ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 June 2008

Hotmama Dan POCO-POCO

wah camne lah agaknya rupa hotmama poco-poco tu kan...pasti lembut dan menarik pergerakan diakan...awas ko

Hey uoll..semalam akak telah mendapat satu cerita baru uolss…nak gelak pun ade…mushkil pun ade…entahlah..akak pun x tau ape nak cakap…ni cerita pasal hotmama lah..setelah berkerja keras keja x henti2..hotmama telah memonteng keje semalam katanya…so akak pun bercadang lah nak jmpe dia malam semalam..tapi dia kata kalau nak datang…datang sekarang sebab dia ade hal….

Akak pun tanya dia kenape…ape hal dia?...lantas dia cakap…ko datang cepat skit sebab kul 8 nanti aku ade kelas POCO-POCO ngan kaum ibu2 kat kawasan umah aku…wah gitu…poco-poco katanya…bila dia terlepas cakap dia ade kelas poco-poco..trus akak cakap..awas ko..jap lagi akak akan pi amik gambar waktu dia ngah belajar poco-poco itew…yang penting hotmama kata dia dah belajar sampai step 4..wah gitu….

Cam ner lah rupa hotmama itew berlatih poco-poco..mesti macam dumbo kartun Disney ngah menari kan..mesti comel…wahh tahniah hotmama…dengar kata lak dia dah beli tv flat screen gitew lah..awas hotmama..maka akan bawak kak bed bersama untuk menjadi juru gambar akak nanti..sedia lah yer hotmama…akak yakin umah ko dah cantek..jangan tv je cantek tapi interior dalam cam hanjeng…opss matilah mak kena maki ngan hotmama pas ni…maaf yer hotmama..akak yakin umah ko cantek memukau..sebab ko kan kaya….

Ape pun hotmama nanti akak free …akak akan dating umah ko…and jangan lupa akak dah dapat jadual kelas poco-poco ko tu sebab kakak I pun duk area hotmama itew…jangan risau….

7 comments:

izal said...

wahhh..apekahhh....

poco2 tu ape nox? tarian laga2 bontot ngan jantan kehh??

kelazz hotmama...makin hot lah fomfuan tu nanti...heheheh

ita.itu said...

hotmama..ko x nak membalas ke kak..haha..wah kelas mama nak kurus ek..harus gitu

Aleeya said...

hohhhhhhhh???poco2 adoiiii ni mcm senaman yg sama makcik n cik kak kat opis gomen ai buat tawwww, tapi ai tak join ler....he he

hOtMaMa said...

hanjenggggggggggggggggg pondan neh tawwwwwww!! matilah pecah lobang kat sini.... ko mmg babi kan!!!!!
motippp buat entry khas nak cerca mak kat sini la.... AWAS... hari pembalasan akan tiba juga nanti... mak lg banyak benda nak carut kat ko nanti neh....!

lantak la org nak kata apa.... ada aku kesah... yg penting mak suka... pedulik hapa mak dng makcik2 yg adooo... yg penting mak boleh mengeluarkan peluh bagai nak gila okeh.... yea la... zaman clubbing mak kan dah lama berlalu nok....ko lain la.... tak dpt pg clubbing, poco2 pun jadiklah....hikssssss!!!

Umi Mia said...

kikikiki...I pun nak kena belajar nari poco2 ni...my family plan nak poco2 time malam adik I kawin bulan 8 ni...nak carik hot mama lah...lalalalala

sWeeT & siMPLe said...

Assalamualaikum.. Salam Ziarah... betul2 meriah blog ni. I likee..

NieZearm said...

Hahaha.. aku pun pernah gak la terlibat dlm poco-poco ni. yang menari suma otai. bila dah ade tengah2 crowd kena la follow jugak..
ok pe..

Let's SHOPPING Uollss!