ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 22 September 2008

Ibu!!!! Papa Nak Pepek !

Ayo ape itew uolsss....akak nak terpengsan bila perkataan itew di dengari..kisahnya bergini..ade satu malam tu akak telah di ajak oleh kak bed untuk berbuka puase..so akak kata ok je lah..sebab kak bed nak belanja uollss....so jagan lah buang mase..akak kata ok je lah...

tiba2 sorang kawan akak ni yang sudah berumah tangga call akak and ajak akak berbuka bersama dengan dia..yer lah orang dah kawin ni kan pandai masak...sebab tu akak setuju kan..so akak ngan kak bed pun nak p lah umah pompuan ni....

sampai je umah pompuan ni..akak ngok masakan pompuan ni sedih..so terpakse lah akak ngan kak bed merempit ke bazar ramadhan beli makanan....so lepas buka..akak pose je depan tv..yer lah kekenyangan katanya...isap rokok..yer lah balas dendam siang x leh merokok kan...yang kak bed ape lagi dah membuta kat sofa perempuan ni...

sedang akaktengok tv sambil isap2 rokok...tiba2 anak perempun kawan akak ni keluar dr dalam bilik...dia main2 ngan bapak dia dalam bilik...then akak di kejutkan oleh satu ayat yang keluar dr mulut anak perempuan yang berumur 3 - 4 tahun ni...yer lah kanak2 kan x tahu menipu..so akak percaya lah kata anak perempuan dia ni...anak perempuan dia ni bukak pintu bilik dan berkata
" Ibu....... Papa Nak Pepek"...wah..... akak terkejut beruk sambil terkentut uolss....


ape lagi sensasi ni uolss..so akak terus kejutkan kak bed...bila kak bed bangun anak dia cakap lagi.."ibu papa nak pepek"...akak ngan kak bed guling2 kat lantai dengar anak dia cakap..kiranya bapak malu nak cakap ngan mak so guna lah anak sebagai perantaraan kan...awas....


bukana akak je yang terperanjat uolss...kucing2 kat luar umah kawan akak pun terperanjat uolss...terperanjatnya aku..meaw meaw

yang si ibu dia tersipu2 malu bagai nak gila...lantas berkata " bang biar benar ko bang..ko gila ek" sambil muka merah padam..akak ngan kak bed terus ketawa..sampai perempuan ini bengang...lantas akak cakap..awas uolsss.kisah ini akan di blogkan...takut si perempuan itew...hahahahah....

yer lah bula2 puase ni..siang puase so malam lah nak all out kan..so ape lagi x sabar lah tu...hihihihih..ape pun akak tetap memegang teguh kata ini.."KANAK-KANAK MMG X PANDAI NAK MEMBOHONG"...wawawawawawaw

33 comments:

Umi Mia said...

sape lah ibu tu yer......tapi adatlah tu..letih berpuasa disiangnya...malamnya nak upah lah..sbb berjaya puasa penuh siang tuh..huhuhuhuh....hahahaha...

Mrs Maznan said...
This comment has been removed by the author.
Mrs Maznan said...

akak..mcm kenal jer si "ibu" ittiew..adakah beliau seorg blogger yg gigih or.... kwang..kwang..

Miss Reezberry said...

umi mia - tu lah pasal..nak mintak upah tp pakai posmen kecik..mulut x cover lak tu..hihihih

Mrs Maznan - teka lah sape dia..hihihi

ita.itu said...

mcm ku tau je anak sp..kah.kah.kah

kak ayu said...

mcm tau jer gerangan si ibu dlm ceriter nih.....seorg blogger yg gigih jugak kan dudok area pucong???ape2 kelako citer nihhh....hahaha

Miss Moon said...

moon duk pikir anak si bloger sorang tew baru 3 thn ..dalam citer nih 4 tahun ..so i have no idea siapakan ibu bertuah itew .

ke anak kicik tew maksud kan benda lain ...kepit ke ..kerepek ke ...

Umie said...

Hahahahaha...tak boleh blah ngan dialog budak kecik tu...bapaknye tu malu2 tapi mahu...hahahaha

veeda_areena said...

saper si ibu tu.... hahahahahaha...... reez kohanjengkan.....

Jelly said...

hahahahahhahahaa jom serbu blog si ibu panas ittew!!!! adoi la gelak tak hengat nie...

Mrs Maznan said...

akak, si ïbu" ni, diva puchong gak..yg pastinyer bukan kak bed, dia kan baru bertunang x kan dah beranak pinak plak kan? hehehe

mrssham said...

adui..kelakarje.. cam dpt agak je sapa.. hehehe...

budak2 ni memang noti sebab cepat tangkap dengan keadaan sekeliling..harusla lepas ni buat projek tanpa anak disisi..hehehe

afiq said...

bio betik...hihihiihihihi anak die buta mke slambek jek ek...agagagaga

cokolat said...

rasa mcm leh agaklah sapa kawan kak senduk yg dah berumahtangga dan pandai pulak memasak niiii... hahaha..

Cakap Kosong said...

aku rasa aku tau, kita tengok sapa yang kenaaaaa!

K.Jah said...

hahahaha...trus akak speechless disitu. kpd ibu kpd anak itu. sila buat pengakuan yer? ahhahah

hOtMaMa said...

ko mmg hanjenggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!! bodow la kauuuuuuuuuuuuuuu! siot tul la pondan nehhhhhhh!!! dah sah2 anak mak ckp pelat kan....bongok la ko nih... bapaknyer ckp menda lain dia pg sebut benda lain... kalau laki mak despret sangat pun perlu ke suruh anak dia yg tolong sampaikan...bongokkkkkkkk. bongokkkkkkkkkk. bongokkkkkkkk!!wat malu mak sajork...!!!AWAS..nantikan pembalasan dari mak...ok! terima kasih lah susah2 jerk wat entry paling lawak dialam maya nih utk mak ek... ko mmg anjing yg comel...!

Cyberwira said...

Aku terkasima sebentar.. baik ko siasat sedalam-dalamnya.. sama ada laki dia nak pepek ibunya atau pepek u ol??.. jawab jgn tak jawab..

www.cyberwira.blogspot.com

~Eila @ Along~ said...

sabo je la si ibu..anak cakap pelat payah woo..lain sebut..lain bunyiknya...hehe

orangrawa said...

hahaha....best lawak ni....i loike!!!!

tigrismalaya said...

yey yey..kanttoi disitiew...aku pon nak syak...baik ko kaji kata2 cyberwira tue...gelak besar lagi...

Izzu Izzuri said...

Ahahaha..Kesian..Apapun tahniah yer kak senduk..Kalah wartawan melodi..Ko mmg terrer dr karam singh walia..

Mama_Nofal said...

skali si ibu bt confession daa...hhahahha..lawok lawokkk..sakit pewutt aku dok gelakk

mrssham said...

jangan perang dunia meletus sudahla

izal said...

ooohh pepek bini dia biasalah kak senduk oiii..

aku ingat dia nak pepek ko kak..mesti mengganggau ko nak sorok kote ko yg chumel tewww...

@k@kPOKPEK said...

hihihi.. i malu u...

WAKAKAKAA..

pearlEJ said...

wakakakakakakakakakaka... adoihhlaaa... tak leh nak stop gelak lagi nihhh... ahahahahahahaha..

along said...

memang kelakar ni..,,ni la entry paling kelakar

Anonymous said...

Hotmama suker pecah lubang sendiri...bijak bijak! Ibu!! Papa nak pepek!!...hahaha...macam sial bunyinyer tapi kata2 ikhlas daripada anak kecil pengantara ayah dan ibu...haha...

Aleeya said...

akak senduk yg jelitaaaaaaaaaa, gelak tebahak bahak den baca n3 akak nehhhhhhhh wakakakakakakaka!!!!!adeshh batal posa den kang

hOtMaMa said...

anon...mak tahu ko orkid!
korang mmg hanjeng!!
mana la mulut anak mak tak mcm tu... sbb dah bergaul dng senduk sejak mak dlm pantang lg noks! harus la mulutnyer hazab ala2 si senduk gak...!

aku gemuk said...

Hukum suami menghisap payudara isteri …. http://adf.ly/OsGQy


Dosa gugur apabila suami isteri bersalam … http://adf.ly/OsGpy


Hukum suami isteri menonton filem lucah … http://adf.ly/OsHSN


Hukum suami menjilat kemaluan isteri … http://adf.ly/OsI0Z


Adab suami ketika isteri mengandung … http://adf.ly/OsJSx


Suami isteri rakam seks demi anak … http://adf.ly/OsJbM


Watching video sex for son !!! http://adf.ly/OsJbM what for?


Tolong jangan klik. Jika anda belum berkahwin … http://adf.ly/OsMOS ... khas untuk suami isteri sahaja

Gallery Dewasa said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES



[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu


lucah awek bertudung
rogol anak melayu
kisah rogol awek















































































































































































































































































































Let's SHOPPING Uollss!