jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 12 July 2011

cerita menarik?....entah le

akak x tau lah kenapa akak malas nk type blog sekarang ni..mungkin tangan berat kot..gajah lah katakan...

kadang tu nak type ni x kena..type tu x kena...

kang tulis cerita bangang kang x best lak....

x kan akak nak cerita pasal kek kot...akak bukan jual kek...x kan nak pose cerita " ari ni i ade terima tempahan kek 3000000 biji...penat tauuuu..walaupun penat i gagahkan juga"...nanti orang cakap akak ni hotmama lak kan...

betul x...akak kan cerita pasal anak kot.. akak masih dara dik non...x kan nak cerita" ari ni anak i turn 3 years old... birthday my love baby ke 3..dia makin cute macam daddy dia...dia dah tumbuh bulu ketiak dah..."...feeling pulak kan....

sebenarnya malas nak type...kat opis banyak keje..kat umah banyak membuta lak..tu kadang2 tu x sempat nak type...jgan kata blog aku malas..yng facebook ade kat phone tu pun status bertukar setahun sekali je...

kadang ade gak orang2 ni rajin duk update blog ari2..heran akak..kirnya macam nak bg tau ape yang dia buat hari2 lah...

contoh...blog mengenai masakan..." terliur semua sebab i dah pandai masak kecokodok pisang...hubby i suka.." eleh..semua benda masakan lah dia nak letak kat blog dia...apasal ko x buat masakan pelik macam tenuk rebus tomyam...mentibang laut goreng lengkuas ke...baru lah orang nak baca blog ko..unit..menarik tertarik.....ini x..blajar masak lemak cili api pun nak bg tau..lepas tu pose cerita meleret2 lapan belas muka surat...x ke ko pitam bangun pitam bangun 100 kali....

ok kawan2 ani ni kita masak...ungka pedas dengan serai wangi..gerenti ramai baca blog kita

ade tu pulak cerita pasal beli baju anak " ari ni baby i pakai baju oshkosh dia nampak kiut " lepas tu duk pose gambar 1000 helai anak dia...kasut nak ..spender anak..

sebenarnya aku nak tayang yang aku banyak duit beli banyak2 baju,..ko ade

rajin ko letak gambar2 bagai kan..siap edit2 gambar ade bunga2..pelangi..burung bagai...kenapa ko x buat je anak i x pakai baju sejak di lahirkan hingga dia telah tunbuh bulu jembutnya...baru lah trill orang nak baca..setakat ko beli baju dua tiga helai lepas tu ko post kat blog sampai berhari2....agak2 orang x muntah ke...

tapi lantak lah kan..ko ade anak kan..kalau akak ade anak akak cam tu gak kot...

tp paling x leh blah..kalau ade yang pose gambar sendiri dengan pose ala2 feeling cute gadis korea walhal rupa ko gadis desa....duk tunjuk kontek lence korea yang sampai nak terbeliak biji mata...duk cerita laki dia best ..laki dia itew laki dia ini...

ko je ke ade laki

laki aku kaya ko ade?

pening2 tau..maaf lah ek..kalau cerita2 yang ala2 feeling2 sendiri tu akak bukak je tp nak baca nak belek2 lama2 blog tu..jgan lah harap...bukan ape...kadang tu..bosan...

korang jgan terasa lak kalau korang buat benda ni...ni ape yang akak rasa..kalau korang rasa best ok je...

akak lari dulu nohhhh!


Let's SHOPPING Uollss!