jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 4 October 2010

kak zabedah?..sape dia?


hey uolllsssss...sorry akak lambat update..akak busy ngan open house...

tdi akak saje bukak email..then akak dapat email dr pembaca ni..akak terkesima dengan akak zabedah ini...lantas pengsan..ini alkesahnya


Assalamualaikum,

Saya Puan Zabedah dari Putrajaya. Saya ada terbaca blog puan
http://meriahuoll.blogspot.com/2009/07/tetek-besar-or-muka-chantek.html

Di sini saya ingin menceritakan pengalaman saya sebagai seorang dalam kategori tetek besar. Puan boleh letakkan pengalaman saya ini utk dikongsi dalam blog puan.

Beberapa bulan lepas saya pegi ke hospital putrajaya untuk buat mamogram, mula2 buat pendaftaran kat kaunter, pastu tunggu la giliran, ramai jugak wanita2 lain yg buat mamogram hari tu.
Bila tiba giliran sy, nurse pon panggil masuk ke dalam bilik dan sy diarahkan untuk menanggalkan tudung dan baju termasuk coli, maka topless lah saya.

Semasa dalam bilik nurse tu dh bagitau jurumamogram hanya ada seorang di hospital tu dan dia lelaki, mmg nurse bagitau awal2 kat semua wanita yg buat mamogram supaya tak terkejut apabila lelaki masuk dalam bilik mamogram.

Saya call dulu suami saya bagitau saya akan dimamogram oleh lelaki, dia kata OK asalkan ada nurse temankan, dia memang tak kisah sebab masa saya bersalin dulu pun kena telanjang bulat dalam dewan bersalin, lagipun suami saya memang sporting orangnya.

So saya pon masuklah ke bilik mamogram dengan nurse tadi, kemudian sambil menunggu jurumamogram masuk, nurse tu pun tanyakan tentang tetek saya yang mantop ni! ;)
Saya pon promote la pasal SSQ dgn thanyaporn, produk homeopati utk pembesaran dan menegangkan payudara.

Tak lama lepas tu masuk la jurumamogram tu, dia dalam umur lewat 30an dan dah banyak pengalaman buat mamogram, tp bila dia masuk dan ternampak je tetek saya, terus tergamam!
Haaa....tu la kehebatan SSQ dan thanyaporn! Dia pon tanya nama dan masing2 kenalkan diri, pastu dia tanya pernah mamogram tak, saya jawab tak pernah. Dia pun terus pegang tetek saya sebelah kiri dgn kedua2 tangan dia dan letak atas plat mamogram, kemudian dia buat la setting kt mesin tu dan ambil imej mamogram, selesai tetek kiri, dia bergerak ke kanan saya dan pegang tetek kanan dgn kedua2 tangan dia dan letakkan atas plat dan ulangi prosedur yang sama. Sambil tu dia tanya apa rahsia tetek saya besar tp tak londeh/jatuh, tegang walaupun tanpa coli, saya ceritalah pasal produk dan dia pon minat nak bagi isteri dia cuba!

Dia dh banyak tengok tetek perempuan, biasanya bila buka coli tetek akan jatuh, kecuali tetek anak dara, tapi tetek saya mmg mantop! Haha

Masa tu saya memang rasa malu sangat tp apa boleh buat kan? Tengah mamogram tu masuk pulak sorang nurse lagi nak bagi kertas kat nurse yg temankan kak, dia kata "Wow! Tetek"! Semua orang pecah ketawa termasuk saya!

Selepas mamogram saya tunggu kat bilik menunggu tadi, sambil sembang2 dgn nurse2 tadi dan beberapa rakan mereka yang masuk ke bilik, dia orang boleh tengok sendiri testimoni kehebatan produk! Semua minat nak cuba, ada yang tetek kecil, ada yang tetek besar tapi londeh.

Dengan keadaan tetek saya masih terdedah tu, jurumamogram tadi masuk ke bilik dan serahkan filem mamogram tadi, terus dia tanya macam mana nak order SSQ dan thanyaporn untuk isteri dia! Lepas tu kak diarahkan oleh nurse untuk pakai semula baju dan diaorang cakap kat jurumamogram tu "dah la tu, cukup2 lah tengok tetek bini orang, tengok tetek bini sendiri pulak", semua ketawa termasuk kak! dia pun keluar dan tengah saya pakai baju masuk pula wanita lain nak buat mamogram, mmg untunglah kerja jurumamogram ni, hari2 tengok dan pegang tetek!
Ada mana2 lelaki minat nak kerja jurumammogram tak?

Hahahaha!
Kak Zabedah


dalam bayangan kepala akak...cam ni kot kak zabedah tu

ko x meninggal ke dengar pengalaman akak zabedah ni...sape nak tetek besar cam kak zabedah nanti akak bg email ..akak sendiri nak tanya akak zabedah ni cam ne besar n membuak2...

akak teringin kenal ngan kak zabedah ni...adakah dia chantek?...muda?..tua...entahhh

tapi akak syak kak zabedah ni sebenarnya PAMELA ANDERSON...pitammmmm

p/s kak zabedah ade tak tips nak bagi tetek saya yang padang jarak padang tekukur ni jadi cam gunung everest...

Let's SHOPPING Uollss!