ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 22 August 2008

abah oh abah

al kisahnya semalam.....akak ngah keje....pastu abah akak call akak dalam kul 4.30 ptg cam tu lah...tehn dia tanya akak balik kul bape?..akak cakap cam biase lah kul 6..dia tanya leh tak anta dia pi gunting rambut...mmmm akak cakap ok je..tp kete akak mmg tengah manaj2...altenator kete akak mengpukimakan diri kembali..kadang2 kete tu o.k kadang2 k.o.... so akak cakap kat abah akak yang esok aje lah dia pi gunting rambut...akak nak bawak kete pi workshop dulu....
tiba2 terus sentap dengan jawapan "Abah nak gunting rambut arini je...esok x nak"....wahhhhhh

...ape lagi panas ati lah akak kan..bukan akak x nak anta dia..maunya kete akak tu tiba2 mati ngah jalan nak ke abah akak pikul kete tu sesame ....dia kata lagi " kalau x nak anta xpe lah abah pi jalan kaki"..... sampai ati ker uolls nak ngok abah sendiri jalan kaki...so ape lagi akak pi jumper kete akak n leh idup..ape lagi trus lah bawak dia pi gunting rambut.....

sampai2 je kedai tu..rupanya2 dia dah berjanji ngan kawan2 dia nak jumpe kat kedai gunting rambut tu..patut lah kalau x bawak ari ni dia nak sentap..baiklah abah..pi lah bergosip bagai sane..akak pun pose lah tunggu kat luar..sebab akak rimas dalam kedai gunting rambut tu..semua dok tanya akak ni bila nak kawin lah, ape lah..sorry uollss...baik akak duk kat luar...

sedang akak tunggu abah akak set rambut akak sms lah apis...boring katanya...leh kurang cam ni lah sms nya..akak pun dah padam dah...

sms akak : hey what up sista?
sms hafiz : i'm ain't no sista..what up niger?
sms akak: i'm with my daddy at the salon..he blond his hair and do some rebonding..so want to chill out tonight?
sms hafiz : wow ..i can see niger family want to be white...not sure what time i will be out...i will let u know...

hanjeng x....yer keluarga akak niger..ko keluarga orang putih..tahap putih ko bagai nak gila..tahap putih ko seputih salji..ko keturunan snow white...yer akak nampak...bebas...ko mmg hanjeng sangat...

15 comments:

NieZearm said...

abah ko tu pun pandai gak nk bersosial..

klau tinted sket tu adat la.. org melayu pan asian dengan org melayu peter pan tak same.. :-D

puan.cokolat said...

org tua mmg cepat sentap gitu.. kita tak tengking, dia kata kita tengking dia, padahal tone aje tertinggi hokeh!

hanjengnyer kawan ko tu.. sesedap molot mencerca orang!

:))

hOtMaMa said...

matilah kalau kak orkid baca neh...hahahha... biasa arr gurau2 an diva2 puchong tak sah kalau tak melezer... alahhh kak senduk neh mcm tak biasa u ols... weiii.. weekend nih per cerita... kawan kita yg kaya raya baru dpt payment tu tak nak belanja karaok ker??? jng lupa ajak mak hokeh...!!

Maxidea Design & Printing Studio said...

niezarm - ok sayang i akan ikut cakap u..demi u i akan buat segalannya

puan coklat - mmg pun orang tua mmg kuat sensitip...

hotmama - ahad ni jempun le datang umah mak tengahari..mak aku baut kenduri nak puase...payment...belanje?...i x dengar ape2 pun ni kalau pasal duit boleh bau dr jauh kan..mmg dasar perempuan mate duitan..hanjeng sangat

VersedAnggerik said...

Hehehe.... klakar bapak U.

Tapi ok gak, kalau dia x macam ni, tak ada lak modal U nak blog pasal dia, yek?

ita.itu said...

haha..sudahnye bapak ko dok gosip ye kak..haha

IBU KUMBANG said...

ni baru la anak mithali.. teman bapaknya bergosip.. hehehe..

Anonymous said...

Kebebasan adalah hak milik setiap insan..kata Betty M. Leogardo...

Anonymous said...

Kebebasan adalah hak milik setiap insan..kata Betty M. Leogardo...

veeda_areena said...

bapak ko kire ok lagik... bapak makkkk ado......

tigrismalaya said...

wah bapak ko bole tahan tahap bersosial itew...wah berspeaking londuun uols berdua kann...tak pe kak, aku syak hafiz jaki ngan kemulusan kulit ko kann...hahahaha...

Anonymous said...

a'ah...kulit dia memang mulus...xder sedikit sopak atau jeragat pun...x caya amik mikroskop...

Miss Moon said...

kak senduk ...w.ah tetiba panggil nama nih vley sebab hotmama panggil nih hahhaha

dapat ur blog nih dari blog hot mama ..best la baca blog nih ...saya link kan ehhhhhhh.

kalau nak posing maut berguling guling bagai call la i ...ley i amikkan gambar korangs ...sempat promo ..

KV said...

suka baca blog akak. Meriah sungguh! Kita nak link la.Boleyhh??

darling8tabby said...

niger katanya..takpe..u ols tetap maletopp

Let's SHOPPING Uollss!