ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 13 August 2009

di hanjeng kan secara tiba-tiba

pernah x korang di hanjengkan secara tiba2..dan sedang uolss x tau ape tetiba orang itew menyapa dan menghanjengkan ko dengan jayanya..dan kalau itew berlaku ape korang buat...

hanya pasrah?...terpinga2?...diam...menangis?..mengenang nasib?...ape korang akan buat...

kemarin kisahnya..lepas balik melepak minum2 ngan hotmama n kak cam..akak balik lah n chat2 lah dengan kawan2 salam ym akak...sedang akak duk seronok ber YM ngan sorang peminat blog akak ni ade satu mesej dr ym menyapa dengan salakan anjeng...x silap akak name nick dia Sharmini-T

tiba2 dia ym akak yang berbunyi..." you mother fucker..u are damm rude!"....tetiba je cerca akak cam tu...

ape lagi naik hantu lah akak...tapi akak masih tenang..akak balas dengan kata2 yang indah dan pesona...akak menjawab " excuse me... may i know whos there?...i'm rude for what?...

dia balas kak akak " u are bitch...faggot...find your own man stupid"...

ape lagi akak tanya elok2 tetiba dia sangsang akak tanpa ada belas kasihan ni kan...
then akak tengor nick dia n pic kak ym dia..dia adalah perempuan "wonder curl"...


sentapppppppp1...awas ko

akak pun caci lah balik..."hey hanjeng ko tetiba nak hanjeng kan aku ni kenape..aku ade jentik puting mak kau ke..?...."

perempuan wonder curle ni membalas uolss..x nak kalah ni..kiranya dia ni wonder curle yang hanjeng tau..."u are son of a bitch..mother fucker"....

ape lagi akak pun balas lah " bla bla bla asal dr estate... hitam ..hanjeng and sebagainya.. kerak..monyet semua lah"...
puas hati akak...

tp yang penting betina ni jenis hanjeng yang tak mengaku kalah ni...akak pun pelik kenape dia ni tetiba nak hanjeng kan akak kan...kerana terlalu sakit hati akak block je ym dia n delete ym dia...habis citer....

lepas tu akak pun pelik kenape tetiba dia ni hanjeng kan akak ni kan...kenape wanita mulia n suci bersih macam akak ni di cerca sebegini rupa...akak termenung n cuba ingat sape betina wonder curle ni

ujung2 baru akak ingat yang betina ni name dia sharmini..seorang betina wonder curle yang agak cantik...dia dulu pernah suruh akak goda bf dia yang berdarah wonder curle campur omputih...dia kata nak uji bf dia setia tak dengan dia..dia ade dengar citer yang bf dia ni pernah ade skandal ngan pondan....
sape suruh aku goda dah tau pondan ni pantang di beri peluang..ko gatal suruh aku goda sape suruh...akak pun gunalah skill yang ada untuk goda dia kan...ape lagi ibarat pepatah "sudah sundal di sorong jantan"...


kalau dah tau bf ko tu muka ala2 imran abbas yang ko gatal2 nak uji ngan pondan tahap ke jujuran dia sapa suruh..kan ko yang merana..bongok!

yang penting akak dah jumpe dah bf dia ni..mmg hensem..kacukan omputih katanya...kisah ni dah lama dah...ade lah 6 -7 bulan lepas..tetiba dua tiga minggu lepas bf dia ade call akak ajak akak jumpe..n lepak2..kot2 dia ni tau yang akak ade jumpe bf dia ni lately kot....


sape suruh ko kenalkan akak ngan bf ko..ko yang bawak padah..dah bf ko yang kontek aku bukan salah aku kan...


ape lagi akak pose je lah...amacam chantek x?

ape pun bf ko tu yang sibuk2..so di sini kita dapat lihat lah " sape chantek dia lah dapat"...

masalahnya chantek ke akak?

22 comments:

Maikel said...

haha aku lagi first.. hanjeng je kan beliau.. huh suka2.. padan mukew..

|| sTaRLoveR || said...

hakhakhak... (suddenly gelak..) Lawak la jawapan u kat dia.. i suka...

b a m b a m ' s said...

hahahah..kelakar lar akak nie...dia hanjengkan akak..akak hanjeng lautkan kat dia balik..!!hahahah

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo..
hanjeng la wonder curl tuh!
pndai akak amik pndekatan terus block!
bgus²..
sbb akak cantik dari dia la tuh dia bengang!
rasainn!!

leleh007 said...

nk buat caner kakak.. sah2 la kakak chantek dari dia kalau tk..
tkkan la jejan ituw cari kakak..

kechantekan adalah hak milik akak sorang..

gituww...
huhuh

Eri-chan said...

loh...bf dia mintak break dgn dia kot....

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

hahaha.. go go go Kak Senduk!!!! :) just ignore that stupid cunt!

DaKMuO said...

aiseymen.. kak senduk di hanjengkan... silap la sihanjeng yg menganjeng tu...jgn men2 sama ini kak senduk.. kak kena ketuk.. ko gak yg terduduk...

El-Zaffril said...

Sian kan kau senduk... ape ape pun... peace no war... pesanan untuk bakal-bakal bermadu

chik_diena said...

padan muke itu pompuan!! sape suh cari masalah lahh!! dah tau kak senduk ni bekas ratu kan...skali petik satu lori mbsa jantan datang..hambek ko!!

dun worry kak senduk..kami sentiasa di sampinh mu!!

JiEjAh_DeEn said...

errkkkkkkk kene sawan n1h1 kot fomfuan tuh ekekekek

kalau dia hanjengkan ko senduk , ko 'pig' kan ajek dia :-P

Anonymous said...

kelazzzz noxxxx

faizul said...

CANTIK!!!

sayalahfaizul said...

kelas mahayam dengan statement berbau perkauman... muahaha... layak lah wonder curl ittew dicharot sedemikian ropa...

kalau face2face lagi best catfight, x gittew nonox?

suhaila-ab said...

hahaha...pompuan bangang...bukan ko kak..pompuan tu la...

rizz said...

hahahah hanjengkan je balekk org tuh kak senduk..

gilakmeroyan said...

akak senduk kene sendukkan muke buah manggis tu yer supaye dia tahu langit tu tinggi ke rendah.tak pun macam gini jer, jengkal muke buah manggis tu dgn senduk orang buat rojak yang tak dibasuh dulu, bio pijau bijik matenye tu ek....nengokla dia sembah kaki akak senduk macam dia sembah kaki org tua die kalau akak buat macam gitu. :))

italembut said...

wonder curl@yenna ke senduk?

afifisa said...

sian akak... tp wonder curl tu apa?

Anonymous said...

Biar je kak senduk...gilo kot!...

Anonymous said...

hahahaha ..
i pon penah kene gitu ..
msg trus pangei i bitch semua ..
erh tk paham laaa org skrng nierk ..
ko yg jeles yg kite2 mmg cantek ..
kene ker pangei org gitu trus ....
tak beradab betui ...

Mimy Hamid said...

sebab cantek la dia cari kak senduk...ehhehe...

Let's SHOPPING Uollss!