ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 16 June 2008

Bila kak Cam Menyanyi !

weekend lepas..akak n kawan2 telah berkareoke lagi...mmmm..suka benor kitorang menghabiskan duit kat kareoke kan..mengaji kan bagus....opsss....
kali ni kitaorang kareoke kat redbox...yer lah pertama kali pergi...selalu p yang murah2 je..sekali-sekala nak rase yang mahal2 kan..maklum lah ade mak ayam sponcer kan..gitew....tapi malam tu semua tertumpu pada kak Cam...

adakah kerana dia cantek..adakah dia memukau semua mata yang memandang?....
kalau nak tau saksikan lah..suara yang merdu lagi menghiris jiwa...PUCHONG SONG BIRD...Miss Cameliana Boboqs....dengan lagunya Jerat Ayam with special apperiance Datin Hajah Vieda Arena Tajudin !





amacam sedap x...jangan gila2...siap ade special appearance lagi tau...ade x yang berdarah telinga dengar suara cam cam x?

mungkin gambar ni akan di jadikan cover album kak cam nanti...nantikan lah album kak cam di pasaran...jangan lupa beli yang original ok...


sebelum kak cam jadi artis pose dulu..nanti susah sebab dia dah sibuk nanti..gitew...

ala comelnya..walaupun sebenarnya muka masing cam sial....

malu2 gitew kan...

special appearance oleh Datin Hajah Vieda Areana Tajudin..gitu name ....bukan calang2 ni....

ape lagi dah habis nyanyi..berambus lah....

4 comments:

ita.itu said...

Datin Hajah Vieda Areana Tajudin..kah.kah.kah..mampus aku gelak..

izal said...

bak kata ko kan kak senduk...fondan ni kuat berangan...

so nama si kak bed tu pun taknak kalah aku tgk....go nyah go!

Aleeya said...

bley tahan suara kak cam ekk

Izzu Izzuri said...

Aku x dpt menahan diri nk cerca jgk..!!
Tak tahan tul nengok aksi video klip yg sebelah kak cam tu.. Wakakaka!!
Btw cik senduk, rajin2la update blog yer..Hari2 kita bukak blog awak.. Harus wat aku ketawa!! Mak suker! Mak suker!

Let's SHOPPING Uollss!