ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 18 June 2007

akak kembali ualll!

sorry lah beberape hari ni akak x dapat bak update blog akak..akak nya modem rosak u all..manje2 jer akak pose kat opis without internet...bila dah bleh online ni akak terus jer update blog ni...

diu tiga hari ni akak ade beberape citer yang akak nak bg tau u all...hari ahad ari tu akak ade berjempe ngan satu mamat ni..dia bawak kete BMW u alll.... mz8 lg...mulanya akak makan lah kat satu kedai mamak ni...pastu akak ngan kak bee yang memekai skirt jeans atas pehanya pun catwalk lah cari tempat nak portkan punggung pelsu kami ni...cari punya cari ade satu meja kat belakang..port baik punya..siap lampu kuning yang bakal mencatikkan wajah akak ni..akak pun order lah air..pastu waktu akak minum2 tu ..si mamak baiu ketiak ni kata ade org bg no phone kat akak..akak terperanjat u all...bagai nak gila
1st time ade org buat akak cam tu...
akak cari mane orang nya...aka pun miss kol no tu..tup tup...orang tu sebalah meja akak jer...akak pun cuba lah tuleh dengan pose manja n senyuman kambing akak..mak oiii handsome gila u all..ala2 pakistan gitu..rupanya2 arab u all...pakai baju putih kolar biru..pakai cargo pant n loffer...handsome..dia ngan kawan dia..pastu akak pun ajak lah dia lepak satu meja ngan akak..si bee dah pose paling manja dah mase tu..akak pun same...dia kata name dia mirul...akak pun memperkenalkan name akak liz n kawan akak bee...dia kata ngan akak pasni nak pi mane ..akak cakap x tau agi xde plan..dia ajak akak jalan2 naik kete dia n bee naik kete kawan dia...akak pun setuju jer...handsome u all mane akak x nak...bila pi kat kete dia..ya allah...BMW z8 series u all...siap leh bukak bumbung u all...alangkah manjanya akak terasa...nak nangis pun ade u all..1st time in my life akak dapat naik kete cam tu...pastu di ajak akak jalan2 pi kl..u all ronde2 katanya ok jer...akak pun pi jer lah...pastu akak request ngan dia akak nak bawak kete dia leh tak...dia bg ualll...nak nangis rasanya....bila akak bawak jer kete tu akak rase macam akak dalam mimpi jer...alangkah belagaknya akak ngan dia ..pastu dia ajak akak ajak balik umah dia lah kat hartamas...paham2 sudah lah ape yang berlaku pastu....dia siap bg akak duit pastu ..ahaks
bukan melacur kay,....nafkah duniawi katannya... minggu depan dia nak ajak akak pi singapore ngan dia..ahaks sukanya akak...


yang kiri tu kiki and sebelah dia tu jamal( jamal tu yang akak jumpe tu)
patutlah kaya u all bapak dia ade pelanta minyak kat kuwait..jangan mare ok

ini lah kete yang akak naik itew okey...


Let's SHOPPING Uollss!