ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 27 March 2010

Pop kuiz

ooooooooooooooooooooooooooo

wah start2 je dah buat whistle cam mariah carey....tp bunyi lebih mirip cerek air panas le....

lama x jumpe uolss di sini kan..maklum lah akak busy sangat uollll...lagi2 di usia senja manja2 ni kan..banyak habis kan masa di tikar sejadah....gitew kan....

kemarin akak bawak anak buah akak pi kedai..mak lum lah budak2 kecik2 ni banyak kerenah kan..mula2 janji nak beli air kotak kan..ujung2 keropok lah segala bagai jajan dalam kedai tu dia nak....kalau boleh nak tinggal je terus dalam kedai kan...

sedang akak sibuk melayan anak buah akak dalam kedai tu..ade lah pompuan ni ngan anak dia pun duk beli jajan ni kan...

then anak dia lelaki comel sangat...mmg cute..kalau besar tu potensi jadi anak ikan rebutan ramai lah gamaknya...budak tu berdiri statik tengok akak....akak senyum tp budak tu tenung je akak..macam ternampak bidadari kayangan kan..walhal macam hantu raya kan rupa akak ni....

then mak budak tu tarik budak tu..then dia tanya soalan cemu emas..yang sungguh mencabar jiwa...


"danish (danish katanya..feeling masyarakat sekarang bg nama anak kan...)..tengok ape tu...kenape danish tengok dia...danish rasa orang tu dia boy ke girl?"...theng ulang2 lagi "boy ke girl"

berani mati betina ni tanya soalan kuiz lak ngan anak dia tanya akak boy ke girl...ko saje2 lah nak tanya kalau anak ko dapat jawab ke tidak kan...pantat punya betina...

dont u ever pop that question depan pondan ok...awas....

akak terus naik hantu kan

akak panas ati..tehn akak tarik anak buah akak...then akak bg kuiz lak ngan anak buah akak...
" adik cuba tengok antie tu...adik rase dia anjeng ke babi?....

betina tu terkedu...then trus sound direct kat akak...

ko apesal kuang ajar ni bapok....(bapok ok....berani mati betina ni kay)

akak balas..."ohhhh yang ko leh tanya soalan kuiz kat anak ko tu aku ni laki ke pompuan tu apehal..ko saje je nak ajar anak ko yang aku ni bapok kan..saje2 buat anak ko konpius kan...ko nak biar nak ko cakap..dia pompaun tapi cam lelaki kan.."

betina tu diam terus berambus...


then anak buah akak pulak tanya akak.."kenape uda tanya anjing ke babi..dia kan makcik...."

pengsan akak nak jawab balik..sah sah aku pun sesatkan anak buah akak kan....terus dia pun terkompius kannnnn

41 comments:

Anonymous said...

alololo..comelnyela anak buah akak huhuhu

Lady in Blue said...

gle brani k.senduk..padan la ngn makcik tu kan..sape soh kuang hajo.. tabik spring ah kat akak..sy pun blum tntu brani wat serangan bls cmtu. :D

ezam said...

ahahahahahhhha....

kewl banget!!!!

Hezesuze said...

dia pompuan tp cam lelaki kan??

wakakaak stateent xbleh blah ler kak senduk...hehehe

Anonymous said...

haha... klau mek kakak,trus jer mek bagi pelempang jepun kat betina hanjeng mcm itew... siyal sgt sundel

love me yes not said...

wahahaha! longkang sungguh mulut feremfuan ituh..kan dah kena sebijik..

bijoks la kak senduk..i loike..

Anonymous said...

ala....biarla kak~~
nnt uols kan jd mnantu dia jugek..
:P

Kak Senduk said...

kannnnnnnnnnnnnnnn

b a m b a m ' s said...

hahahahhaha..adoi..terguling2 baca entry kak senduk nie...hahaha..biarkan dia kak senduk..kata kat dia..wat u giv u get backkk!huhh~

|| sTaRLoveR || said...

ah..
abg senduk nih..
Ahahahaha..
lucu lah.
tesedak ubi sy baca entry2 akak..

once again..

I LOIKEEEEEEEEEEEEEE...

Budak Gelap said...

bravo senduk! bravo!

J. Love said...

HAHAHAHA! indeed!

bravo untuk keberanian akak!

nyahlorong said...

Syabas kak senduk. Toksah rasa makan hati..Pompuan ala2 stok bimbo sundal patut kasi ajar cukup2 haha..

PutR@ McRomanCe said...

first saye bace nak tau ap expression saye?? nie dia....
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.....hahahahahahha...hahahahhahaha...sambil guling2 cam tenggiling...
mmg padan ngan jamban dia ckp kak senduk cam tue..mmg pecah la bijik mate itam fomfuan tuh an...huh..tetiba emo..

kak mala said...

ko sumpah je anak die akan memondan nanti... biar die rase... ingat suka2 ati ke pondan2 ni nak memondan??

manoq said...

hehehehe...dokleh tdo nak gelak...zasss kasik sama dia.. :)

halimah said...

bagus kak senduk..
orang mcm tu bgs tego cm tu..
bru dy sedar langit tu tgi ke rendah..
haha
*thums up*

nama saya aslina said...

hagak2 la makcik tu... memang dasar makcik laa...

tak sayang mulut... mentang2 dah tua kannn... ingat suka2 hati je takyah jaga mulut...

takkan kite yang muda2 ni je kene hormat dorang kalo dorang tak hormat kite kan??

usia senja manja2 tu kira muda jugak la tuh... hehehhh...

Anonymous said...

nok, x baik tao. maybe dia x berniat. uols jgn la snap2 orang gtu.. takot pepe jadi kat uols kemudian hari, x gtu?

QieFLy si Dolce said...

hahaha idop kak cikaro senduk...mamposss betina siall tu....salah orang la klu dia nak carik gaduh....mulut pondan mampo dia fight balik...ado nan adooo katanyer....

minahleter said...

you go girl!!!berani mati la ko kak kan!!!

Adam said...

akak tolong la anak dia jawab~~~ saye perempuan feeling2 jantan... leyyy

AdiHana said...

rasain kau makcik sundel!

tengok2 danish tu terkenan kau kak, terus tukar jadi dania~

Anonymous said...

kelazzzz kakak mantop sekaliii mak sokong noxxx

cik EPAL said...

hahahahahaha. adeh.

first time singgah, first time komen.


kirim salam la kat anak buah :D

Anonymous said...

hi kak senduk,

dah lama tak gelak macam malam ni.....

bravo kak senduk!!!!!!!!!!


regards,
zk

izzu said...

AHAHAH, LAWAK GILA SERANGAN BALAS KAK SENDUK

Anonymous said...

kau jahat le senduk. napa ko tak tanya anak buah ko tu...makcik tu..badak sumbu ke gajah??

Anonymous said...

sial je kan?main tnye ank dpn2 ko kan senduk..agak2 la..nahh~pdn mke die.aku rase makcik tu xskolah kot

JaNgGuT CiPuT said...

Well done kak senduk!!!!!
Rasa2 nya kan mesti mak cik tu demam seminggu kan
hahahahahah :p
darrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

giler la pompuan tuh..
hanjeng sgt tau menghanjngkan kak senduk pujaan rmai nih!

Anonymous said...

fomfuan tu mesti fantatnya tak basuh setahun. pasal tu dia leh bagi soalan cepu emas kat anaknya..l tah tah anak dia pun jadi gay nanti. hehehehe dasar fetina fanteks wursyukkkkkk....

tujuhhariseminggu said...

yes.... puas ati.... :)

~Eila @ Along~ said...

wahh..longkang okey... naperla manusia ni gemo tul usik peribadi org...
syabas kak senduk..lepas ni sure die tak berani nak usik2 org lagi..huuhuhu

y a y a ! said...

adik rase dia anjeng ke babi?

haha statement terhebadd okiee

MomTom said...

hahaha.... memang klakar la...
mcm mana nak buat entry2 yg lawak mcm akak ni ek?

Anonymous said...

tak paham la orang letak nama anak danish. adakah anak die orang Denmark lalu dipanggil danish. tak sesuai. bagi nama Mansor lagi elok ha ha.

Cath J said...

hahhahahha... kesian bebudak jadi sasaran... aduhhhh... ;-p

Nana said...

heheh suka la ngan soklan kak senduk tu kena sebijik padan muke kekekek

FiqaSaleh said...

keh3 keh3...gelak2 pun ..

seram gak kan klu tgk kak sen mengamok.. :p

MiSs DiVa McD said...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.............SEYES UOLS BUAT AKU GELAK CAM ORG GILA.............RASAIN POMPUAN TUH........actually...i just ead ur blog nih....ngah browse sume history...kelaka sial.....plus LAU MEK DPT BANGLA ITEW....RASAIN KEMUTAN MEK!!!!(walaaaaaoooooo badan gedabok n muke hado.......tp dreg letops la...hahahhaa)....serius kelaka!!!!THUMBS UP for u

Let's SHOPPING Uollss!