ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 11 August 2009

oh iqbal part 3...final

hey uolss sorry lama x update..akak pergi kenya melawat ladang ternakan ungka akak di sana..maklum lah kenya xde line nak berokband uolssss ...so sebab tu x update tu...
ha ni nak sambung ni...akhirnya penantian akak bersama ikbal telah terlaksana...iqbal telah mengajak akak masuk kedalam umah dia uolss... katanya nak borak2 ngan akak..ape lagi akak pun join lah...
mula2 borak2 pasal kerjaya..ujung2 borak pasal yang agak2 lucah2 je....akak takut uolss akak berdebar...harus kah akak teruskan....
ujung2 ape lagi terjadi lah sesuatu......iqbal telah memberi akak hadiah itew...alaaa hadiah iteewwww yang itewww...

dengan gembira nya akak x sabar nak bukak hadiah itew...yer lah penantian itew telah lama akak nantikan....

bila akak nampak je hadiah iteww..akak terkejut uolsss..akak terkesima...akak x dapat nak berkata2...sungguh menabjubkan...akak ternganga...akak terkentut kerana terlalu terperanjat....


lalu akak terharu uolsss..penantian akak selama ini telah tiba....hati akak hiba...akak x dapat nak berkata2...iqbal memandang akak dengan senyuman...akak juga memandang dia dengan senyuman dan tangisan kecil.... dalam fikiran akak..habis lah akak kali ni..punah hidup akak ni....

lantas akak pun mengangkat talifon ..tekan setting...tekan tone type..tekan2 biar telefon tu berbunyi..konon2 ade orang call akak....kringggg... kringggg



"hello senduk disini..sape ni...?....ha...urgent ke?... x leh tunggu ke...ok aku datang sekarang...."
akak terus tutup bungkusan dr iqbal itew dan minta diri...lantas akak trus lari laju2....
kenape ek uolssss....ape telah terjadi ni....what happen?...
?
?
?
?
?
?
?


barang kemas dia sungguh sedih dan kecil uolssss!

bukan besar jari kelingking ok....



tapi besar pencil......ko nak?

35 comments:

CZ's thinking. said...

kak senduk kalu i la kan..mesti tensionkan....satu penantian yang diakhiri dengan kekecewaan..huhu

Anonymous said...

hahahahahahhahaha...senduk kecewa...

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

hahahak! aiyooo

Anonymous said...

x faham!haduyaiii

Neophyte said...

hahahaha! adoilaa...suh de simpan jela hadiah de tuuuu!

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahah..
lawak la kak senduk nih!

ZuE said...

hahaha...
demand tuh
penantian itu sia2

Anonymous said...

nk tgk la pic iqbal yg kununnya hot ni...silakan

I-AM-NURI said...

alaaa.. xpaham.. huhu..

afifisa said...

akak
x paham la
pe cer ni?
hrmmm.... upload la gmbr dia tu?
adakah ikbal tu cik gayah jugak?
jeng3...

Anonymous said...

size does not matter lah sendokk...

mache boy said...

ada yg besar ckit nie...hahaha

wawa said...

sabar laa ye kak senduk.....penantian itu satu penyeksaan heheheheh.....redhaaa je laa:)

chik_diena said...

hahahaha...
ok ape kak senduk besar pensil...kemam-kemam sudeh!!!
hahahahahahahaha!!!

shah said...

Alah Kak senduk...merase jugak dr takde kan.

ok le tu sekali sedut dah penuh...ha..ha....

Mimy Hamid said...

kak senduk try la mana tau power...hehehe

Anonymous said...

bese la kek senduk oi.. lain le mat Salleh ke, negro ke baru besar balak leh dpt hadiah.. haha

rizz said...

wakakkakkakakak lucu!!!

sharkiey said...

sabar ler kak senduk
aper leh buat....

itu lah tugas kak senduk tok membesarkan barang kemas iru kak senduk

akuOVERthePAGAR said...

haha ciann kak senduk...ape kate kak senduk balik je la kenya...maybe baka2 penternak ungka kak senduk lagi MERIAH dari iqbal tuh....huhuhuhu..

satu penantian yang mengecewakan...

b-boy said...

ungka punya lagi besar kutt...wakakakaka

cian kak SENDUK kan..tp kalu besar pensil tu..imagine2 straw gtew...

p/s: nasib baik besar curut uollsss

faizul said...

kah kah kah besar tu je? kah kah kah, lawak sunggoh citer kak senduk ini

chik_diena said...

kak..
saye rase kan itu kalau belum bangun laa..
cuba akak kejutkan mane tau menggajah sainnye kan...

hahahahahahahahahaha!!!!!!

Diadiva said...

Tak baik merendah orang.. biarpun ia kecik/kecil/kontot tapi mungkin hatinya baik dan very loving care? Kak senduk tu lari bukan apa cuma kaget... tak bermakna kecewa. Di zaman moden ni benda KECIK boleh diBESARkan, PENDEK boleh di PANJANGkan, KENDUR boleh di TEGANGkan, KERAS boleh di LEMBUTkan tapi LEMBUT pasti tak boleh DIKERASKan.. sabar ya akak senduk... itulah dinamakan DUGAANKU..

Anonymous said...

Nok, jangan kau percaya kata2 mereka bahawa size does not matter. IT DOES NOKKK!biar pun hensem tapi size nan ado, harus lariiii....

Eri-chan said...

penat tgu sambungan iqbal seminggu, ini jek yg kak senduk dapat...lor...

MoN said...

tipula kak sendukk..spedo tau... akak ni i ingtkan cite benar...ni dah bunyik mcm akak reka2 je...choy!

faizul said...

kak senduk ni elok jadi pengarah filem , memang lawak... leh ganti yasmin ahmad

Anonymous said...

kak senduk punye lg besar kotttt

Umi Rose said...

AHAHAHAHAHA...TERBAHAK2 AKU GELAK KAT SINI...

nasib ah kak sendukkk..kalau I pun dapat mcm tu...aku blah awal2..buat ngabiskan boras ajer....

eLLe sHa said...

sabar ye kakak..
hehehee....

Lyn said...

ri tu kak senduk kater nampak bonjolan di seluar iqbal melambai2 macam dalam gamba tu..camner leh jadi besau pensel je kak senduk???

Anonymous said...

kak senduk punya besar mane plak? ROFL

Anonymous said...

cute jek cite kak senduk nih...baru follow u pny blog..real story..nice to meet u kak senduk

kay said...

lawak giler la ....pecah perut haku

Let's SHOPPING Uollss!