ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 8 June 2007

cur jagan x cur!




ade ker kawan mak cakap bila cur nanti rumah ade hantu..masuk akal x..akak bukan ape malas nak bertekak ngan akak2 yang berjanggut misai ni..tapi xpe ..tu lainnya citer..arini mak pi lah chat kat mirc tu..tetiba ada jantan ajak mak main..mak mintak lah bayaran tapi u all...dia kata muka mak macam cekodok..ade ker u all macam cekodok...ngok skit...




mak ngok macam zaiton sameon jer... tak baik jantan tu...


tapi bila dia bagi gambar dia kat mak...aduh! mak rase nak melancap jer time tu jugak meletup u alll!..mak dah buat apotment ngan dia nak berzina malam ni..sape nak ikut...























3 comments:

Anonymous said...

akak. saye dah katam.

bak hadiah. bg kete akak pun takpe. lepas tu saye kasik akak blk wat adiah ari jadi. ok tak?

-anonimos tahpape-

Bedah Mak Piah said...

Hoi senduk, ko lepas mekap mmg chantek.. dah tu pandai photoshop.. aku pun dah khatam.. rasanya ramai dah khatam blog ko ni.. lenkali upload la byk gambar jantan sendu mangkuk! eh senduk! baru jadi pelaris n eye candy.. katernye..

mLov said...
This comment has been removed by the author.

Let's SHOPPING Uollss!