ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 31 January 2008

Kisah Semalam!

Smlm I went for a date with one Netlog guy.. Bosan balik kerja tak tau nak pi mana, since dah de org ajak keluar ok go lah.. So went out for Cha Kuew Tiow kat kampung baru...
Biler nak balik, he pop this dialogue..

NL guy: U know something??

Akak: What??
NL guy: U actuali look gorgeous tau but if u tone down a little, lot of guys would be flocking over you. i love ur body mase u pakai kebaya ari tu..u look like real gurl..katanya

(As usual, I juz gave a "huh" look, dlm hati WTF!!!)

Wats with you guys anywei... I tau la aku GEMOK sikit jer tapi ada rupa, so wats the biggie deal?? Once, twice, I dun mind... Almost every time I meet up with chatters (male ones lah, takkan the gurls nak kasi the comments plak kan??) same ole thingy. Dah mcm pick up line sia~

Kekadang aku terfikir jugak, kurus salah, gemok pun salah... dulu, masih aku slim melim, duda lama aku suruh gemok kan badan skit, dapat laki orang putih konon dia rimas ppl kip looking at me (jeles lah tuh) sebab dia kata badan i sedap2, Now, bile badan dah macam TONG beras( tp yang kecil ok) ada sesetengah members kasi aku semangat nak kuruskan badan.

My question is ... Is it fair only KURUS + ADA RUPA can be accepted in the community... wat abt GEMOK + ADA RUPA.. kelakar ke?? ..korang rase?

1 comment:

meenzuleyka said...

well...be yrself is the best

Let's SHOPPING Uollss!