jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 24 April 2012

let makan uollssss

hey uolllssss...

1st akak nak mintak maaf ler sebab lama x update..busy penat malas semua ada...x sempat nak layan internet kan...

saya yang selalu remind akak utk update selalu tu tq lah sangat kan..bukan apa kadang tu xde mood nak update....

lagi2 sekarang penyakit adik akak tu datang balik...sebagai kakak yang prihatin akak kena lah jaga dia..(walhal ko slalu jer lepak makan malam2 kan)...

so ari ni akak nak review satu tempat makan yang wallawei best....dekat gak lah dengan umah akak...
nama tempat tu LOKAS MAKANA...kaedahnya lekas makan lah gitu..terletak di taman puchong utama..kalau jumpe carefour puchong utama tu terus jerrr..tampak tempat terang tu..itu lah diaaaaa...landmark dia CAREFOUR PUCHONG UTAMA...trafik light trussssss..sampai...

ari2 aku kat sini ko...tu yang aku gajah tu....

sapa yang batak nak makan BURGER BAKAR....yang popular tu meh ler kemari..gila ramai orang makan kat sini...kalau korang nak makan burger ni..sila lah datang awal yer...sebab kalau tak berjam jam lah korang kena tunggu...


ko mampu makan berlapis2 cam ni....sedia jer duit pasti boleh...



ade tu sanggup tunggu lama gila....kalau akak idak lerrr.... satakat ko nak makan burger jer kena tunggu lama ..x kose yer...tp ade lah jugak yang bangang tunggu tu..nak kata apa...teringin katanya...termasuklah akak sendiri....

herga ayooooo...paling murah x silap akak RM7.50 rasanya... kira ok lah tu...

so sapa nak rasa pi lah..tapi siap2 lah bawak kemah yer..takut nak tidor dulu tunggu burger siap...

lain2 makanan pun banyak..mee bandung dia kat sini...akak puji mmg sedap..rasa udang dia..wallawei..yummy..mmg sedap herga Rm 5 jer..x mahal...sapa yang teringin nak makan asam pedas pun ada kat sini..sedap..banyak..puas hati..Rm 5.50 sajer...

ko nak apa lagi...takoyaki ada..sapa feeling japanese kan...otak2 ade, ikan bakar ade, mee ketam ada, sizling ada, goreng2 ada, tomyam ada, apa lagi ko nak...kaedahnya mmg banyak lah makanan kat sini...murah dan puas hati...

ape lagi bagi bini2 pemalas sila tarik tangan laki ajak ke sini...sapa2 yang bangang memasak juga di galakkan kesini yer...

so akak selalu kesini..adakah akak di kategorykan sebagai BANGANG jugak...opssss...

so sapa nak datang LOKAS MAKANA ni roger2 lah akak... leh lah kita mencekik 2gether gether kan....

Let's SHOPPING Uollss!