jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 13 July 2008

di tag oleh KOS...yang model katanya...

sedih x akak kena keje ari ahad..sentap...ape pun akak kan pekerja terbaik gitewkan...walaupun ujung2 main internet x suda2...hahaha..kata ari ahad kan..so ape lagi siap keje internet lah arah tujunya....so akak layan lah blog2 yang ade..then si kos (model kononya itew)..model ker?...telah mengetag akak..dan yang penting telah meletakkan name akak ReezberryHelleberry binti Strawberry..hey akak bukan anak buah2an ok..akak anak manusia..berry tu name keluarga akak tu...lain lah kakak brokoli..dia tumbuh2an kan...so pelagi dah kena tag..kena lah buat...nanti orang cakap akak kekwat lak....

KALI PERTAMA NAIK KAPAL TERBANG?

apesal muka akak cam hanjeng kat sini...di ditekan kan di sini..dalam gambar ini sahaja..gambar lain meletop...ni dalam kapal terbang lah ni...

Kali pertama akak naik kapal terbang mase akak pergi rome ngan laki akak yang omputih tu...perjalanan mase tu amik mase 14 jam..akak naik KLM airlines mase tu..walaupun mase tu akak first time naik kapal terbang..tp akak eksen2 lah konon selalu naik..walaupun kan...siap2 pose mak datin mase tu....opsssss acah je uolls...akak propar je..paling jauh akak pernah pergi sebenarnya adalah singapore je sebab kira tu kg akak lah tu....n akak naik kapal terbang dr jb ke kl je..waktu sambut new year tahun ni..tu lah 1st time...sedih kan...pastu naik air asia je...yang penting pernah..ko pernah ker?

KALI PERTAMA KE OVERSEA?

alah uolls akak pi singapore je..sebab makcik2 akak semua kat sane...akak pegi sejak kecik..lately ni je jarang pegi sebab akak busy ngan kerja dan kerjaya sebagai mak ayam yang x berapa ayam sangat...kira ok lah..ade satu mase tu bekas bf akak nak ajak akak sambut new year kat australia..tp x jadi sentap tau..kalau x leh akak jalan jauh2 sikit..itew pun harap orang sponcer...waaaaaaaaa.... lain lah kak bed dia orang ado2 kan...pegi poland pakai duit sendiri....yer lah orang do2 lah katanya...akak kagum ngan kau kak bed oi..mesti ko menabung sejak dr dalam perut ni..sebab tu ko kayo.....


KALI PERTAMA DUDUK BERJAUHAN DARI KELUARGA?

kali pertama akak jauh ngan keluarga mase akak pi ikut kak bed pi balik kampung dia kat tongga ..dia lawat ladang ternakan gajah di sane...ladang ternakan dia di beriname ladang ternakan GORJAH...tau sebabnya?..sebab kak bed Gorgeous and dia bela gajah..so hasilnya gorjah..so cretif kak bed...acah je..kali pertama akak berjauhan dengan family mase akak umur 16 tahun..mase tu akak masih anak dara sunti lagi..tapi akak telah berjauhan demi menuntut ilmu...yer lah orang kata menentut ilmu hingga sampai negara cina..tapi sedih akak takat rembau negeri sembilan je uolls...sekolah vokasional je...ape pun tu lah detik permulaan akak berjauhan dengan famili akak..sedih uolls..mase tu siap bengkak2 mate sebab meraung sentiasa..rindu katanya...

TERINGIN SANGAT NAK MELANCONG KE....

akak mmg teringin nak pergi istanbul turky..x tau kenape sebab lelaki2 istanbul kot yang buat akak inzal berkali2...akak dengar tempat pun happening kat sane...dengar je perkataan istanbul akak terus inzal..walaupun mase tu akak dalam masjid..inzal gak..gitew...so akak akan usaha pi sane satu hari nanti...tapi yang penting akak nak pi bangkok ujung tahun ni...lets uolls pi same2...

FAVOURITE ACCESSORIES....?
akak suka beg kot..tapi akak x lah banyak koleksi..tp akak de lah special item yang akak suka..kira light2 je....

@Lima PERKATAAN YG SELALU DISEBUT...?
1. Awas!
2. Hanjeng
3. sial!
4. lailahaillallah
5. Boboq...(kenape boboq?.......sebab itew adalah kak cam)

@KALAU ADA DUIT...?
akak nak bayar hutang, belanja kawan2 beli baju bagai nak gila..beli kasut, jalan2 ngan family akak..tabur skit pada anak ikan..upah tukang pulul sape yang hanjeng ngan akak..p umrah cam kak bed..kenape kak bed?...awas...

@TAG ORG LAIN...
sape nak buat sila buat..xde paksaan dalam hidup..paham....

Let's SHOPPING Uollss!