ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 25 February 2008

Cubalah ! ( Kehebatan Microsoft Word)

Keajaiban microsoft words

1. Bukak Microsoft Word korang.

2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY

Q33 NY ni adalah number pesawat yang
melanggar WtC tu..

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan Q33 NY tu.

5. Kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..
sesungguhnye benda ni dah lama wujud
tanpa sesiapa yang menjangkakannye ...
Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang
melanggar WTC (menara berkembar tu) ..
kemudian ade lambang tengkorak dan
lambang yahudi ...
dah cuba ?????mmg btolkan.............

p/s : akak nak kumpul semua pondan n orang islam serang israel n yahudi tu..tu lak..lets join uolll..trus akak tukar name reezberry binti laden...gitewwww

6 comments:

mrssham said...

akak..nana dah tukar link blog..so sila akak tukar link blog nana k di senarai blogger akak

Miss Reezberry said...

nana akak dah tukar dah....

meenzuleyka said...

AKAK?...hehehuuhuhuuhuu...

hmmm oklah...sesekali berangan tak salah...

tAuRuZmAmA said...

Haloooo akakk..dah cuba wat nih memang betoi ler..camner akakk dpt tau menda2 camni ehh..tererr ler akak nihh..

pearlEJ said...

wahaaa... ej baru aja cuba, mmg nmpk betul arr.. hurmmm..

Miss Reezberry said...

akak ni sebenarnya profesor dik noon oi cuba low profile jer

Let's SHOPPING Uollss!