ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 4 February 2008

Sedih, nak nangis, nak menjerit !

uols akak sedih nak nangis n nak menjerit rasenya...cam ade sesuatu perasaan yang x leh release dalan ati akak ni..x tau ape!...mungkin satu sebabnya laki akak x email akak..and pegi langkawi x ajak akak..sentap uolls...

ari jumaat lepas akak ngan hotmama n camelia p makan kfc uolls..saje jer hotmama tu tau..akak dah on diet ni..saje jer nak belanja akak makan ayam...akak sedaya upaya tolak pelawaan hotmama...tp x berdaya..sebab hotmama dapat bonus kan...yang penting perempuan tu cakap kalau dia x kurus jgn harap kawan2 leh kurus.... sial x?..hey kalau u nak kekalkan bentuk badan seperti gajah itew..go for it lah...jagan lah halang kan...yang penting si hotmama tu pose beg coach kan..katanya 700 ringgit..entah ia entah tidak...tp akak iakan lah kan..sebab katanya dia bonus 6 bulan gaji..kelaskan perempuan tu..nampak jer muka kampung and kepam abis tp pakai coach kan...yer lah nak merase katanya....kalau x beli karang kempunan kan.... nyah mak nasihat kan ko pi beli ubat kurus dulu...baru balance ngan beg ko..beg tu kecik ko gajah x sesuai tau...

canteknya beg ni..masalahnya yang pakai cantek ker?

pastu si kak cam pulak ...duk feeling2 woman ngan jantan..mak leh kira tahap kefeelingan dia tu..yang penting jantan yang dia feeling tu laki orang..tp uoll meletup jantan tu..mak nak celah bedah lah jantan tu..harus lah mak kene mintak restu kak bedah ni..kak bedah akak mintak restu lalu bawah celah yer!!!...ape pun biar lah kak cam feeling kan..katanya baru jadi janda kan..tp baru jadi janda dah gersang ker kan...cam ner tu..dasar lama x dapat ni...


ni gambar kak cam waktu raya lepas..perhatikan wajah dia tu..cantek ker?
(dalam bulatan merah)


ni kak cam sekarang..meletup x? ha jangan gile2..setelah di berus, di klorox dan di bilas berkali2 dan di letak sedikit make-up..kak cam dah berjaya rampas laki orang...cam ner tu..akak pun terpelanting jauh... oleh kerana itew akak terpakse lah berusaha lebih keras untuk rampas laki tu lak....

yang kak nita plak sibuk dengan keje servey dia kat stadium negara untuk world footsal..katanya team indon meletup2..begitu juga ngan team brazil...nyesal akak x pi..tp akak dah suruh dia carikan satu...ape pun servey sambil memancing lah kan...walaupun x mengaku....

si kakak wartawan kita lak kak meen..sibuk dia sekarang tengah mengira2 saat nak ke puket..pastu membeli belah bagai kan...minyak wangi lah ape lah..ape pun dia ade duit x salah kan..go meena minachi!

si kak bee lak demam lah ..dah berhari2 x keje ..sian dia..berselubung...akak malas nak kacau orang demam ni kalau kacau kang boleh bertukar menjadi singa...takut akak...

ape pun akak masih tertanya2 kenape akak rase runsing sangat....pening2 manje lah ape lah...mesti laki akak ni jumpe betina lain kan...kalau akak tau laki akak jumpe perempuan lain akak janji akak akak jumpe jantan lain gak...ahahahah.....

Let's SHOPPING Uollss!