jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 21 May 2008

Kareoke!

ahad malam isnin yang lepas ...akak , kak cam, kak nita, ali and haizita telah meronggeng rokiah di kl..cadang kami nak pi berkareoke..maklum lah akak n kawan2 akak ni pantang kalau nyanyi2 ni...laju..maklumlah semua suara cam artis...kalau bab lagu lak..lagu2 nada2 rendah x main lah...not our style..walaupun piching lari or sumbang tu x penting...yang penting mampu ker bawak lagu tinggi2 tanpa segan silu..tp di ingatkan di sini kalau akak ngan kawan2 akak pi kareoke pasti tempat itew akak kedengaran suara2 kami je....

sampai2 je kat KTV bukit bintang..dahsiap parking..kami pi lah dahtar name..mesti orang ramai ni...daftar punya daftar..giliran kami adalah yang ker 12..gitew..jauh lagi nak dapat nyanyi ni..kat sini murah je..satu jam small room cuma 30 hengget je..malam tu kak nita , haizita n ali yang belanja..so akak tukang bawak kete..so kak cam ape hidmatnya..dia x de hidmat ok..pose cantek ikut saje..yang penting cantek ker?...takpe kak cam nanti ko belanja lak ek...

so akak pun beri lah cadangan nak pi kareoke lain sebab kat sini penuh kan..ternampak lah signboard REDBOX KTV..ape lagi lets lah kan...harap2 x ramai...dulu kawan akak cakap kat REDBOX ni dia kira satu kepala..lebih kurang belas or 20 lebih ringgit cam tu lah..kira ok lah tu kan..sampai2 lak kat situ si kak ita pun pergilah bertanya...alangkak berperanjat berok kacukan dugong akak dengar harga dia..katanya sebab public holiday..akak ngok harga x public pun dah cam sial..ape kah lagi public holiday..

ni pamplete dia..cuba ngok ..murah x?


mahal nak mampus...kenape mahal sangat..kalau nyanyi kat sini redbox ni leh buat suara kitorang merdu cam mariah carey ker?..sorry beb my voice mariah carey enough ok...xyah sound system yang power2 ni..yang penting kat KTV tu 30 hengget jer sejam...

agak2 korang ade tak rase nak buat birthday ker kat sini..kalau kaya boleh..tp maaf yer akak bapok miskin...x layak pi sini...maklum lah 1st time nak try nyanyi kat REDBOX ni..mahal gila rupanya...

demi nyanyian kami yang merdu lagi gemilang ituw..kami gagahkan diri tunggu sampai kul 1 pagi ..(tunggu dr kul 10 malam ni)..akhirnya nyanyian kami dapat juga di perdengarkan..yang penting kami nanyi sampai kareoke tu tutup..dan akak pasti esok kareoke tu esok tutup sebab semua pekerja dia M.C...sebab dengar suara kami dan terus memanah telinga diaorang....

Let's SHOPPING Uollss!