ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 5 April 2013

Jamu yang Melampau Hikmatnya !

PERHATIAN 

ARTIKEL INI ADALAH UNTUK PEMBACAAN YANG BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA.. SAPA YANG DI BAWAH UMUR MASIH NAK BACA ..BACA LAH..ADER AKU KESAH... KALAU TENGAH BACA KO KENA LEMPANG..AKAK X TANGGUNG

hello2 uolssss...

akak sekarang ni amatlah gajah..x tau kenapa makin gajah..selera makan x putus lah..sluar makin banyak yang harus di humban dalam longkang sebab x muat...

tengah duk google akak terbaca statement ni .. " SEJAK I PAKAI JAMU AKU DARA..SUAMI I JARANG NAK KUAR MALAM.. ASYIK NAK BERMALAM JE.. BAHAGIANYA "

amacam gampang x bunyinya... dulu laki ko asyik kuar rumah je sebab ko dah longgar cam getah spenda lama ker?.. bangang sangat...

so akak klik lah link tu... tu dia  JAMU SUSUK DARA...


dulu ada pembaca blok akak si "Coklet Cinte" suruh akak tulis pasal ni..tp akak rasa macam merepek jer.. ten bila akak baca .. terkezut akak..

so kita cerita skit... ni jenis2 produk dia

1.JAMU SUSUK “PENGANTIN DARA” rahsia sejak tahun 1850 RM65
2.JAMU “AKU DARA “ RM48 (40biji)
3.SUSUK " kekal dara" RM36 (6biji)
4.MAGIC POWDER “SUSUK DARA” Masker Vagina RM25

yang penting..nak termeninggal akak tengok cara penggunaannya.. nak dara semula sangat lah katakan.. ko mampu sejak tahun 1850 ko.. mak syak bini panglima zaman dulu pun pakai jamu ni

Cara penggunaan :

1. Masukkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.

Langkah satu: dalam keadaan mencangkung 
Langkah dua: dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim.

amacam ada berani ? kalau dah buat cam ni dah dara balik akak x tau lah...
dan paling meninggal sekali akak baca kesan2 dia...

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

ko baca tu lepas makan faraj ko bertukar menjadi kertas pasir yer..parah ni

sorry akak bukan nak bercerita pasal lucah..tapi ini kebenaran yang akak baca...kalau ada ubat cam ni kenapa banyak jantan tua masih nak kawin anak dara muda yer... apa kata beli je utk bini ko yang herot tu..pasti macam anak dara..

macam2 produk kita tengok kat pasaran..kalau cam ni lah kesan dia..akak nak email kat pengasas dia..cuba pi jual kat artis holywood sana... akak syak diorang mesti beli ber kontena2 sebab diorang ni bukan lagi tahap getah spenda lama..tapi dah tahap menguap x tutup mulut...

sapa yang teringin nak beli sila beli... kalau menjadi ubat ni..tolong lah  share2 lah dengan ahli getah spenda lama yang lain...

sekian terima kasih...

213 comments:

1 – 200 of 213   Newer›   Newest»
Anonymous said...

tahap menguap tak tutup mulut...
hahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahhaaaaaaa...

Aris Poaka said...

gila betul!! Pitam aku kejap kak.....!

Aris Poaka said...

wack aries libra

alialisa said...

HAHAHHHAHAHA...SUPER LAWAK HAHA

Mooniqueen said...

"Menguap tak tutup mulut" tu yang tak menahan...kelas ko kak senduk...

Anonymous said...

terkekek2 aku gelak, lawak sungguh kikikiki

Kifli Mally said...

mati lah ko nyah kena carut lepas ni sbb tutup periuk nasi dornag hahahahahha sengal tol ko senduk

Anonymous said...

saya adalah pengedar sah JAMU SUSUK DARA...
kepada yang berminat nak cuba,blh hubungi saya di talian 019-7074388...kalau nak dpt lebih info,blh add sy di http://www.facebook.com/nurul.akhma.3994.....
COD sekitar Puchong,cyberjaya dan USJ......TQ

Anonymous said...

bengong la kak senduk..lawak kot getah spender lama & menguap x x tutup mulut tuu

Anonymous said...

Agak2 la wei kalo nk mengutuk pon..nama pon senduk..sama la ngn mulut tu gak er??kLo x caya try la..garenti ketat n dara punye yg mcm getah sepende tu..huhuhu..getah sepender???ape l yg maauk tu er??tiang talipon ke apa???

Anonymous said...

Yg mana rasa barang u alls da mcm getah sepender n menguap x tutup mulut tu meh add saya..or call n watsaap 0123708531..bagi kemut sikit barang korg yer..kak senduk kalo nk blh gak..bagi surut skit mulut aka akk tu yet..tuko ngn longuh2 sodap.

Fidz Rafidah said...

JANGAN LUPA CUBA JUGA JAMU SERI DEWI MALAM...SENSASI DIRIMU MEMPESONAKAN...
ni link blog saya
http://fidajamuseridewimalam.blogspot.com/
CALL/SMS/PM
012-2219497
FREE CONSULTATION
BELUM CUBA BELUM TAU..
KASI RAPAT 200%,,
COD AREA PUTRAJAYA/CYBERJAYA/TMN EQUINE

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak bleh la la kau kak senduk mengumpakan spenda lama tu.. hahahaha. sekarang ni byk pula produk dara mendara yg jenis masuk dalam tut tu.. aku x berapa confident la pulak. kadang2 tu kesan tu ada tapi takde la beriya sgt macam dok canang tu.. kadang2 penjual ni melampau2 tunjuk testimoni.. kalau dah dara sgt confirm la pmpuan kaki project ramai dah amik. yelah nak hari2 berdara gitu.

Anonymous said...

Saya agen JSD area kajang.bangi..hubungi or klic link http://www.facebook .com/Norsuhaila.try dan rasakan sendiri btol ke x betol or call 0123708531.

Irfa said...

SIB BAIK TAK MENINGGAL MASA BACA NI
ADUHAI..MENGUAP TAHAP TAK KATUP MULUT X TAHAN TU.HAHAHHAA

nur zarizah abdullah said...

bukan nak jual kat perempuan kaki projek.... nak jual katistri yang sayang suami..... boleh wassap 0193453072

A.I said...

Hakak, nak terjeluak balik nasik goreng yg aku baru bedal tadi ni. lawak giler!!! wakakakakakakaka

nur zarizah abdullah said...

bukan nak jual kat perempuan kaki projek.... nak jual katistri yang sayang suami..... boleh wassap 0193453072

nur zarizah abdullah said...

bukan nak jual kat perempuan kaki projek.... nak jual katistri yang sayang suami..... boleh wassap 0193453072

kak senduk said...

Mana ada kutuk.. I i buat marketing tu.. Apa lagi uollss.. Agen dah bg no.. Mari2 beli.. Kalau berkesan tlg email testimoni kat akak ok.

Nurullizati Khairul Azhar said...

i pengguna dan ader jual jsd... mmg bagus pnya barang... khas utk wanita yg sayangkn diri dan sllu di sygi suami...
bley pm sy trus...
0175185116
pm inbox fb...
https://www.facebook.com/messages/leezhatie.nurullizati
cod area bukit beruntung rawang, selayang, gombak, sg buloh, kuala kubu baru...

azienorjsd said...

Hahaha....compom kak senduknye spenda lama....jgn slh fhm....x cube mane tahu hasilnye....dara compom x punye sbb dh beranak 4....jsd bkn dara yg d pentingkn tapi kebersihan n kesihatan rahim....elakkn gejala cyst, fibroid n seumpamanya...pling penting nawaitu berikn yg terbaik utk suami anda...yg lain biarlh d tentukn olehNYA....berminat dptkn jsd blh pm saya.....azienor JSD....

Umie Hada said...

Nak tau info n detail tentang Seri Dewi Malam leh SMS/PM/Whatsapp 0192519105 umiehada

Anonymous said...

JANGAN HANYA MELIHAT DAN MEMBACA SHJ TESTIMONI MENGENAI KEHEBATAN JAMU SERI DEWI MALAM..APAKATA CUBA SRD..TAK RUGI TUK KESIHATAN DLMAN DAN KEINTIMAN UOLLS..
RUNDINGAN PERCUMA...
TELL :019.285.8724 MEGG..
COD:SEKITAR SHAH ALAM DAN KLANG

"SENSASI DIRIMU MEMPESONAKAN"

mama adamz said...

kekekeeeeeee...baik punya marketing nih...tq bebanyak ler kak senduk eah... sy pengguna & pengedar SAH Bukit Mertajam serta diakui keberkesanan oleh suami sy sndri... yg xpercaya, boleh cuba... rega pon xdala mahal mana... yg penting, JSD nih utk kebersihan... mine, 010-548 0644

leh gak PM kat fb https://www.facebook.com/JamuSusukDaraAgenNoorzakiahFadzillahBintiAhmad okes... hehehehee

Anonymous said...

mmg kembali dara..
klu rs syg suami, nk bg up sikit brg kita tu... nk bg yg bersih2 utk santapan suami, nk bersih luar dlm, sms, whatsApp anna seridewimalam.. registered dealer... product halal, GMP, KKM Approved lg 0193968198

Anonymous said...

JOM DAPATKAN JAMU SERI DEWI MALAM (SDM) KAT FARA..
https://www.facebook.com/fara.faizal.7

AREA KLANG/SHAH ALAM/JALAN AMPANG
SMS / CALL 017-2361215
WHATSAPP 016-2064456

namaku asbi said...

Khas untuk isteri2...suami2 yg nak bahagia sepanjang hayat..nak rasa spertia malam pertama setiap malam...nak berbulan madu setiap hari...sentiasa penat setelah seharian bekerja..masalah senggugut..period tak teratur...nak anak sihat dan otak cergas...

JOM PM@SMS@WHATSAPP@VIBER LAJU2...014-6485767

http://www.facebook.com/SeriDewiMalamHealthBeauty

Anonymous said...

https://www.facebook.com/pages/Jamu-Seri-Dewi-Malam-Anna/141905769301378

Untuk isteri2 yg nak menambat kembali hati suami, nak kembalikan kebahagiaan bahtera rumahtangga, boleh klik link di atas.. baca info produk, study knp kita kena jg miss v kita.. nak info lanjut, boleh SMS,WhatsApp 0193968198

FB: anna seridewimalam

Anonymous said...

hahahaa..mulut busuk kalahkan lubang jamban..kite sukelah kak senduk. Kelas koo..Ni nak kabo sikit yang mana lubang depan menganga busuk mengalahkan loji taik, meh pm saya. kite ada penyelesaiannya..JAMU SERI DEWI MALAM http://www.facebook.com/JamuSeriDewiMalamOfficial?ref=hl

Anonymous said...

SORIIII YERRR..BOHSIA2 DAN PEREMPUAN JALANG DIHARAMKAN MENGGUNAKAN PRODUK SERI DEWI MALAM
http://www.facebook.com/JamuSeriDewiMalamOfficial?ref=hl

Anonymous said...

SORIIII YERRR..BOHSIA2 DAN PEREMPUAN JALANG DIHARAMKAN MENGGUNAKAN PRODUK SERI DEWI MALAM
http://www.facebook.com/JamuSeriDewiMalamOfficial?ref=hl

kedai ibu dan anak said...

Akak senduk nk try meh pm kami...area bangi jenderam salak tinggi ngan.kawasan sewaktu denganyer....whataps/sms 0104365727...x cuba xtau dh cuba ari2 mau...:-)

Anonymous said...

Kami hnya jual pd yg dh kawen..sblm jual kami selidik dahulu..bkn mnjual sesuka hati..mna yg nk dpatkn rundingan n khidmat nasihat secara percuna just wasap/sms 0122602820 http://www.facebook.com/ryanseridewimalam ..

Anis Fazilla said...

Nak rapat, nak ketat bak malam pengantin malam pertama, silakan ke https://www.facebook.com/sdm4all# Terima kasih! :)

Norazlinr Azmi said...

Aahhaha gile hudoh rupe menguap tak tutup mulot kak muhahahaha

Fatimah Azzahraa said...

Untuk dptkan produk sdm boley wassap sy..0199822708..cod area paka,kerteh n dungun..tq.. blom cube blom taw..;)

Anonymous said...

LIKE A VIRGIN TOUCH FOR THE VERY FIRST TIME nape tak caya Cuba lah sendiri sbb saya penggunanya. wassup saya di 0173753716 tuk dptkan detail product yg terbaik hanya di SDM PERINGATAN : tuk yg dah kahwin saje ye

Anonymous said...

Leave your comment

ape lagi cerca lah uolss!!

assalamualaikum... akak xnak caci cerca caca marba lah kak senduk..
mcm ni.. kalau kalian rasa2 ada masalah boleh rujuk akk di https://www.facebook.com/shamsiah.samsi?ref=tn_tnmn
untuk sebarang pertanyaan atau pesanan...
mungkin hari ini tak perlukan jamu sebab tiada masalah,, mana tau ada di kalangan kerabat anda yang ada masalah 'becak', longgar, keluar angin dari laluan depan, prolaps / ketombongan... jangan malu2 inbox akak yer...
https://www.facebook.com/shamsiah.samsi?ref=tn_tnmn

Anonymous said...

Ramai yg xtau padahal dh lama dlm pasaran.jom cuba dulu! http://www.facebook.com/chempaka.sara
Cod area seri kembangan/bkt jalil/serdang dan sekitar.sms/whatsapp/viber 0126913026

Anonymous said...

Haishhh...xmo ler kata cmtu kak senduk....setiap dr kita x sama mslh nyer...kalau kak senduk jenis jaga dalaman, alhamdulillah la...tp kak senduk yakin ke betul2 bersih?kalau boleh tunduk kepala smpai ke bwh tu ace try bau...naik bau apa ya?ada wangi mcm bau rose ke?hehehe... Bukan semata2 jamu kami jual...ada pelbagai produk lain...nak taw lebih details whatsapp sy eh: 01126432858 wanie... (sy belum kawen tp sy sgt menjaga kebersihan & kesihatan tubuh badan sy luaran & dalaman)

Anonymous said...

meninggalll

sweetmemory.makers said...

dah nama pun KAK SENDUK...mesti mulut atas & bawah pun terganga macam mulut senduk tuu juga kan...kan...kan.... kalau tak perna guna & cuba produk ketat mengetat nie jangan laa nak mengutuk jerr..dah laa bukak blog nie kerja ko mengutuk org jerrr...knp dah banyak sangat sangat keee ko simpan saham akhirat tuuu.....jgn t tak sempat mohon maaf dah mati......ape2 pun kalau korang nak dapatkan produk ketat mengetat nie boleh dapatkan dr aku...sesiapa yg berada di area JB & sekitarnya leh sms/whatsapp aku kat 012-7111473...

khairunissa hazlin said...

Sila PM saya jika anda mengalami masalah seperti berikut :-

X selera utk ‘bersama’ suami
Faraj ternganga dan berair
Senggugut teruk sampai berguling-guling
Sakit perut yang luar biasa
Keluar cecair dari rahim
Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan
Sakit pada ari-ari
Sakit pada dinding faraj
Sakit ketika 'bersama' suami
Kejang pada bahagian bawah perut
Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak kuar dari faraj.. (ini peringkat yang teruk)

SMS / WHATSAPP : 0179065057
FACEBOOK PAGE : http://www.facebook.com/JamuSusukDaraMenawanKalbu
FACEBOOK PERSONAL : https://www.facebook.com/khairunissa.hazlin

khairunissa hazlin said...

Sila PM saya jika anda mengalami masalah seperti berikut :-
X selera utk ‘bersama’ suami
Faraj ternganga dan berair
Senggugut teruk sampai berguling-guling
Sakit perut yang luar biasa
Keluar cecair dari rahim
Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan
Sakit pada ari-ari
Sakit pada dinding faraj
Sakit ketika 'bersama' suami
Kejang pada bahagian bawah perut
Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak kuar dari faraj.. (ini peringkat yang teruk)

SMS / WHATSAPP : 0179065057
FACEBOOK PAGE : http://www.facebook.com/JamuSusukDaraMenawanKalbu
FACEBOOK PERSONAL : https://www.facebook.com/khairunissa.hazlin

farinami punye cerite :) said...

kalau kak senduk menguap x tutup mulut, apa kata sumbatkan Susukan Qalbu. ha kalau nak tahu tertutup ke x mulut tnganga tu, cer pm sy http://www.facebook.com/sdm.zaranur

Anonymous said...

agen sah JAMU SUSUK DARA (TEMERLOH)

manis, mantap, penuh rahsia..
berminat bleh pergi ke page sha ye..

https://www.facebook.com/JSD.TEMERLOH

femes JSD dek hasil tulisan kak senduk ni... bleh try tau kak senduk .. mna tau laki makin syg.. ;)

Iena Jamu Susuk Dara-Pasir Gudang said...

http://ienajamususukdara.blogspot.com/

Iena Jamu Susuk Dara-Pasir Gudang said...

https://www.facebook.com/pages/Iena-Jamu-Susuk-Dara-Pasir-Gudang/134938346686044

Iena Jamu Susuk Dara-Pasir Gudang said...

belum cube belum tau...meh klik blogger saye..atau akaun fb saye iena jamu susuk dara-pasir gudang..pm saye ye...ramai custormer saye repeat order...

Anonymous said...

leh lawati fb sy
tok pnjagaan wanita/lelaki n suplement knk2. keberkesanan In Shaa Allah..
yg insert kmi jual hny yg suda bkwin
https://www.facebook.com/#!/seridewimalam.ejen
halal gmp

Anonymous said...

leh lawati fb sy
tok pnjagaan wanita/lelaki n suplement knk2. keberkesanan In Shaa Allah..
yg insert kmi jual hny yg suda bkwin
https://www.facebook.com/#!/seridewimalam.ejen
halal gmp

Anonymous said...

leh lawati fb sy
tok pnjagaan wanita/lelaki n suplement knk2. keberkesanan In Shaa Allah..
yg insert kmi jual hny yg suda bkwin
https://www.facebook.com/#!/seridewimalam.ejen
halal gmp

Anonymous said...

Kak senduk... Pening aku. Tetiba ramai wat iklan kat siri ni. Adessss

Shahada Fauzi said...

Pengsan~~~

Ramainye promot...errr..(-_-")

Anonymous said...

ko patut baca lagi testimoni2 lain.gile nak muntah aku. takde maknanya mengurangkan senggugut. sama je. ketat?hmm so so je la takde la sampai berpasir la tak boleh masuk macam 1st time dulu la. bukan aku sorang je yang cakap..kawan2 lain pun sama. again ye kak senduk, sila baca testimoni2 lain kt intenet tu

Cik Puan Nurul said...

serius aku pun nak termeninggal baca entri ni hahahahahaaaaaa..dasat sungguh

kak senduk said...

Yang penting buat iklan kat sini..tapi srmpat maki aku sedas dua.. Hanjeng sangat.

Ila Sobry said...

wah..byak skali iklan!!! fengsan... ko mampu.. seri dewi malam bagai!!! walaweh!!! tetap gak nak promote..mcm pulak kalu nak ketat kan lubang jubo...??

Anonymous said...

ha..ha...bederet iklan kak senduk ooiiiiii............

pensannnnn ..........

cik bonbon said...

apa kejadah RAMAI giler Penjual Jamu spender longgar dok pomote kt sini haaaa.... pas tembak hakak senduk, p pomote barang pulak dgn no fon bagai.. KORG NIE TAK RETI MALU KER???
boleh kena heart attack baca komen2 nie

Anonymous said...

Kelakar gile kak senduk ni.kak senduk ni mesti byk stok spender yg dh longgar.

Yg letak iklan tu jenis muka tebal...saje balas blk org kutuk..

Saya sokong kak senduk!

Anonymous said...

janganlah marah kak senduk..itu baru kena maki sedas dua..belom lagi sedozen dua. apa2pun kami mula menyukai kak senduk. mulut je jahat hati baik wokkkk. Dah baca semua entri kak senduk, gelak guling2 beb.
IKHLAS DARI WARGA SERI DEWI MALAM.

Anonymous said...

jom kita ketat2 apa yg longgar..
HAI!!ANDA ADA MASALAH DALAMAN??NAK TAHU PRODUK YG SESUAI???NAK TAHU CARA UTK DAPAT DISKAUN 20%??? SILA PM/INBOX UNTUK KETERANGAN LANJUT...UNTUK YG TERAWAL AKAN DIBERIKAN FREEGIFT DR PENGURUSAN KIOSK ONLINE SDM
https://www.facebook.com/KioskO9SDM

Iena Jamu Susuk Dara-Pasir Gudang said...

rezeki masing ALLAH nk bagi...dengan cara yg halal...insyallah..rezeki yg melimpah Allah beri sejak menjual http://ienajamususukdara.blogspot.com/..comment anda menguatkan lagi semangat saya dlm perniagaan jamu...positif...:-)

MakMonas said...

KakSends...kellass..65 komen..tp yg betul2 punya cuma berapa kerat je...hehehe.kaksens kalau caj iklan 1 komen 2 ringgit dah bole beli jamu dara ni..

Anonymous said...

Penipu penipuuuuu ini sume pembongakkkk...jamu pale otak ko sume..ni nk cite ni mmg jamu ni zaman tok kaduk da wujud da tapi lau rasa2 korang nk kene kanser rahim free guna la ye puan2 sekalian..nk tipu agak2la g la tipu bank wei..budus!!!

Ayu Norjohana Ibrahim said...

WAH.. WAH,..!! KERLASS JAMU SUSUK DARA YUU..! sampai akk senduk pon perasann n notice dgn JAMU SUSUK DARA..! Jamu2 lain pon nk TUMPANG GLAMOR JAMU SUSUK DARA kee..?? eekeke.. sain.. x glamor trpaksa tumpang glamor JSD yerr. SO.!!! PILIH YG ORIGINAL..! PILIH JAMU SUSUK DARA..! NAK TRY, KLAU X CYA? CALL/SMS AKK 019-5112129
FB : UMMU JSDARA (STOKIS JAMU SUSUK DARA) >> http://www.facebook.com/ayunorjohana

Anonymous said...

Ye la kn kanser rahim sbb kat dlm dh berkulat tp xbuat ape2.kat dlm tu mn nk nampak.kalau kat luar blh jgk nk lap2.doktor,nurse,gov servant,ceo2 pun guna jamu.kalau xtau tu mmg dh ketinggalan zaman.bahasa mencerminkan bangsa.kami yg menjual jamu ni bukan xde pelajaran.tp seronok jumpa ramai org. By the way, I am one of the young company ceo of a multi billion industry.siapa saya...carilah sendiri.

Anonymous said...

korang2 yang sangap produk2 dara tak dara nih...aku cadangkan pergilah likes kat facebook Dr Hamid Arshat.... tengok sampai org tua tuh tak menang tangan satu hari dok membuang cyst fibroid sana sini.... TERLALU BANYAK kes mengerikan sakit pompuan yang pelik2.....sebabnya pompuan2 yang dah ternganga nih sangap sangatt pi bubuh macam2 benda alah kat lubang tuh...makan macam2 benda karut marut..... ubat nya exercise jek uolss..makan sikit....buat kegal....otot semua nanti kencang elok....tayah nak karut merapat2 meletak bagei2 benda dalam lubang tu...

Anonymous said...

Oiii gile meroyan lobang bule plak berpasir ko.. Pe x ko habaq je cam batu kerikil je kan bagus..pill tu kan jamu so pe x panas lobang ko sume tu sebab la bengkak heboh lak habaq pasir bagai..dah la huduh buduh plak kheenn..coba korang g sumbat kt lobang idung ko berpasir x?..mana lak tahu kok bule plak ketat metatkn lubang idung ko yg beso tu kheenn..

Anonymous said...

..karut marut..uboh jamu kasi ketat?????..panas la ngokk..time boh jamu tu ketat la lau x uboh nganga balik kan???..karuuuuuuutttttttt...umpama ko suh sumbatkan cili ke kt popot tula kan..seronok jumpa org konon seronok nk kasi putar ayat bongak ko tu kan??..penipuuuuu...

Anonymous said...

... Uuuuuuiii multi billion industri???ade haku kesahhh???.. huahua

Anonymous said...

..fengsan dr mlm td ni kak senduk oi..ni nk muntah lak ha.. menguap tu yg x tahan..otak senteng dorang ni kan kak..

Anonymous said...

Salam laling semua..sy farah..pengedar JSD..terbaik dr produk jamu suduk dara..berminat nak order atau dpt rundingcara produk PERCUMA bg mengatasi mslh dalam wanita..call/ whatsapp sy 012-3992558. Cod: usj/putra height/ subang jaya..lain2 zone melalui pos laju..layari fb sy:www.facebook.com/ bud.farah..dptkan produk original jamu susuk dara.tq

Anonymous said...

"By the way, I am one of the young company ceo of a multi billion industry.siapa saya...carilah sendiri."
-Anon 6 April 2013 23:16

kellassss ko kak senduk,ceo kampeni billionaire masuk blog ko wei, klu aku dah sujud syukur kak oiii... multi bilion industry katanyeeee... ko mampu????? tapi grammar hancus.. industri tahi lembu ke ape?? lulzzzzzz..... hahahaha

by the way aku pun ceo jugek, ceo berangan lebeyyy....

kbye...

Anonymous said...

"By the way, I am one of the young company ceo of a multi billion industry.siapa saya...carilah sendiri."
-Anon 6 April 2013 23:16

kellassss ko kak senduk,ceo kampeni billionaire masuk blog ko wei, klu aku dah sujud syukur kak oiii... multi bilion industry katanyeeee... ko mampu????? tapi grammar hancus.. industri tahi lembu ke ape?? lulzzzzzz..... hahahaha

by the way aku pun ceo jugek, ceo berangan lebeyyy....

kbye...

Anonymous said...

"By the way, I am one of the young company ceo of a multi billion industry.siapa saya...carilah sendiri."
-Anon 6 April 2013 23:16

kellassss ko kak senduk,ceo kampeni billionaire masuk blog ko wei, klu aku dah sujud syukur kak oiii... multi bilion industry katanyeeee... ko mampu????? tapi grammar hancus.. industri tahi lembu ke ape?? lulzzzzzz..... hahahaha

by the way aku pun ceo jugek, ceo berangan lebeyyy....

kbye...

Anonymous said...

yang menjual pomot sana sini depa pon mengalami kelonggaran tahap spenda lamaaaa dan mulot ternganga tak leh katup dahhhh..... cakappp semua buleh ..kasik tunjukkkk laaaa lobang ko yang dah ber pasirrrrr batu kerikil tuh...

semua penipu yan hampunnnnn!!!!

Anonymous said...

Mcm musykil jer sumbat2 pil bagai dalam barang kita tu. Nak mengetatkan ni cuma perlu buat kegel exercise jer mcm kemut tahan kencing, barulah otot faraj tu mantop, disamping utk kawal kencing terbarai bila otot longgar mcm iklan Poise tu. Jaga kebersihan, bila ke tandas, lepas cuci tu, laplah kering dgn toilet tissue utk elak kuman/ bakteria bersarang kat situ antara gejala penyebab penyakit. Waktu mandi cuci dgn feminine wash ke air daun sireh. Pakailah panty liners. Cukur2lah apa yg patut, buat brazillian wax ke kasi barang mulus mcm kulit baby. Bila barang cantik, seiringkan dgn badan pun kasi cantik, control sikit makan tu. Jgn barang jer cantik wangi berkemut tapi badan terlebihlah pulak. Betul tak Kak Senduk?

Anonymous said...

perghhhh..bertambah panas. kak senduk relax jer sbb peminat dia bertambah. kalo tak pernah merawat diri dgn jamu, jgnlah cakap kami penipu. cubalah dulu baru tahu. Kawan tu dah multibilionaire, korang tahu apa. Supportlah sikit perubatan herba orang melayu. Omputih pun guna herba, tp herba dialah. nenek korang dulu2 ada jumpa doktor hamid arsat ke? time kasih kak senduk kerana meketengahkan isu jamu ini. MT-SDM.

Anonymous said...

perghhhh..bertambah panas. kak senduk relax jer sbb peminat dia bertambah. kalo tak pernah merawat diri dgn jamu, jgnlah cakap kami penipu. cubalah dulu baru tahu. Kawan tu dah multibilionaire, korang tahu apa. Supportlah sikit perubatan herba orang melayu. Omputih pun guna herba, tp herba dialah. nenek korang dulu2 ada jumpa doktor hamid arsat ke? time kasih kak senduk kerana meketengahkan isu jamu ini. MT-SDM.

Anonymous said...

perghhhh..bertambah panas. kak senduk relax jer sbb peminat dia bertambah. kalo tak pernah merawat diri dgn jamu, jgnlah cakap kami penipu. cubalah dulu baru tahu. Kawan tu dah multibilionaire, korang tahu apa. Supportlah sikit perubatan herba orang melayu. Omputih pun guna herba, tp herba dialah. nenek korang dulu2 ada jumpa doktor hamid arsat ke? time kasih kak senduk kerana meketengahkan isu jamu ini. MT-SDM.

Anonymous said...

Aaaahh mmg tipuuu... Nenek ko da pakai jamu ni ke????...podahhhh!!!

Anonymous said...

Lau jamu tuk sihat2kn badan ok la..ni jamu sumbat kat lam lobang..agak2 la wei...agak2 ye cik mak incik dealer sume..bilion air kunun..masuk tong la weeeeiii..

Anonymous said...

...lantak p la heh!!..lubang korang kn.. ade mak kesah..sumbat la selagi bule..nk smbt sebijik 2 bijik ke nk sumbat ngan botol2 pun bule..ade aku kesah!!..

Anonymous said...

Haaaa....kak senduk,ape lagik u ols!!!Try ler tunduk and bau lobang u ols bak kata akak kt atas nie,berbau ros atau tidak???
Hahahahha

Anonymous said...

Yes...nk2 plak akak yg sound kak senduk suh ingat akhirat tp last2 x tau malu promote produk...eeeuuuwW....

Anonymous said...

bodo.. Jaga pantat seniri sudaa..xyah nak sibuk kutuk org punya..satu masa ko nyer pantat sure menguap jugak.. Puiii...!!

Anonymous said...

Aiyo...dh jd forum debate pro-kontra jamu sombat pepek ler plak...
Come on gurl!!!Cat fight!!!!
Meeaaoowwwwww!!!!!

Anonymous said...

Multibilionair??nape xde dlm senarai majalah Forbes pun..brape ketul jer org melayu yg ade dlm senarai...hurm..propa erkk?!?

Cik Eka said...

kelakar amat lah kak !

hahahahahahahahahahaha

kak,lagi satu produk eka nampak kat fb,

mancungkan hidung!! perghhhhhhhhhhh...
ada gak ea?

Anonymous said...

saya adalah agen sah JAMU SUSUK DARA...
kepada yang berminat nak cuba,blh sms saya di talian 017-9189629...kalau nak dpt lebih info,blh add sy di https://www.facebook.com/raishamarissa?ref=tn_tnmn
belum cuba Jamu Susuk Dara belum tau keberkesanannya..bila dh cuba pasti nak lagi..jgn malu2 nk bertanya dan berkongsi masalah dgn sy..sy akan cuba membantu sebaik mungkin..
TQ

ZarinAziz said...

propa sangat kan...terbaik kak senduk...

Anonymous said...

br nk bca komen..tp yg banyak iklan..terus scroll ke bwh...hehehe...

Anonymous said...

..meh kite wat kegel ye cik puan bilionair..memula kite kepitkan kaki kasi kemut ckit..satu lutut jongketkn ke atas ckit tangan letak kat bahu dua2 ye kt bahu pastu bijik mata itam naik kn ke atas kendian cer cakap BILIONAIR LA SANGAT...kelass gitu haa...

Anonymous said...

muakakakakaka.... ramai gila makcik agent2 susuk dara ni xpuas hati senduk oi... 7 keturunan xhabes comment dlm page ko ni sudahnye.. *aku lariiiiii dluuuuuuuu*

Puteri said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

menguap xtutup mulut,haha..bnyklak agen pasir yg msk

Anonymous said...

..shaklee wak lu..ptuiih!!..sume haram jadah pnyer brg..

Anonymous said...

ketatkan lubang jubo x de ker.... semua untuk pepekkk jer.... mana aci......

Anonymous said...

gigih ler dorang nie.....berpasir pepek jadinye nyah hey...tak agak2 nak membongak!

Aisah Salim said...

pengsan + seram wooooo...
tak kose nak masuk² ni....
kot pasal ketat-mengetat ni orang sanggup buat ape saje ek...

Anonymous said...

Alfalfa plak dah..al fap fap fap xde ker?..mmm sedap ko..fap fap fap lg yeaahh..

Boy said...

Nasib ko la kakak senduk, da kene carot pas tu jadi ala2 papan iklan mpjb / pe kate akak caj 2hengget satu iklan, kayo kakak senduk kayo

Anonymous said...

Pepek klo dh berpasir nnt klo suami masukkan konek,x lelas ke konek tue coz bergesel pasir??or adakah konek menjadi licin selicin papan digosok kertas pasir??
LoL

Anonymous said...

kerana jamu ni ak kehilangan isteri tersayang..kanser rahim..al fatihah..

gelak guling2 said...

Hahaha.lawak.ramai sgt penjual mcm uols dlm nie.g cr kt tmpt lain.kitorg kt sini bkn nk membeli.kitorg nk baca entri kak senduk jersss

pavlova said...

Good post,smpai ramai penjual jamu meroyan. Hahahahaha.

Anonymous said...

Ala..sumbat jer lobang jubirna u ols dgn jamu mengetats tue..untong2 berpasir gak jubirna u ols..kennn...gittew...

Anonymous said...

..ado aku kesah!!!..lol!

Eizdar Imradzi said...


korang semua memang harammmmm kennnn... gelak + berair mata aku baca komen korang sekor2.....

untuk makluman, YE, MEMANG PRODUK JOLOK DALAM P*P*T NI ADA KESAN JANGKA PANJANG.... pada penjual tu, nak tanye, korang ada ke cuba masukkan dalam korang punye sendiri???

Jangan nak cari untung je tapi meMERANAkan orang lain kelak!!!!

dah ternganga tak katut, terima la... buat senaman, jaga pemakanan BUKANNYE MASUK BENDE ASING DALAM P3P3T KORANG....

Anonymous said...

..nawaitu istija i minalbauli lillahitaala..amalkan insyaallah akan terjaga ke bersihannya..x perlu jamu2 ni..bahaya!!..bahaya pada diri sendiri bahaya pada kandungan yg bakal lahir..sayangi la diri..

Anonymous said...

kak senduk ..tolonglah delete iklan pomosi jamu tu..aku lemas baca..haihhh..

blog ni mmg kelakar..tak menahan tu ayat getah spenda lama..boleh tarik sehasta kauuu...ahaha ..kak senduk memang kelasss.. teruskan lagi kak..aku dah guling2 gelak baca blog nih ...muahahhhah

:) said...

tuddddddddddia..
banyak pulak iklan kat sini ye..
kelas awak reez sham..

anyway..
saya a bit pelik..
awak lelaki.. kenapa orang panggil awak akak ye?

sally said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAK :D

hanjjj sgt...tp kebenaran ye..
tgk je la dlm surat kabo tu sama je, motip..kekdah je beza..bese kt surat kabo metro la..jus badang lah,

Anonymous said...

Pasal JSD ni xtau lah keberkesanannya tp kwn sy mmg ada jual,tp mls nk amik port..

Tp kan kak senduk, pasal rumpai laut dlm entry lepas tu, ada fakta sikit saya nak bagitahu..

Ekceli, rumpai laut mmg x de collagen

TAPI

Kandungan dalam dia tu ada khasiat yg mana kalau kita makan, mcm mkn collagen..

Bodyshop pun kan dari dulu ada product diorang yg seaweed based punya..

N org2 sabah mmg da lama makan rumpai laut ni sbb saya dulu study kat UMS

Anonymous said...

Fakta khasiat rumpai laut tu dibgtahu oleh kwn sy yg buat master dlm conservation biology dan dia bkn jual rumpai laut ye,hehe

Kt smnnjg baru nk femes sbb diorg dah dpt bantuan kerajaan,dah keluar kat wanita hari ini pun..

Kalau gi sabah cuba gi makan ikan bakar yg sebelah pasar filipin tu,kompem diorang ada jual rumpai laut ni tp yg dah siap rebus punye utk dicicah dgn sambal blcn or air asam.. Waktu study kat sana sulu selalu saya makan cuma tak tau pylak benda tu boleh dimasak dan dijadikan mcm agar2.. Dan waktu tu tak tahu pun khasiat nye ke ape,just mkn sbb nk buat ulam waktu mkn nasi n ikan bakar

Btw, sy x jual ye rumpai laut ni..just nak betul kan fakta je n yakin lah rumpai laut tu mmg berkhasiat :)

Anonymous said...

Tapiiiiiiiiiiiiiii ade haku kesahhh fakta bodo ko tu.. sume cereeett je lebih..abok pun tarak..

Anonymous said...

:)
Rumpai laut tu ciptaan Allah, setiap ciptaan Dia pasti ada manfaat nya..
:)

Anonymous said...

Heiii mangkuk sebuk ngan kawan kawan kawan ckp..pe x suh kwn ko je yg ckp kt cni..ko sndiri cipta fakta bodo ko tu kenn..bodo!bentol!..ade aku kesah!!

Anonymous said...

Ade ak kabo mak jemah sblh uma ak ni cipta ke??..ums kunun tp hanjeng bodo..

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

Sume nak promot jamu la rumpai la.tak agak2 memasing..mane yg melmpau hikmatnye mane yg ter up faktanya..mmm melampau tahap bodohnya..kekdahnya nan hado..hakhak

Anonymous said...

Eiii yahudi mabuk mane pnye fakta di ambiknya..

m3n4you said...

kepada sesiapa nak jenguk jantan hot, tlg layari blog ni k =)

m3n4you said...

kepada sesiapa nak jenguk jantan hot, tlg layari blog ni k =)

elly nadyra said...

I love u kak senduk! Betul pe ko utarakan. Naik malu baca statement brani mati testimoni.

Akukah? said...

Bahan2 yg tak tau bijik butir pi sumbat dlm alat sulit, lebih MUDARAT dari faedah!! Akan ada chemical reaction antara alat sulit, dinding rahim (yg sangat sensitif) & bahan2 jamu sumbat tadi.

Utk isteri2 yg halal: kalau nak sgt ketat/kesat segala bagai, amalkan makan/minum (rebusan) 1 biji manjakani paling kerap 2 hari sekali & jgn suka menyangkung serta kurangkan mkn sayur sejuk e.g. timun, kobis, etc. kalu rajin sikit, buat senaman Kegel.

Anonymous said...

HAHAHAH,,SUPER DUPER KLAKAR NAK MAMPOSSSS....SMUA CLAIM LEH KETAT LA...SMUA CLAIM SMULAJADI...KALAU DH LOOSE CM SPENDER LAMA ..CMNE LA NAK TEGANG KAN SE AJAIB YG TESTIMONI TU KASIK SMUA,,OTAK DH SET NAK PERCAYA,,DH JADI TAKSUBB LA PLAK...WALHAL KESAN TAKDE LA SEDASAT TU..KETAT2...SGT KAN PATAH GAKKKK TUTTT LAKI KORANG,,,BERPASIR TU TAK LEH BLAH..TAK SAPU LAMAN KER KORANG NI..AHAKSS...LEH NAK MEMULIH KA TAPI JGN LA AUTA BEBENO..

The Khalidah said...

bagus jugak kak, kau buat macam ni, dah jadi tempat iklan dah blog kau.
hihihi

Anonymous said...

orang melayu je yg pecaye bnde2 karut ni..yg tukang auta melayu yg di auta pun melayu gak..cube ko cite kt kaum lain tu ade dorang nk pecaya taksub bagai ngan pil jamu kolagen ni..xde maknenya heh!!..melayu kena kan melayu gak..sudah2 la auta tu..g jual tempe ke kain ela ke nasi lemak sotong ke ade gak pekdahnye..berkat bg anak2 mkn..sabo je lah..

Rafaeza Rahim said...

Anda mengalami masalah faraj longgar? Faraj berair,becak, keputihan,haid tak teratur,senggugut ? CUBALAH PRODUK SERI DEWI MALAM :
1. JAMU DEWI SUCI RM 65.
Jom hubungi 0102870590.
Berfungsi
Merapatkan/mengetatkan faraj
Mengembalikan dalaman faraj yg berpasir ( meningkatkan kegelian ketika bersama )
Meningkatkan kemutan
Menyerap & mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
Mengecutkan rahim
2. Feminine wash RM 48
Jom hubungi saya 0102870590(sms/call/whatapps)
Trdpt dlm 2 jenis iaitu arabic spices dan rose
BERFUNGSI
Merawat keputihan
Membunuh kuman dan fungus
Mencegah bau vagina
Menyamankan vagina
Anti bakteria
Menghilangkan kegatalan
Sesuai utk wanita dtg haid dan hamil
3. Susukan qalbu RM 40
Jom hubungi saya 0102870590( call/sms/whatapps)
Berfungsi
Mencairkan dan mengeluarkan keputihan
Merapatkan vagina seperti dara
4. MASKER INTIM RM 30
Jom hubungi saya 0102870590 (call/sms/whatapps)
Berfungsi
Merawat masalah kegatalan di bhgian intim
Menegangkan dan merapatkan bibir faraj
Mengebukan pipi vagina
Memberi keselesaan di bhgian intim ketika berpeluh/berlendir

Anonymous said...

Merapat mengecut merawat menegang mengebukn mencairkn menghilangkn dan yg paling betul MENIPU..MEMBONGAK MENGAUTA MEREPEK MENSIALKAN MENGHANJENG MEMBABIKAN..kuang kuang kuang!!

mat syabu said...

nak tgk bideo stopa ali spnder longgar. sila layari www.stopaspenderlonggar.sex

Anonymous said...

Promot iklan sampah memasing!

Mizz Coki said...

Ya Tuhan, kenapa aku masuk ke blog ini hahahahahahaha.. hahahhhaahaa

Anonymous said...

tu dia... dah jadi papan iklan lak blog ko ni kak senduk... sorry no offense, takde kemudaratan ker memasukkan sesuatu benda asing ke dlm tuh? anyway, statement "menguap tak katup mulut" wat ai ketawa terguling2...

Anonymous said...

haram jadah menguap x tutp mulut wakakakaakakaka

kak senduk the bessssssssssssttttttttt!

Anonymous said...

tipuuuu!!!!!...den dah ponah pakai produk nie!!!...pas sebulan pakai, den dpt jangkitan kulat!...seksa idop den, kono ulang alik jumpa dokter...jgn terpedayo dongan produk nie...

Anonymous said...

Kenape,u ols jeles kew sbb xde org nk panggil u ols kakak??
Xpe..bersabar k..nnt2 ade ler org yg panggil u ols kakak gak..itupun klo diorang rabun..hahaha

Kak Senduk said...

korang mmg hanjeng.... i likeeeee

artisticklytouch said...

ini main sumbat2 dalam rahim...selamat ke? tak kena kanser ke nanti?

Zareda Norman said...

Roselah sgt.. mmg x percaya dgn produk produk dara ni.. menakutkan

Zareda Norman said...

Forg bukan x tahu malu tapi evel menguap c tutup mulut jugak ni hahahah

kiki lala said...

Jamu nak longgar kan ada tak?

Anonymous said...

ramai betul yg sentap dgn entri ni...weii org bukan nk beli brg korang, nk baca entri kak senduk je..kalau baca betul2 ape yg kak senduk tulis tu memang betul...KEBENARAN MEMANG PAHIT DITERIMA..

Anonymous said...

saya pernah guna JSD ni 1 set dari jamu sampailah ke masker...
tak ada apa yg sempit pun...
sama jer...
lagi power guna catuaba..wpun ramai lelaki yg guna.. tp,sy sbg isteri pun guna juga..kesannya sgt2 mujarab.. JSD beli mahal2 tapi kesan mcm haremmm

Anonymous said...

kalo da beranak 2-3 org bubuh la ape pun..xkn blh ketat cm anak dara balik..muhahahahaa..kalo betoi la blh ketat smpai thp cm xde la org laki kawen 2,3,4 ye tak...xde la org laki ade pompuan laen kt luar..xde la org laki carik badan bgetah..kah kah kah..kelakar..yg tukang jual tu pun..korang sibuk nk suh org laen jaga laki depa..ampa tu jga laki ampa..muhahahaha..cek tgk laki ampa dlu naaa..koh koh koh

Anonymous said...

apala, semua org nk gaduh benda2 mcm ni.. bc jer da la.. stiap benda ada kebaikan dan keburukan.. Mcm kita juga, mana ada yang sempurna.. semua tue ada sebabnya

Anonymous said...

Hohoho yg ko nyebok kt cni napo??..baca da lar..ngok ngek palo kemek..

izzati baharudin said...

errr. saya tak kawen lagi so taktau macam mana. n ni first time lah baca pasal jamu ni secara detail. tapi saya rasa cara penggunaan jamu lagi sangat lah over the top dan sumpah scary. nanti saya try tanyakan kenapa kepada medical practioners kot apa pendapat mereka. tengs kak senduk for the review :)

Mikah Lurima said...

Astaghfirullah!!! OMG! Tanjat boboi uolls. Hahahaha... serious ni bukan 18SX je PG/SG SEMUALAH. Teruk sangat tu, macamanalah ek boleh terjual? Ishk ishk ishk... nak terberak baca instruction. Haha

Nurul Ashikin said...

Mati katak gelak..x jd gua nak beli wei hahahaha..beli je la jamu mak semah dr kg ulu gedegak lg selamat..dibuat dopan bijik mato gua :D

Nurul Ashikin said...

Mati katak gelak..x jd gua nak beli wei hahahaha..beli je la jamu mak semah dr kg ulu gedegak lg selamat..dibuat dopan bijik mato gua :D

Anonymous said...

semua ghairah nak ketat.. kang ketat terus tertutup baru padan... hahahaha


#hahaha nehla tgok2 kain pasang sulam baru.. di https://www.facebook.com/TheZByZam

Anonymous said...

semua ghairah nak ketat.. kang ketat terus tertutup baru padan... hahahaha


#hahaha nehla tgok2 kain pasang sulam baru.. di https://www.facebook.com/TheZByZam

bila malam bulan mengambang said...

macam nak pengsan aku gelak... hahahaha

Anonymous said...

Salam..
tak cuba tak tau kehebatan jamu ni tapi sy dah cuba alhamdulillah mmg ok. Klau uols nk try cal sy aida 018-8717724 cod area batu caves @ gombak.Tq Kak Senduk....mmmmuuuuahhh

aku gemuk said...
This comment has been removed by the author.
aku gemuk said...

pada sume Suami Isteri Halal: HUKUM SUAMI MENJILAT KEMALUAN ISTERI … http://adf.ly/OsI0Z

aku gemuk said...

Hukum suami menghisap payudara isteri …. http://adf.ly/OsGQy


Dosa gugur apabila suami isteri bersalam … http://adf.ly/OsGpy


Hukum suami isteri menonton filem lucah … http://adf.ly/OsHSN


Hukum suami menjilat kemaluan isteri … http://adf.ly/OsI0Z


Adab suami ketika isteri mengandung … http://adf.ly/OsJSx


Suami isteri rakam seks demi anak … http://adf.ly/OsJbM


Watching video sex for son !!! http://adf.ly/OsJbM what for?


Tolong jangan klik. Jika anda belum berkahwin … http://adf.ly/OsMOS ... khas untuk suami isteri sahaja

Diana Abdul Molok said...

hahaha serius lawak.terbahak-2 gelak kat opis ni

Myra de' art gallery said...

Amboi syok nye bercakap..jgn lupe cermin diri sndri ye..jgn smpai suami lari berbini muda..nk jd dara balik mmg x boleh..tu kuasa tuhan..dara buatan manusia?? mane nk dpt... kami pihak JSD hanya ikhtiar..cari jln penyelesaian supaya ikatan rumah tangga kekal bhagia smpai ke syurga.. berjimak tp isteri/suami x puas adakah anda tahu itu BERDOSA? dgn ini suami berhak kawin lain..kawin mmg bukan semata2 nk berjimak..tp berjimak kn penyeri/pengikat kasih syg..kalu berjimak pun da x best..ko nk ape lg..cari lain r...sbb tu byak kes bini org kena tangkap khalwat dgn laki org..sbb ape??? ade terpikir? bile laki cari lain..baru nk melatah..ha..sape yg rase2 sayang laki die.rase2 nk masuk syurga sbb bahagiakn suami..meh pm saye di https://www.facebook.com/jelitaaisyahjamususukdara ...TQ..harap maklum

Anonymous said...

Hanya wanita yang telah bertahun kawen shj yg rasa,
hanya wanita yang telah beranak pinak shj yg rasa,
hanya wanita yang sygkan suami shj yg rasa,
rasa apa?
LONGGAR LAAAA.....
DAH TAK KEMUT MACAM DULU...
BILA BERJIMAK TAK RASA NIKMAT MACAM DULU...
SUAMI LAYAN DAH TAK MACAM DULU...

hanya mereka yang rasa...

Jadi,,,
yang dok kutuk,
yang dok gelak sakan,
yang dok nak termuntah,
yang dok pengsan,
yang dok kata jamu ni macam gampang,
yang dok kata termeninggal (dh arwah kot)

korang dah belaki ke belum? klu belum,,korang tunggu masa korang LONGGAR NANTI,,JGN SAMPAI LAKI CARI LAIN...

korang yg dah berlaki tu..cube cek,,jari korang boleh masuk kat lobang korang tu berapa jari? 1 jari? 2jari? 3jari? 4jari?

So,,pkir2kan lah...
apapun terima kasih kepada kak senduk sbb buat entri tentang JAMU SUSUK DARA ni..Jasa kak senduk hanya ALLAH YANG BALAS...insyaAllah..


Anonymous said...

Kesian btl ak bca statment kak senduk ni... Ni msti kompom2 'pau' kak senduk ni mulut nye jenis tenganga x katup2.. Mcm tali spender lama..tu yg dia yg tau tu... Kesian laki kak senduk ni..risau ak sok2 laki kak senduk lari cari bini baru... Memang tenganga la ko kak senduk oii...

ayu ibrahim said...

pengedar johor pasir gudang,,


pm / sms /whatsapp 0 1 1 2 5 8 2 2 4 6 1 (ayu)

pls like my page https://www.facebook.com/JamuSusukDaraBuzzshoppe
==================================

Anonymous said...

sekadar mengingatkan..
semoga mendapat hidayah dan lebih menyebarkan kebaikan dari memaki dan mengutuk.. yang baik itu dari ALLAH dan yg buruk itu dari kesilapan manusia sendiri..

Anonymous said...

dan kepada yg join venture mengutuk.. mudah-mudahan satu hari nanti anda akan sedar..

Anonymous said...

Salam Kak, ada ubat x untuk longgarkan sikit ***** isteri,sbb dia selalu sakit bila bersama saya..

Anonymous said...

Sebelum korg sumbat jamu tu kat situ, baik korg check dengan doktor dulu.... Aku penah baca artikel yg mengatakan ada negara yg kaum wanita dia majoriti dpt penyakit cancer rahim gara2 cara perubatan camni.... Suka sgt masukkan pape ubat tradisional gara2 nak dara semula... Takyah lah.. Guna cara lain je... Kalo bole telan, telan je la jamu tu, takyah sumbat2...

Anonymous said...

cakap pandai laki ko jaga2.da ade yg kenan tuh..pakpungpakpung x lagi aihh..jaga2

Anonymous said...

Oii buduh mane kak senduk belaki..hagak2 la..kak senduk ni celah bedah mane nk di sumbat!!..kan kak senduk Ku yg gagah pekasa..hikhik

Anonymous said...

Kakahkahh ni pesen x kenal kaksenduk sapa la ni baca sikit terus hantammmm

Anonymous said...

Owhhh...ak pon baru tau kak senduk ni bapok rupe nye .. Patut le mulut macam mintak tapak kasut.. Wakaka...bawak2 le bertaubat sebelum telambat...

Anonymous said...

Ade haku heran

Shia JSD said...

COD: ukm bangi, putrajaya serdang.. sy dah guna almost all product JSD ni dah mmg sgt2 puas hati.. sbb puas hati lah teruskan dengan JSD..dah tak pandang lain dah.. mmg berbaloi baloi!!! mantap abis!!!

berminat pm sy di 0172469822..

https://www.facebook.com/pages/Shia-JSD/545924802096174

http://jamususukdarashia.blogspot.com/

Anonymous said...

Cmne nk korek jsd yg dh diinsert tu ye,sy risau dan takut jamu tk dpt dikeluarkan,ape akan jd klau tk kluar ye sis2 sume

Anonymous said...

mengomen nye ciput jarh..selebihnye pomot jamu je lebey. yahamponnnnnn. x malu ke pomot brg jualan tanpa mintak keijinan tuan tanah dulu?????

ini lah me-layu...........sedey!

Anonymous said...

hahahahahaa.....punya la lawaaaakkkkkkk.

Anonymous said...

MAAF! Kpd yg memberi komen negatif, anda org mn ye? Tggl mn ye? Bangsa ape ye? Agama ape ye? Klu jwpn org m' sia,tggl kg o bandar, n bbangsa apa pun.. xxkan xtau perihal n khasiat jamu selagi org m'sia.. kita brbagai bangsa n agama memahami antara satu sama lain.. kenapa nk komen negatif n nk menjatuhkn org lain.. apalgi sesama islam.. cuba dlu br tau.. xnk cuba bg support.. klu da ksan2 sampingan bg lah nasihat bkn nk mgutuk.. klu btul2 melayu n islam agama benarkan ke brckp sesuatu yg myakitkan hati org lain.. klu anda sndri ada produk nk jual pun kena promote kn? Tepuk dada tnya selera.. ksedran perlu ada dlm diri..

Anonymous said...

Ada testimoni yg x prcaya produk ni sblmnya.. laki dia mkn luar.. sb bini x pndi jg diri n miss v brbau.. ada prkataan yg myinggung prasaan.rasanya wanita mn x trsinggung kn? Lg pula ada sesetengah suami tu xkkn bgtau smua tu sb nk jg hati bini.. sndri terhantuk bru sedar.. Google la testimoni ni.. (xde manusia yg sempurna tp kita lah yg mencari kesempurnaan itu) masing2 ada kpercayaan n pndpt sndri. Tp skurang2nya kata2 x myakitkn org lain spt pki tudung, tudung x smestinya tutup hati n mulut kn? Trpulang pd niat..

Anonymous said...

Brckp x setaraf diri yg pki tudung.. aurat tutup tp mulut x jaga..

Anonymous said...

Try la sndri.. tgk kena kanser rahim ke x?

Anonymous said...

Salah pendapat tu mulut je jahat hati baik.. dari hati baru lah keluar perkataan dr mulut.. apa yg tergambar di wajah melambangkan apa yg di hati.. x prcaya tnya ustaz n dato fadhilah kamsah..

Anonymous said...

Sebab apa pompuan nak bubuh tu smua n mkn tu smua.. utk laki juga kan? Adakah lelaki mghargainya? Sebab apa jd mcm ni sebab laki juga kan, pompuan sibuk nk urus rumahtangga smpi lupa jg diri sndri. Adakah lelaki hargainya?.. hak masing2 nk try nk jg hati suami wlpn ada sesetengahnya akan memudaratkan..

Anonymous said...

Cuba la sndri jgn ckp je..

Anonymous said...

Al fatihah.. conform ke jamu yg myebabkan kanser rahim.. jamu jenama apa ye? Atau faktor lain penyebabnya? Allah sj yg mengatahui.. allah yg menjadikan allah yg mematikan..

Anonymous said...

Aku amal kan JRD dari dulu lagi..bkn tujuan nk kasi kemut2 atau kasi ketat macam anak dara..tp penjagaan awal dr terkena penyakit rahim...tp kalu terkena gak...dh takdir Allah lah kan...apa2 pon jamu yg kita amalkan harus kah ada kelulusan dari KKM... X pernah lak try JSD ni..dulu ada hati nk try... tp bila aku nampak testimoni org lain..jd takut lak aku....kang x pasal2 parah ...

Sue Fairuz said...

Cakap banyak tembak tak kena pun tak guna..korang tgk dulu testimoni Jamu Seri Dewi Malam aku ni,baru korang tau
https://www.facebook.com/JSDMJOHOR

Anonymous said...

Haha...

Anonymous said...

Haha...

Anonymous said...

Mcm siot je si anon ni...perasan bagus...klu ko bagus sgt ko xlayan blog akak senduk nih....nak ceramah p ceramah tempat lain...salah tempat ye...

Anonymous said...

Kalau ye pon dpt masuk 5 jari 10 jari so wat??? Da lumrah....Allah da jadikan wanita begitu....kita mengandung dan melahirkan....kalau suami setia dia terima kekurangan...klu tidak dia cari baru....ketat camne pon soal hati xboleh kawal...

sri sara semah camelia said...

TAHUKAH ANDA. BAHAWA KEMASUKAN BENDASING KE TEMPAT SULIT ESPECIALY PEPEK YG TRKENAL DGN SENSITIVITINYA BOLEH MENGAKIBATKAN KANSER RAHIM. DIULANGI KANSER RAHIMAH RAHIMMMM. buktinya kwan sri da kena ngn penuakit ittew. nauzubillah.

sri sara semah camelia said...

yer betul kawan kita da meninggal disebabkn penggunaan yg kerap kemasukan jamu ni ke dalam pepeknya n dia kena KANSER RAHIM.

ratukissdaniella said...

ape2 pn check dulu kt KKM...takut mudarat nnti!!!!! KANSER PANGKAL RAHIM KE N YG SWAKTU DGNNYE... ngeriiiii......byk lagi produk kn?? mcm UMAIRAH..BELLA VITA..JAMU RATU DARA..DE HERBS..H.P.A..YG PNTG BDAFTAR N KKM..ADOYYY TKOT MNDGRNYE..NK DARA PYE PASAL..JGN LUPE BT UJIAN PEAP SMEAR!!! BLEH USHAR APE JADI N BENDA ALAH YG DOK DLM VIRGIN TU?? STILL MCM MULA2 KE?? BRKULAT KE??? X KE?? JGKITAN KUMAN X?? HRAP2 OK2 JE LA SISIH LA WEY..MOGA2 SHAT2 JE KALIAN..WASSALAM..

Anonymous said...

Hu hu.. saje gatal cuba.. sbb kakak yg mnjualnya. So try le masker vagina tu.. & husband terus x bg guna lagi.. sbb?? Mmg jd mcm kertas pasir + ketat sgt.. abis melecet mr Z, kita pun sakit.. isk !! Xmo dah guna.. just continue mnm air rebusan manjakani, cuci guna rebusan daun sireh & kegel je la akak2 sumer.. jg kbrsihan n kesihatan kita.. yg insert kiri knn tu mmg tobat x berani buat... ater idak le longgar sgt sampai boleh masuk bnda2 camtu! Trsangat ngeri & mak x brani buat... trplglg.. kalo anda brani cuba.. brg sendiri sendiri tau mcm.mana..

pengguna tegar JSD said...

Alahai kesian nye kat uols...kalo tak taw baik diam jgn ckp..belum cuba belum taw...
pasal kanser rahim tu, klo korang biar alien2, mcm sisa air mani yg tperangkap kt dlm faraj, haid yg keluar tak habis.. lelama bole bawak penyakit, cyst ke fybroid ke pas tu boleh jd kanser..
meh guna susuk dara ni insert utk serap keluar abis alien2 tu..lepas dah bersih baru ketat n mantap..
baru laki korang tak pandang perempuan lain...

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 213   Newer› Newest»

Let's SHOPPING Uollss!