ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 December 2010

speachless

banyak tul keje....somah xde so keje bertambah lah kan...

kuar opis dah pukul 9...wahhhh dah malam...rase macam nak makan wafer lah..ape lagi masuk kete trus berdesup ke giant.

dah beli wafer catwalk2 skit tengok barang n trus jalan ke kete balik....
x sabar nak makan wafer...lantas duduk tepi kete makan wafer...wah indahnya dunia dapat makan wafer...penut butter n majerin..sesuai untuk menggajahkan diri..

pedulik ape akak...

tengak duk sambil makan terdengar bunyi orang berjalan..buat donno je....

tetiba pooooootttttttttttttttttttt....lepas tu siap ade ujung2 dia yang kecik2 lagi..pot pot pot...

sape lah biadap ni orang tengah makan dia kentut lak...beberapa saat pastu bau dia datang...fuhhhhhhh...nallarekek...sah makan telor ni....

akak bangun cari sape yang biadap ni....

cuma ada yang sebelah kete akak adalah.....seorang perempuan pakai tudung labuh siap jubah..muka ala2 muslimah habis....pakai spek...akak speachlessss

ko mampu kentut macam dia?

akak pandang dia..dia pandang akak...then dia sengeh....

sah pompuan ustazah ni kentut...dia senyum2 malu naik avanza dia terus pecut..akak pandang je dia....

biadap ek ustazah ni....kentut bersepah...choiiiiiii

trus akak campak je waffer tu...x nak lah makan lagi...wafer tu sah dah resap bau kentut ....trus wafer tu rasa kentut usatazah tadi....

46 comments:

The Nurul said...

kentut malam pandang pandang. hahahhaha

cikhuhu said...

hahaha.... =D
alhamdulillah,,,sib bek akak buang wafer tu kak,,,
lau tak, mau kraconan...
almaklum la, kentot beracun...
ekeke~

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaahha cam lahanat punya citer..
huhuhu.. ustazah tuh ingat xde org. haha!

syamean said...

terer la akak...
wafer perisa kentot..
hahahaha

Lady SharpShouter said...

hahahahahah.lawak siot kak senduk.siap bunyi berekor2 tu tak bleh blah langsung.haha

yuyu said...

kah kah kah...
rugila buang camtu wafer..
simpan la pegi kasi kat somah..hahaha

yuyu said...

kah kah kah...
rugila buang camtu wafer..
simpan la pegi kasi kat somah..hahaha

Suhami Ahmad said...

kompem dia ingat akak tugu kan...tu yang kentut tak ingat dunia

+whuttadilly? said...

bodola kau kak senduk !!
wahahahahahhahahhh !!!

rahilla mohari said...

HAHA. naseb baek lahh buang. lau tak mmg akak lah yang kentut-kentut malam tu. ngengggg.

mira said...

takleh blah,
leh plak pmpn tu sengih bagai2.

~adda~ said...

aduiii..kelakar la kak senduk ne..

u make my day happy :)

Sky Before Pinky said...

aiyooo... membantut selera yag ade..ape punye ustazah da~~ nak kentut..tu pandang2 lah... hehe

rymamarky said...

kak senduk,
haruss ditawarkan kat ustazah tue jamu serapat 'bahagian belakang' yer.. pasti boleh tahan kentut sambil berlari.. hehe

matilaa matilaa

Anonymous said...

ko mmg layak makan wafel perasa kentuk senduk sbb ko ni banyak dosa, kat neraka bukan stakat kentuk kahak, tahi, kencing, ulat, buasir, muntah lah makanan ko sehari2 hahahhaha best kan senduk

tigrismalaya said...

uols dia mmg xperasan uols uol ader kat situ maka kentut la dia..

haa..cayer ke ko buang wafer tu? xcaye xcayer...larikksssss

Mikah Lurima said...

ya Allah... x kan x leyh cover... ishk3...

nway, kak sendok ni x baek taw... x kan lah smpai x mau mkan lg waffle tuh... haha

Anonymous said...

konon buang benda alah tu...bau kentut busuk konon yang ko..... tut apa...ahaks...

Ct Arina said...

die igt xde org tu yg maen lepas je!
len kali,kak senduk sila la duduk tempat yg blh dlihat org ye.
haha =D

Syah@zrin said...

ish...x larat u olls...giler kentang...kentut beranak-anak...heheh

Amir said...

Huhuhu...
Hawau tul ustazah tue....kannnn...
Yang penting....tetap pose senyum2 manis gituu.....hikhikhik...

Eh, by the way...dah lamer tak degar citer HOTMAMA kannnn....

Anonymous said...

كنت أعتقد جنبا إلى جنب مع شركة غازيليون النقدية المتعددة للاستثمار أن ويكيبيديا يمكن اكتساب بعض خوادم أكثر من ذلك بكثير.

Anonymous said...

alamak..malunye akuuuu -ustazah kentot.

fazzlies said...

kak Senduk..!!!

nak share sesuatu kat sini...

try pi tingok belog member saya nie...

http://jumiejumie.blogspot.com/2010/12/kenapa-lelaki-menjadi-mat-sotong-kenapa.html

yang best skali tue part2 komen mengomen...aduhh..!!! meletop2..~

KiFli si Dolce said...

hye kak senduk tringin nak tngok kak senduk persoalan lelaki yang budget dia jantan tersngt..

kenapa lelaki jadi mat sotong

kalau ada masa akak try la wat satu entry pasal ni ye :p

Anonymous said...

Haiyo u ols... dia kentut bersepah tuh sebab lubang jubz dia dah lohong u ols... ala2 J-LO (jubo lohong) kan...

Anonymous said...

Biasak la senduk, hape..ngko ingat, kalau pakai tudung litup, takder angin kluar ? Boleh main hembus kot idung ajer ? Hahaha...

Tapi aku agak kesian bab waffle tuh...sayang tu. Kalau aku jadik ngko..mau aku tikam tayar avanza tu.

sw33tdarling.com said...

mencirit kot....
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

itamrazali said...

akkakakakakakak..lawak giler

ibuintan said...

kak senduk,

kentut pun nikmat hidup, cuba kalau takleh kentut, penuh satu badan angin, hahaha

tiLL dEatH said...

hahaha..klaka kak senduk..
bila lagi nk post cter baru..
hahaha..ilang stress klo bukak blog akak

Anonymous said...

gracias amigo! gran post!

Anonymous said...

the right spelling is...
SPEECHLESS
Thank you.

Anonymous said...

saya sebagai hamba yang hina dan juga pembaca blog awak, nak mintak belas ihsan supaya awak dapat promosikan blog ni www.pondoktahfiz.blogspot.com atau wwww.pondokpadangbongor.tripod.com.
tujuan saya supaya pengikut blog awak boleh dermakan wang ataupun apa-apa buku rujukan spm, stpm dan pmr untuk adik-adik kita yang akan masuk tahfiz tu supaya dorang dapat blaja. kerjasama awak amat saya hargai.

Ayuraza said...

wahhh...meriah wafer kak senduk ngan bau kentut..muahahaha..
xpe kak..muka biar tak ensem jnji kentut jgn bersepah..

agaknyer..ustazah terlepas :P
xsengaja takda niat..hehe

baem said...

sumpah klakar ko nie kak.

KiFli si Dolce said...

hye uolsss i've change my url address

http://kiflimally.blogspot.com/

nadia alias said...

kak senduk sayang, update la.. rindu nie.

Anonymous said...

senduk dah mampos kut!!!!!

lailon said...

sumpah selekeh ustazah tu..cehh

FARHANArazaki said...

bils nak update ni akakkk

MATAHARI said...

i demand update.noks

nic@ said...

motip ade komen mintak derma yuhols???

mash said...

kak sendok...nape da lme x update blog..miss u so much...

SyuQ said...

x baik la korang ni... ustazah tu pun manusia gak. da lumrah manusia tentulah berkentut. kentut, of courselah busuk. mai habaq sat kat aku. saper yg kentut bau jasmine? aku nak hidu puas2 kentut dia...

mungkin ustazah tu pun x perasaan yg ada org lain kat sekeliling dia. kak senduk pun satu, makan tu bersopanlah sket. tunggulah da duduk or masuk dlm kereta

Anonymous said...

eii nak kutuk2 slekeh la ape la mcm la kentut uolss tu wangi sgt

Let's SHOPPING Uollss!