan pitching ala suara burung mariah carey... x ker menyembur taik telinga mendengarnya...

maka terpaksa lah akak membedal air asam jawa 5 baldi sehari bagi mengawal suara yang bakal mengalahkan bunyi drill itew uolss...x pun ape kata akak amik je clas bahasa isyarat uolss..x yah kuar suara...gitew...bukan setakat bising je uolss..malah gegaran ala2 gemba bumi pada skal rikter 7.3...kalau korang nak tau macam mane rasenya..korang amik 20 ketul hp yang bervibrate then duduk atas dia..gitew lah rasenya..kalau sape2 yang tahan cirit ia mampu membuatkan uolss terkincit sedikit uolss...

kalau jantan2 contruction tu macam ni..akak pun sanggup buat part time angkat simen ni..gigih...

akak pun xtau dr pukul bape diorang ni start buat keje..dr subuh2 sepie diorang dah ade..akak syak lah diorang ni pekerja yang gigih..ke diorang ni saje je datang awal nak tengok akak pagi2 dengan gaya supermodel datang keje?..wakhal semua pekerja contruction itew hendon2 belaka..adakah hendon2 taste akak..mmmm..mungkin...ke akak ni ade ala2 muka gadis2 hendon di perantauan yang membuatkan mereka semua terkenang kampung halaman..katanyaaa...

ke muka akak ni ade rupa2 penjual jamu ...mmmm .."pak beli jamu kocok pak..mau saya yang kocok or bapak kocok sendiri?"...

akak syak construction ni akan memekak sehingga tengah bulan ni..almaklum lah nak jadikan opis dia cantek bagai nak gila...katanya..dengar kata opis atas akak ni nak bukak graphic company..opis bawah nak bukak akademi kecantikan..sebelah dia lah nak besarkan hotel...hebat hebat...

cukup lengkap lah semua ada lepas ni..pusat urut lelaki sebelah opis....kedai anjeng bawah opis..pusat kecantikan bawah opis..hotel ujung blah kanan....ape nak lagi ?...cakap!...

Let's SHOPPING Uollss!