ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 23 May 2008

Berkareoke Sekali lagi uolls!

hey uollsss.....semalam akak n kawan2 telah menjongket ker kareoke..biase lah ..kalau x berkareoke pasti suara akak ni akan gatal2 nanti....so kak nita belanja malam tadi...kitorang pun x rancang nak pegi sebenarnya..tiba2 je hafiz ajak..so lets je lah uoll....

ini lah tuan empunya diri yang belanja weolls malam tadi..thanks mak ayam...lain kali belanja lagi yer...yang penting hafiz mmg mempunyai vokal yang hebat....akak suruh masuk pertandingan dia x nak..lantas dengan kekwatnya dia berkata "kalau i masuk nanti semua hadiah i bolot"..gitew...nak kata ape?

so we all cal haizat n ali ajak join..nak ajak kak bee dia kuar ngan kawan dia lak..ngok bola agaknya....so kitorang pilah berlima..jangan di lupa ...MALAYSIA SONG BIRD kak cam pun ade...untuk memeriahkan majlis lah katakan....inilah malaysia song bird...cammy cameliana boboqs..kenyaringan suara dia leh buat orang pekak leh dengar lah...kelas x?



woi dah nyanyi ko leh lah tido dalam bilik kareoke yang biising ni..telinga ko ni tersumbat ker kak cam oi...meh akak cangkul skit

ada gaya x jadi artis?....tapi artis fun fair...

ape lagi we all gerak ler naik kete kancil akak yang comel itew dengan sardin nya....sempit2 takpe yang penting kareoke ni...yang penting kitorang kareoke 3 jam ni..then dapat free sejam untuk lain kali..yeeeeeeeeehhhhhh!

ko nyanyi ker ko tido ni haizat....tp suara dia ni pun merdu...sungguh ni..tp pemalu orangnya..dia kata dr dia jadi penyanyi baik dia jual laptop je...so sape nak beli call lah dia ek....sape 10 yang terawal dapat download lagu nyanyain haizat sewaktu pertandingan bunyi binatang tahun lepas..lets lah uoolls

the uoll..lepas hebat melalak bagai nak gila...kitorang pun nak balik..then tanpa di sangka2...kete akak buat hal..x leh nak start lak tu..sentap uollss....cam ner nak balik kul 2 pagi ni dr kl..akak agak pening....so akak pikir punya pikir..akak teringat ape kata makanik yang buat kete akak tu ...dia kata usik ni sikit benda ape thah kat enjin tu..so akak godek2 skit..ya Allah..boleh start uolss...alhamdulillah...so lepas ni akak nak tukar profession lah jadi makanik keta wanita...boleh?..gitew kan...

so kitorang pun balik dengan gumbiranya sambil nyanyi2 dalam kete..x puas kan nyanyi 3 jam tadi....

yang penting pagi tadi akak nak pi keje..akak start kete...rosak balik..x leh start uollsss..jadi macam malam tadi....akak check punya check..batery kete akak dah kong....akak ingat lah dah berape lama akak x tukar bateri..bateri tu pun dah rupa hanjeng dah...melayang duit lagi...mana akak nak cari duit ujung2 bulan ni...pening pening.......so kedudahannya akak telah mengcatwalk kan diri akak ketempat keje..patah gak lah kaki ni...ape pun itew sumua dugaan tuhan..aminnnnnn

4 comments:

izal said...

sian ko kak senduk...

takpe, byk2 kan bersabar...

kami sentiasa bersama kak senduk...tetiber...

aRieL said...

Wah KaK Cam..very the artist kan...mcm versi Misha Omar tapi under construction 20%. Bleh cantue skali? Hehehehe.

ita.itu said...

karaoke 18sx ko buat x kak? haha..sila jwb ye..ko hanj x jwb komen org kan...jwblaaaaaaaaaa..hehe

Maxidea Design & Printing Studio said...

izal- mak selalu di timpa malang...mak yakin ko juga bergitew satu mase nanti..gitewww

ariel - kak cam mmg cam misha omar..tp yang telah cact disimbah asid

ita- elah ko selalu buat kan ita...nak mak demonstrasi kat laki ko ker..bagi jelas skit..matilah mak pas ni

Let's SHOPPING Uollss!