ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 21 January 2011

Awas lu

hamboi hamboi korang..aku x hupdate sikit kemain lagi cercaan bertubi2 yer...

ko nak tau sebab ape aku x hapdate?


aku busy buat ni ....

bley????

gila ke hapa...sebenarnya akak x bayar brodband lagi sundel..sebab tu lah jarang hupdate.. nak hupdate kat opis boss cerca nanti...PAHAMMMM...

jahanam mulut korang kan...nak kena cili...gitewwwwww....

ok lah..ni ade citer skit...

korang ingat x akan cakap yang ada bangla comel duk sebelah umah akak?
kawan dia lagi comel uollsss...dua tiga menjak ni kawan dia tu duk selalu bertapa kat umah dia...so pintu rumah dia betul2 mengadap dekat tingkap akak...

so ape je akak buat kalau akak bukak tingkap dia leh nampak....

ari tu betul2 kawan dia comel tu duk isap rokok... so akak pun duk lah libas2 rambut.. pose2 bedak skit...pakai baju seksi2..feeling2 bollywood kat dalam bilik bagi dia nampak...blehhh


nak bagi dia perasan lagi akak siap pasang lagu "dola dole devdas...bleh"...akak yang blah kanan tu kalau nak tau...

then uollsss dia perasan akak..dia tengok je akak.. dia senyummm...

ada respon ni...ia datang ke tingkap akak....

dan berkata.....

"Abang u pasang banyak bagus lah lagu"...

sentap....habis pixy akak tepek..dia panggil abang...

ape lagi tutup lagu tutp tingkap...

SENTAP...

rupanya dr pandangan dia akak cuma berwajah ini...matilah...

42 comments:

Ct Arina said...

bahaha! =D cian kak senduk! tulah.. len kali pakai sari sekali.. baru bajet aisywarya! ~_^

fatt said...

hahaha...adoi kak senduk ni memang tau..saje buat aku tergelak besar..hodohnye gambo.carikla yg senonoh sket akak...huhuhu :)

Miss Zymah said...

adesss...
mmg sentap..
x cukup ayu lagi kot..
2 yg die pandang abg2 gitew...

@rep said...

fikir positif yer... bangla tu reti sebuk abang jer kowt..

~La dOLce vyDa~ said...

adesss..tersentap bler membacer..sabar erk akak senduk..!

cantekk said...

hahahahahahahaha =D

sabo je la,,tu la, pasal xpakai sari kot..lau pkai sari msti dia gi tingkap akak lalu bdansa!

Anna said...

Ha..ha..ha, kelakau lah akak ni. Pakai lah lipstik merah , baru nampak muncung tu sikit.

Ayuraza said...

hahaha...gebabom..agak2 kawan yg cantik tu malu kat akak yg cantik lbh dari dier..tu yg dier panggil abang..hahah

Anonymous said...

ko jamu diorang bawang..sure diorang melekat dan melekit-lekit dgn kaww kak!! bilip mi kak!!

wlwpon rupa ko iras2 pic yg last tu..don weri kak..aku n kengkawan tetap anggap ko hero!!


eh.kejap, ko hero ke heroin??

*out nak g tesco beli bawang*

marinahunny said...

hahahaha mandrem x menjadik ek..hahaha cuba lagi kak wei..

Dian S M Zaidi said...

bhahahaha mungkin kaum2 bangla ni kt mata dia wujud spesies2 abang je kot kt muka bumi ni.. a'bang la' kateee...

Amalina Sulaiman said...

kak senduk mekap tak cukop daring lagi tuu....hehehehe...laa,,,asal kak tak pakai wigi...laju giler...huhuhu

Anonymous said...

ketawe berguling2 bace post akak....feeling2 aishwarya sekali jadi kojol kenn~next time akak duduk tepi tingkap pkai bikini confirm bangla tew kate akak iras2 naomi campbell!!!*lariks

A.I said...

mmg laha la kau kak. aku tompang sedey...wakakakaka

CiK NuYu said...

Pikir positip kak senduk.. dia reti sebut abang je tu..

Haffizarmanie said...

hahaha adess geli pewot mmbacenye... gila x akak x santek tetap dia pggil abg...mampooo

Anonymous said...

sian akak kan. takpe kak senduk..anggap je la bangla tu buta.

+whuttadilly? said...

bahahhahahhhahh---
kau ni lawakla kak senduk!!

myra_alea said...

hehehe, sentap... sangt... buat akh bangla itue...????
haruz buta kowt...

hatikukata said...

haha sabar je la

http://hatikukata.blogspot.com/

#ThatsIsAwesoMe!! said...

cube lagi kat jiran lagi sebelah...

Hezesuze said...

hahahahaha...kene up lagik make up tu kasi nampak wanita sejati uols hehehe

mummy roshie said...

kakak..!!!rindu sgt akak update blogggg.....

Cik Benang said...

entah2 dia pun cikpon tak u ols? LOL!

Mikah Lurima said...

KAH3!!! Siyes lawak kak sendok oiyy! padan muke tulah konfiden sgt nak mgedik kat tgkap tu pehal??! =P

Anonymous said...

I fully conform with author opinion.
[IMG]http://www.sedonarapidweightloss.com/weightloss-diet/34/b/happy.gif[/IMG]

Maigaga Eng said...

kahkahkahkah!!!

anak Che Yah said...

haha.. lawak la kak senduk ni..
lain kali libas rmbut kat muka dia..huhu

Amir said...
This comment has been removed by the author.
Amir said...

Aiyooo....dengan bagla pun akak aku nie jadik...Very the desperate housewife sangat kannnn...nampak sangat akak aku nie dah Kertu....huhuhu...
Yang penting uollss...tetap nak feeling2 Aishwarya Rai walaupun nan adooo gitu...*opss lariks!

Jimmy Rahimin said...

hahaha... :P

||| PöJìé PööH ||| said...

Xpe kak ko pose pasnih dengan mekap mampan sure dia panggil ko adeyy kecik manisss!

PojiePooh; Hanya Satu...

tujuhhariseminggu said...

kakak: abg dalam bangsa bangla maksudnya 'kakak yang chantek'... :)

Anonymous said...

hahahah kejis tau akak neyyyy..atleast ilang tension masa keje neyy TQ kak senduk yang memukau!!!

Anonymous said...

padanlah tak hapdat blog - nampak KS makan nasi lemak USJ ari tu

hu hu hu

KiFli si Dolce said...

yang penting pixy uolss...asal tak tempek miyami jer..biar muka tu berubah abis hahaha lawak la uols ni :P

cham's said...

u mmg hooooOootz kak senduk! hahaha

lalink7 said...

bangla tue memang nak kena lekukk...hehehe

SUCI KUDUS said...

pengsan........................................................................................................................................................................................................

SUCI KUDUS said...

nok... pandai uol cover lain.. kalau mek, harus keluar peluh betina..

aRaN said...

hahahahahaha sakit perut gelak akak oiiii

nina said...

kaedahnye...hadoiii sentappp.... jgn sedih kaksenduk, ada terselit 'Anugerah dari Kegagalan'~~ motifff sgtt ;) coba lagik ekk..hehehehehe

Let's SHOPPING Uollss!