ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 9 May 2008

Buat ni- HOMEWORK

Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan :-
(i) Wang 15 jutaUSD dr Bill Gates
(ii) Kereta Bmw 7 series
(iii) Satu rumah penuh make-up
(iv)Satu almari high heels
(v) satu lori nak ikan


Senaraikan alasan atas pilihan itu :-
(i) kenapa wang 15 juta Usd..?? sebab akak punya suka lah nak ape..kalau ade duit kan senang...sape x nak duit..sekarang ni sebab akak xde duit..sebab tu akak nak duit...akak akan melancung seluruh dunia..n shopping bagai nak gila


(ii) Kalo dapat hadiah BMW 7 Series akak akan berlagak ..nak ajak kawan2 akak jalan2..pastu akak akan tayang depan jantan2 yang kata kete akak buruk dulu... n parking tengah2 jalan supaya orang tau akak ade bmw...


(iii) Make-up satu rumah sebab akak leh make-up puas2 n kak bed x leh cakap bedak akak kelabu lagi..pastu akak akan berlagak dengan dia..yang akak ade makeup lagi banyak dr dia...hahahahahah


(iv) Gaji tak cukup la.. jadi mestila impikan high heel yang banyak..supaya kalau nak dreg x lah asyik pakai high heel yang ado tu je kan..atlest leh tukar2 kan..setiap 5 minit tukar lain..kelas kan


(v) Bila hadiah yg 4 tu dah dapat tentulah mengimpikan ank ikan yang ramai..dah boleh menyepedo mereka dengan jaya nya..pastu leh ajak kawan2 akak join same...kak bed mesti suka..opss salah Hajah Bed...

5 impresi terhadap org yg diminati :-
(i)kemas - tak perlu pakai yang branded pun takpe
(ii)berkelakuan tidak seperti hanjeng yang lapar
(iii) tidak suka mengungkit2 dan banyak cakap
(iv) Jujur/ amanah/ setia
(v) Tolong Menolong ketika akak sedang sengkek..ini wajib...



Perkara hebat yg prnh dilakukan :-
(i) melalui malam pertama ( sekarang dah malam ker berape ratus thah!)
(ii) melalui alam bapok bertahun2
(iii) memasuki pertandingan ratu cantek dan menang
(iv) berlaki walaupun sekejap
(v) cerca orang sebab mulut dia macam lahanat..harus akak lahanatkan balik...

5 ciptaan yg paling disukai:-
(i) kurniakan kaler kulit yang gelap - sebab black is beautiful.. sebab dalam dunia ni mesti ade yang suka bapok hitam cam akak ni kan..kalau suka putih je x lakulah akak kan...


(ii)Rupa yang x cantek sangat (cantek ker)- kalo akak terlampau cantek karang susah lak nak layan semua orang...maklum lah cantek sangat..so kalau x cantek sangat ni relax lah skit...


(iii) Faoundation kaler gelap...kalau xde mati lah akak..kena campur arang ngan tanah liat lah gamaknya


(iv) keluarga yang memahami akak...sebab mereka ok je akak jadi bapok..giteww...


(v)kawan2 yang ade cantek ade tidak..so equal lah kan..x lah gaduh je sebab semua cantek...


5 orang yang mahu tag :-
(i)Hotmama yang cantek melampau2, memukau, kurus, comel, macam model,kulit halus, licin, putih gebu, meletup deboom..
(ii) Meen Zuleyka yang ado
(iii) Ita itu peminat no1 blog akak
(iv) Hafezzudin yang pot pet pot pet
(v) Lara khristina yang cantek itew

2 comments:

izal said...

hahaha...kelakarlah blog ko nehhh...sehari mesti aku bukak 2-3 kali...nak tgk ade hupdate baru ke tak....mmg kelakar lah gilerrr!!!

ita.itu said...

kak, ko mmg very kelako nak mampus...hehe...lawak2..baik kan mak apak ko kak..hehe..betul tuh..sy peminat akak no 1 tau..ok nanti sy buat k..

Let's SHOPPING Uollss!