ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 17 May 2008

Soalan Dan Jawapan

akak kalau boring2 kekadang akak suka chat kat Mirc , myspace or netlog...kadang2 ade gak layan YM..tp akak sering di tanya dengan soalan2 yang meminta akak untuk menyepak orang itew dengan jayanya....akak pelik dan mushkil dengan soalan2 ni..adakah jantan2 sekarang di programkan untuk tanya pondan dengan soalan2 cam ni..bongok lah diaorang ni..contoh soalan2 nya adalah.....

1)Awak ni ade tetek tak?
Jawapan akak : mestilah ade ..kalau xde cacat namenya ngok!

2)Tetek awak besar tak?
jawapan akak: Besar wak..besar tetek kucing..(motif tanya tetek orang besar ker tak)

3)Kenape awak x besarkan tetek awak?
jawapan akak: kalau tetek i besar nanti orang suka kat tetek i bukan i...(suka ati aku lahnak besar ker tak?

4)Awak ade tak kawan yang ade tetek besar?
jawapan akak : soalan ni cam sial kan.....ade wak..jiran saya dia ada anak 5 tetek dia besar..umor dia 52 tahun ..nak ker?

5) awak pakai baju ape g keje?
jawapan akak : pakai baju ape?....i apakai baju ninja ari ni...motif nak tanya akak pakai baju ape....

6) Wak duk ngan kawan ker, kenape x duk sorang2?
jawapan akak : sebab mak awak tak bg i duit bayar sewa.....

7) awak akalu tido selalu pakai ape?
jawapan akak : i kekadang pakai jubah...kalau rajin i pakai baju pengantin siap ngan cucuk sanggul

8) awak leh x mms gambar sexy awak kat saya?
jawapan akak : maaf yer telefon i ni hp zaman nabi...xde mms servise yer....

9) kalau i jumpe u ape u nak buat kat i nanti?
jawapan akak : pijak ker, terajang ker..kalau i rajin i hiris u nipis2 ( kalau jumpe ape lagi berzina lah bodo)

10) awak ade tak baju sexy untuk jumpe i nanti?
jawapan akak : badan saya macam raksasa wak..kalau pakai baju sexy nanti awak lari lak...

11) u ni dah operate ker?
jawpan akak : dah operate kuku...

12) kenape awak x operate puki n besarkan tetek awak?
jawapan akak : sebab aku punya suka lah...kalau nak puki cari lah perempaun..hanjenggggg..kalau aku masuk neraka nanti ko nak jadi sukarelawan tolong aku ker?

13) kalau i adatang umah u i nak u sorang je leh tak?..suruh lah kawan2 awak kuar i nak privacy.
jawapan akak : boleh ape salahnya..kalau rumah tu rumah mak awak awak leh buat request tu yer...

14) awak keje ape?..salon ker butik...?
jawaan akak: kalau pondan mesti keje cam tu ker..saya keje bawak lori ayam....

15) awak leh x carikan i girlfriend yang lawa2 untuk i?
jawapan akak : AKU BUKAN AJEN PENCARI JODOH LAH BONGOK!

kalau korang dapat soalan2 cam sial ni..ape korang buat?..kalau jantan tanya akak soalan ni akak malas nak layan...sebab mereka bukan nak kawan pun...saje nak sakitkan ati....

10 comments:

Heartless Devilish said...

miakakakaka...
tergelak besar baca jawapan akak reez...
atoi.....
thanx for brighten my day...

peej said...

betul la tuh..tension kalau chat..then muncul org2 mcm nih..sbb tuh malas nak chat..x sanggup terjumpa org2 yg gile mcm nih..

tp mmg best la jawapan2 nyer..heheh..

izal said...

hahaha kelakarlah jwpan ko nok..mmg takleh blahh tau takk..

keep it up..i loike....

ita.itu said...

lawak setan aku gelak..ko nih mmg lawak kan..benci tau

...$weE+ 666... said...

muahahahahahaa... best lah jawapan kak senduk kita nih... terpesona i baca sumer nyerrr... begitu lah cara2nyer menjawab soklan bodo kan... ahaks!

viruspadu said...

jawapan ni paling wat saya gelak guling2

"i kekadang pakai jubah...kalau rajin i pakai baju pengantin siap ngan cucuk sanggul"

hahahahahahaha kelakar giler okey

Moonlite said...

aduihhh... mmg lawak gler ar blok akak ni..
miahahahahhh..
nak pengsan sy gelak.. keskeskes...

salam kenal.. :)

unveiled evil plan to get famous && take over the world said...

hello kak. salam ziarah =))

entry ni entry yg plg best skali tahu. hahaha. sgt bestttttt;)))

saya link akak ok ? =)

Umi Mia said...

ekekeke...walaupun entry dah berkurun yang lepas..I tetap nak antar komen..sbb entry ni lawak gila....terguling2 I gelak...(guling dalam imaginasi..tak leh guling betul2..sbb skrang ni kat opis)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho....klako gilerr N bace no7...well..nice 2 meet u akak..

Let's SHOPPING Uollss!