ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 22 June 2009

nyanyian untuk pak polisi

pernah x korang menyanyi kuat2 dalam kete....ooo akak itu adalah kemestian ok....kalau drive x nyanyi ikut radio bukan senduk namanya..kalau boleh kena lawan suara radio kuat ke suara akak kuat...

beberapa hari lepas akak drive ronda2...tungu kawan2 nak melepak..tp xde sape pun nak call akak...sentap uolss...so ape lagi ronda2 lah kot2 nampak anak ikan yang boleh di kaut....


halo..halooo..haooo..uuuuuu..oooooo.....woof..woof..

ape lagi bukak radio le..tetiba lagu faveret akak lak tu kuar..beyonce halo..kalau pun lirik entah kemana tapi akak tetap feeling2 suara akak lebih merdu dr beyonce..siap gaya2 lagi lah...kalau beyonce tengok mesti dia menagis sebab akak lebih beyonce dr dia...

fuh..kalau korang tengok akak mase tu mesti korang ingat akak ni beyonce sebenar...tengah akak dok feeling part2 tinggi lagu halo tu...tetiba ade lak lampu biru lip lap lip lap sebelah kete akak...kekojot akak...

pak polisi uolsss....siap bunyi siren lagi ni...then dia suruh akak benti kat tepi...then dia datang kat kete akak...

pak polisi : amboi sedap suara....ingat pontianak td...ke orang gila tadi
akak : eh cik saya menyanyi tadi ..ikut lagu kat radio...
pak polisi: cik kalau nak menyanyi pi lah kareoke...
akak: yer cik...
pak polisi: nyanyi2 gak ye cik..bak sini IC ngan lesen...

ape thah dia tulis2 then dia bg lesen n ic akak balik...

pak polisi : cik terima kasih..lain kali nak menyanyi jangan nyanyi dalam kete yer..boleh menganggu konsentrasi semasa memandu..kalau takut nak kareoke sorang2 boleh ajak abang..kita nyanyi sama2...


dik let kareoke abang..eh silap kareoke ngan abang...

motip tetiba bahasakan diri abang....buat pengetahuan abang polis...kalau pi kareoke ngan abang bukan kareoke nyanyi jadinya..kareoke air nanti..opssss....

14 comments:

SENAH said...

meriah uoll nyanyi tau!!!

senduk..ape polisi tu buat kat ko..dia saman ke???

AzAz said...

abg polosi itew sbenarnya saja nak tgk umur kak senduk kt ic itew... pas tu kak senduk lbh muda, itew dia bahasakan dirinya abg... x gitew kak senduk?

annakaigo said...

lets u all ape lagi ditunggu, abg polpo dah bagi green light, karokz je la... hheheh

Hezesuze said...

tu mesT pak polisi nmpak kete bgoyang2 bagai kan coz kak senduk joget2 ala beyonce smbil drive gtew...nk spot cek je pe yg blaku...hehe

p/s aik! aritu hotmama & CW g karok x ajak kak senduk ke...larikkkk

suezensuzanna said...

aiks...nyanyi pun kene saman ke????

rizz said...

ahhahah nynyi pon kna saman ke.sengalnye bio btol

::narita:: said...

xkan nyanyi dlm keta pon polis nk tahan..
sengaja arr tu...
dasar polis..ooppss

JKDSS said...

Suara Kak Senduk lebih nyaring dr seren keter polis..itu yg menggganggu konsentrasi polis.

Ikhlas. JKDSS International Sdn Bhd

||| PöJìé PööH ||| said...

nak buat taktik macam tuh jugak ler...
hehe!

QieFLy si Dolce said...

hehehe....sah2 dia saje je nak berkenalan dgn akak senduk....
kita harusla jual mahal gitew....

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak lawak tul... sah2 kete bergoyang lain macam wakakak sampaikan pak polisi dok suh berenti wakakak

Pontianak Degil said...

Haha. karaoke abang? hehe

Sore pontianak pun sedap pe. :P

I-AM-NURI said...

hehehe.. lucu.. :D

NenekPenne said...

akak akak!!! kelakar laaa

lagu HALO tu best oooo
lagi satu lagu CLIMB...by miley cyrus....

Let's SHOPPING Uollss!