ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 16 January 2011

hey uolllsss

sebelum uollss semua cerca akak..akak bagi sembah ratu dulu..memohon kemaafan katanya...


dah tahun baru dah..baru ingat nak hapdate blog kan..keji tul akak ni.. bukan ape uollsss... tahun baru akak di samut dengan demam yang amat teruk,,sehingga sekarang tekak akak masih manja2 sakitnya....

tapi alhamdulillah lah sebab tahun baru ni akak di kurniakan tuhan dengan kereta baru... kancil akak telah jual uolss...ala akak amik lori satu tan second hand je...senang nak bawak kawan2 mak yang gajah2..lagi2 hotmama..senang dia berdiri kat blakang lori..sambil kena tiup2 angin uolsss... ok lah tu....kan..nak amik inspira mahal sangat x mampu uollsss....

ok balik pada demam akak...demam dah ok cuma tekak akak ni x baik2 uollsss.... macam ade kahak kat tekak x nak hilang...macam2 ubat akak makan uolss... kawan akak cakap amik air limau embon kan semalaman then minum airnya..gerenti elok...

bukan embon kan aie limau je uollss... akak siap baring tido tepi pokok limau sambil nganga tepi pokok limau semalaman lagi...bley...tekak tetap sama...

..lagi makan madu..siap feeling pose depi sarang lebah dengan harapan lebah bersarang kat tekak pun dah buat uollsss...

then kakak akak cakap dia ada petu yang baik punya...amik kicap then perah dengan limau..makan pasti suara merdu kembali...gila ke hapa..ingat tekak akak ni ikan bakar ko nak cecah dengan air asam...matilahhhh....


tapi...harammmm tetap sama...tetap suara abang2 uollsss...muka megam fox suara aang bawak lori...bley...

oh know suara macam abang lori?....tidakkkkkk

ujung2 pi farmasi beli ubat..trus ok skit..tp masih gatal2 uollss...masih x leh nyanyi lagu listen beyonce dengan baik lagi...matilahhhh

ade banyak cerita akak nak tulis ..tp nanti ek...

pada sapa yang baca blog akak ..jagan meroyan ek..tunggu ek..ada citer sensasi untuk uollss nantii...


47 comments:

Anonymous said...

Saya silent reader...jgnler seksa camni..upadate ler selalu..penat member saya n saya masuk cni..

Kak Senduk said...

lepas ni akak update 30 saat sakali ek...bley

JEFRI said...

kak senduk beli keta ape?
ala...nti jiran hari tu tanya mane inspira, caneh nk jwb...??

Anonymous said...

update sekali 30 saat?hokeh!
dah berjanji jangan tak dikote.. eh tersilap puler

NadiRah said...

akhirnya kak senduk hapdate jugak!!!

kete Saga ke kak senduk beli??
teringat entry mak akak cakap ngan jiran akak nk beli kete baru...hehehe

Anonymous said...

kak senduk, tukar berus gigi sebab dekat berus gigi ada bakteria time batuk2 & sakit tekak yang lepas tu :)

belle said...

cool gila lah sembah ratu tuh ! haha

yuyu said...

kak senduk makan la antibiotik.jangan la p makan ngarut ngaban tuh...minum la ubat batuk dgn coke.nanti feling abes..macam awan awangan kak senduk oiii...try la..keh3

bell bebet said...

kak senduk.. rindu ngn story2 akak.. hehehhe... biar tul beli lori nie?? hehehe... apa2 pon can't wait 2 read ur new post.. lov it.. http://bellshahrilulawah.blogspot.com/.. follow me k..

hOtMaMa said...

yer uall!! tu pun nasib baik dia datang lepak rumah mak.. mrasa la mak paksa dia update blog sbb peminat dh meroyan katanyer!! klu tak harammmmmmmm...!

cham's said...

welcome back!!!

ingatkan dah buat bisnes MLM jual kacipup kat ujung simpang dgn kak kiah ronggeng...tak baik tau...kami sekampung tggu hadap-date ni :)

org kg tanya, bila nak bwk diaorg naik lori? HAHAHA

fatt said...

akak ni nak kene ketuk dengan senduk ke baru rajin update blog..sengal la akak ni..heeeeeeee!!!

Kinokuniya said...

kak senduk i love you.janji tau hapdate 30 saat sekali.

pakupakis said...

lame sy tnggu akk senduk update. sowry about your demam tue,

Anonymous said...

giler rindu kak senduk!!! pasni jgn hilang dah tau....

+whuttadilly? said...

yep.
pasni hapdet le slaluu...

Ayuraza said...

rindu la ngan kak senduk kiter..
lori setan..jadi abg lori ke pulak..
abesssla kena tukar suara terusss..
beyonce??? meletopp!!!

Amir said...

Ayoooo...dah siap tumbuh kulat bagai dah kat badan i nie nak tunggu akak i update blog...ingatkan akak dah merajuk tak nak berblog-blog lagi dah...almaklumlah skang nie ramai orang dah giler ber 'pacebuk' bagai tue....huhuhu....

Thanx and appreciate sgt2 kat hotmama coz pakse akak i nie meng update blog dier nier...

Mummy Ranger said...

owh kak senduk..i miss u...lama x gelak2 ria sambil senyum tersimpul angau kat opis baca blog ahkak.

rymamarky said...

kak senduk nie.. suka buat org tertunggu2 taw...

FiqaSaleh said...

arghhhhh.. lamanya nak tggu update baruu.. Y_Y

Mikah Lurima said...

AKHIRNYE.........! X''cited gilew nmpak update drp blo akak. Btw, siyess lawak giler! miss ur story. can't wait to read more. *penat ketawe wlopown x sehat*

itamrazali said...

go akak go..

NeNeKeBaYaN lUnDu said...

hahahah try lah kumur guna air garam (jgn di telan plak) pastu byk2 minum air kosong... paling baik minum air dari air hujan malam jumaat....

Anonymous said...

omg..akhirnyer penderitaan ni berakhir gak... welcome back diva senduk!

cantekk said...

kak senduuuuuuukkkkkkkkkkkkkkk!!!!! akhirnye, apdet gak.. post byk2 tawww

Lady SharpShouter said...

kak sendukkkk, ai messhhhh yuuuu

Hazey said...

Best arrr Kak Senduk update la selalu, hari ni gelak besar pasal sembah ratu tu... cayalah!

Anonymous said...

akak kalo gamba pompuan yg mirip2 akak ni mesti tetek besar kan..

Ct Arina said...

haih bejanggut tggu update kak senduk ni. heh =D welkam back! update la selalu!

Anonymous said...

selamat tahun baru kak senduk...

dah lama saya tak bergelak sakan sejak kak senduk menyepi diri...sekurang-kurangnya tulisan kak senduk mampu mengubat kala berduka durja...ntah betul ayat saya ni....

regards,
zk

Anonymous said...

we luvvvvv kak senduk....VARUVA!!! matielaaaa!!!!

Anonymous said...

kak senduk..cepat la hupdate....i peminat setia dlam diam tau...hahha

eddyedwin said...

hehehhehehee...ang hapdate jg blog ekh...hahhahaaa...thanks to hotmama sbb paksa update...kalo tak mau aku pi K.L. nak ingatkan suh update blog...hahahhaaa...keta apa???

SNAK said...

miss u akak..kite pon same..perit tekak..batuk cam nak mati je..huhu..

Anonymous said...

rindu gileee kt cite2 kak senduk nie . .nasib baek dbelia ade alasn yg kukuh mgape beliau x update bkurun2 lamenye .. im wait ur new update kak senduk !
cepat2 sihat yea ! :)

anak che yah said...

hai kak senduk.. lama x hapdet kan..hapdet la slalu..suka suki sgt nk baca blog hakak.. (tgn di dada, mata pndang atas)
http://www.youtube.com/watch?v=qtl_dd3ObKw

Anonymous said...

kak senduk... doc said.. kalo kite gatal tekak+batuk jgn hisap gule2 sakit tekak o mkn ubat batuk ke.. kak senduk kne minum air masak byk2. 1 hari 2 3 liter ke.. :p air masak je penawar sgale pnyakit. n lgi satu k.senduk kurang kn lorhh hicap okok tu.. huhu kami smua sayang kak sendukk auuww...

nazri marie said...

ingtkn inspira..hmmm..

Li said...

blog u ni sgt kelakar!serious best..kwn2 i kat ofis baca ramai2 & berjaya menaikkan mood kteorg yg lesu & buhsan sbb kene keje time public holiday..hehe
truskan!!

aliefcmoi said...

wow....aku suka baca blog ni...apa2 pun..mai la dtg blog aku..sila bagi komen,pendapat atau kritikan..aku budak baru belajar,,..saya akan jadi mcm akak ni..huhu.. kalau korang rasa best,follow la..kalau x best,,faham2 je lah..hehehehe.tq..http://aliefcmoi.blogspot.com/

Hanna said...

matilahhhhh nak nunggu kak senduk hapdate blog segala bagai

siput sedut said...

to aliefcmoi..blog anda ni okay la juga..agak kelakar..cuma kena up sikit...hehehe..aku suka crita pasal duit syiling tu..ko punya crita fresh..keep it up bro..huhuhuhu..

aliefcmoi said...

hohhohoho...thanx for the comment siputsedut..okay,,saya akan improve.. so,,kpd yg belom singgah tu,,singgah la ok.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

pcha farisha said...

i loikee kak senduk...

~dy@ngel~ said...

cpat la hapdate kan lgi ye kak...tak sabar2 dh nih,..

Anonymous said...

Kak, apa kata ko suh fan ko donate sorang seposen setiap kali diorg baca utk cover payment berodben ko..

Let's SHOPPING Uollss!