ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 8 September 2008

kuiz hari ini....lets teka uolss




dr gambar yang akak paparkan di atas..ape yang anda boleh simpulkan..ape kaitan ketiga2 gambar di atas...ake sesuatu dengan gambar ini...ingat ini kuiz.... sape teka dengan jawapan yang betul akan diberikan duit raya...sape salah kena serahkan pakwe or laki masing2...dan kalau anda lelaki serahkan diri pada akak...jikalau ape2 berlaku akak x tanggung jawab....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

38 comments:

Mama_Nofal said...

tgh sahur ka??ehh tp cam cerahh..

Mrs Maznan said...

tu bkn kak bed ke yg tgh mkn di siang hari ittiew...period ke noks? huhuhu

okfind88 said...

ni tyme akak sahur kn???

KV said...

motiff? Mek tak paham soklan. Huhu

eh..eh.. dah faham la. Sahur di hari yg cerah ek?

~Eila @ Along~ said...

ok..nak cuba..jawapan kuiz...berbuka dengan maggi..hehe

K.Jah said...

kantoiii!! kak bed tak mandi wajibbb yeaaa!!!!

IBU KUMBANG said...

comfirm kak bed tak posa! sebab dia terkorek hidung.. ngahaha

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...i know i know...jawapan nye ikut chronological gambar...

gamba pertama - allahuakhbar allahhhhuakhbar (azan kat tv).....slurppppp nyum nyum nyum

gamba kedua - oh pedasnye maggi kari ni...kite minum duluuuu... (dlm hati "awat ade reflection cerah semacam je kat jug air aku nie")

gamba ketiga - laaaa reflection tue dari cahaya matahari kat luar laaa...

pastu yg aku buke pose tu azan apeeeeee ...........
opssss...azan asarrrrrr rupenye!!!

takdapat nak tolong babe ;)

Mieza said...

ni mesti tengah berbuka or sahur kat umah baru meenzuleyka...si wartawan vogue tu...hehe

sbbnya umah dia ksg lg xde kerusi meja...btl x...klu salah ampun kak senduk n meen...nanti raya mieza mintak maap ya...:D

pearlEJ said...

jawapan 1 :-
kak bed berbuka puasa dgn megi n air teh o ajer.... ehehee....


jawapan 2 :-
kak bed bersahur dgn megi n air teh o tuu... hihihi....


tapi kalau salah jgn ambik laki mak okehhh... ahahahah

marinahunny said...

kak bed berbuka pose dgn megi n air teh o peng sajorks coz x smpt nk g beli mknan kat bazar ramadhan sbb keta kak sendok wat hal...

ita.itu said...

kak bed x pose..hhaha

AzurA said...

nin makan di waktu baru matahari nak naik disebabkan lambat bangun sahir pastuh tetiba plap tahu dah datang bulan.. ye ke kak???

along said...

hai.....x terlambat rasanyer nak ucap salam ramadhan....suka blog ni ...

veeda_areena said...

hanjjjjjjjennnnnnggggggggggg........................................ awassssssss................................

aladeen said...

abg bed (oppsss abang ker.. larikkkkk) bukak pose ngan megi + teh limau panas.. pastu tertidooo x pegi terawih! btol tak? hikssssssss

arep said...

meriah u ols saling berteka teki masing2 kan..

NoRazUraShIma said...

Haha...KAntoi Kak bed...Makan Mase Azan asar..Mesti kes tdo ptg Nih PAsal

puan.cokolat said...

cepat perang cepattttt... pihak lawan telah menghantar balasan gitu!!!!!!

hOtMaMa said...

yes mak syak uols wat port makan megi disiang hari di markas kak bed..khannnnn!

Khairulius said...

Kak bed tak puasa ker..

Miss Moon said...

bukan party tupperware bukan party amway tapi party maggi ..amboi kemain makan ...mak mertua lalu pun tak nampak

a) berbuka poser
b) bersahur kul 7am
c) tiada satu di atas

darling8tabby said...

ada orang tak puasa yer. heehehe

Izzu Izzuri said...

Mak tanak komenlah. Takut subehat. Muahahahaha! (Sabar jelah tgk tem2 tghari nih. Keroncong siot. Maggi pun nmpk sodap!)

sweethOneY said...

makan maggi sambil baringg

tak pose!!!

Umi Mia said...

kahkahkah..kak bed tak pose.....ahahaha....dia period tu kot.....dimaafkan...hahahaha

izal said...

sabar kak bed, pompuan suci kalau kene aniaya akan di lindungi..

tp dlm kes ni terang2 ko mmg tak poser!! tak dpt aku nolong nyer

Cakap Kosong said...

kak bed dan kak senduk tak puasa,sebab tiba2 datang bulan.

azila said...

kak senduk berbuka ikut time sabah/sarawak,awassss
ni statement xnk burok sngka la kunun kan,wakakakakaka

marinahunny said...

saya ada tugasan utk akak, sila singgah ye...teringin sgt nk tgk tuuuuuuuuuuttt.........

NieZearm said...

sahur lewat atau berbuka awal..

VersedAnggerik said...

Makan maggi di siang hari Ramadhan ke tuh?

iNi DunIakU said...

YEYE!! xPose!!..

Kantoi...

meirou.n.sinchan said...

me nak teka lah gak..hehehee..

jawapan dia..

"penangan kak bed berbuka boser ngan maggie n ayaq teh akibat dr perang badar antara uolls bedua.."

erkk..boleh ker??..

meirou.n.sinchan said...

ehh..nak tekal sekali lagik arr..boleh??..mauahahaaa..

"kaitan antara gambar2 tuh...errr..pasal karangan yang kak bed mention dlm blog dia..kena bina ayat 360 patah perkataan..hadianya..jemputan rumah terbuka perdana menteri..(err..kalu rumah terbuka perdana menteri nak kena jemput ker??bkn pree ker??....hehehee...

boleh ker kak...??hahahaaa..

linn said...

kak...

i ni silent reader tp nak mintak permission tiru idea ni kt blog laa. leh kan kan kan? heheh.

nnt i tulis credit to u kt my blog okeh.

pasal entry ni sudah terang lg bersuluh kann. harus kak bed membaham megi di siang hari.

Amour Rizan said...

hehehehahahah!!!! shial jer perbuatan adik2!! nasib baek kak bed yg kena.. dia simpan dalam jer, tak suka serang balik depan2.. gitew.. ngeh3...

Anonymous said...

bangang nape xpose...........hannnnjeng btol

Let's SHOPPING Uollss!