ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 22 April 2008

Kak bed berangkat ke tanah suci mekah!

ha uolls akak nk bg tau ni kak bed akan terbang ket tanah suci mengerjakan umrah bersama keluarga nya rabu ini..flight dia tengahari x silap akak....alhamdulilah kak bed...akhirnya kak bed dapat juga ke rumah Allah..terharu akak...bila lah pulak akak ade rezeki nak ke mekah ek...walaupun akak ni sexy, meriah n fun tp akak tetap jadikan mekah sebagai destinasi pertama akak kalau akak banyak duit nanti...insyallah

gambar kak bed sekarang yang sering mendedahkan lurahnya...


adakah kak bed akan bertukar imej kepada ini..bertudung litup dan sopan ala2 dato siti nurhaliza..kita tunggu dia balik umrah nanti


ape pun kak bed..akak doakan kesejahteraan ko kat mekah n doakan akak sihat, panjang umur dan dimurahkan rezeki...insyaalah...

so mari kita doakan kak bed semoga kak bed selamat sampai dan selamat pulang..dan dioakan kak bed dapat melakukan ibadah dengan lancar...amin

8 comments:

Kos Serani said...

Tahniah la kak Bed...balek nanti dah jadi Hajjah tu...tutup lah lurah dendam dan rambut, cari lah fesyen mcm Aishah punya tudung sebab saiz badan lebih kurang jer ahak...ahaks

Anonymous said...

ermm comel nyer kak bed bertudung wakakakakak ermmmm
dah macam rupa ank buah dia dah

Nur Adreanna Natasya said...

sekarang musim Haji ke??? ke aku yg ketinggalan zaman... pakai kelender keling katanya...

meenzuleyka said...

Cantik kak bed...dah macam Ibu Nyonya Meener

izal said...

meletop kak bed bertudung nampak jambul...iras2 aida aris pun ade...

ita.itu said...

amin..hrp2 kak bed insaf dan ceria lah ye..wah cun siot..

Anonymous said...

babi la ko ris.. aku tahan gelak macam org gila kt dlm library ni. sial..

Robertrlng said...

Cantik kak bed...dah macam Ibu Nyonya Meener

Let's SHOPPING Uollss!