jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 11 March 2010

nampak hantu



pernah x korang nampak hantu...ape perasaan korang...
bukan ape ari tu akak lepak2 alfa..then lepas lepak akak pun anta lah hotmam balik..dah lah mase kat alfa td lepak2 cerita hantu..dah tentu lah teringat2 uolssss...
sampai je kat umah akak kuar kete...nak bukak gate...enjin mati ..tp kepala masih teringat cerita2 seram kawan duk cerita..akak ni nampak je macam berani..kadang tu penakut jugak uolsss...
sedap je akak duk bukak gate ..feeling2 woman...tetiba akak terpandang satu lembaga kat tepi pagar...mase tu kul 1 pagi...akak tengok umah sewa sebelah umah akak tu lampu dia tutup...



berderau akak tengok lembaga tu...kurus..rambut panjang gila sampai lutut...tengah terbongkok2 depan umah sewa tu...dah rupa macam nenek kebayan...

astagfirullahalazim...bulu roma semua naik..akak rase kaku..x leh nak menjerit...

then akak jalan pelan2 menuju ke kereta akak..buat2 x takut.. then dia toleh akak..


ahhhhhh hantu...akak jerit suara pompuan..halhal suara akak cam hon lori

ahhhhhhhaaaaaggggggg... dia menjerit tengok akak....akak pun menjerit tengok dia..kiranya macam battle of the voice lah....

rupanya ..dia bini orang sewa sebelah umah akak....dia terperanjat tengok akak akak terperanjat tengok dia...

then leh dia cakap..."terperanjat saya..saya ingat hantu td..."...akak punya lah gelak bagai nak gila...

selama ni akak tengok dia duk siput rambut dia je..rupa2nya rambut sampai lutut...

sentap x dia kata akak macam hantu..wal hal muka dia yang macam hantu....hanj kan...

esok paginya akak cerita lah ngan mak akak..mak akak gelak bagai nak gila...yang sentap tu dia cakap kat akak....

" mmg rupa ko macam hantu..dengan cukur keningnya..aku suruh potong rambut tu kemas sikit ko x nak...kan orang dah kata ko hantu..elok lah tu hantu kata orang lain hantu"...

sentap lah....

Let's SHOPPING Uollss!