ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 15 November 2008

sedihnya hati ni tiada tertanggung!

ya allah mengapa ko duga aku sebegini rupa...tak tertanggung rasanya ya allah...mengapa ini semua terjadi...pening..nangis..semua akak rase...mmg besar dugaan mu....selepas ini akak terpakse menjalani hidup tanpa nya ...akak akan sentiasa merinduinya..sekarang ni tidur x lena..makan x lalu...semua benda teringatkan dia..sayang kenapa kau pergi...mengapa kau pergi dulu sebelum aku...segala nyawa dan harapan ku hanya untuk mu sayang...
mesti uolss tertanya2 kenape akak bersedih kan...susah nak citer..sebak rase hati ini...tak tertanggung rasenya..dugaan besar telah akak lalui...

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


barang make-up akak hilang ok

sayang kemane kau pergi sayang


kat mane akak letak akak pun tak tau..selepas akak pi menggorek sarang anai2 kat melaka itew akak pun x tau mane dia pegi...tu lah gatal sangat p bawak pi melaka sapa suruh..yer lah nak buat keje pi bawak mekap kan..akak bawak lah barang khas je..macam faundation, blusher and lain2 tu...pastu bila balik akak lupa lak kat mane dia..puas cari...yang penting tu siap nangis tu...



adakah akak akan nampak seperti ni nanti?...nantikan

ape pun nanti akak beli lah yang lain..nampaknya buruklah muka akak lepas ni..kalau korang terserempak ngan akak pastu muka akak macam hantu or macam sial..buat2lah x nampak or jangan takut ok..akak x makan orang...cuma muka akak je yang bakal seperti hanjeng..waaaaa sedihnya...nasib baik akak x bawak semua..tinggal yang cokia2 je..sape yang terjumpe sila pulangkan ek...

15 comments:

Monkey D Luffy said...

akan ku lari langkah seribu

yatt said...

baca memula gempaq je ayat nya..hampeh tul!!! kahkahkah
halalkan je lah kak ooiitt..

cokolat said...

weyy.. habehla... habehlaaa..... habehlaa nantiiii!!!!

K.Jah said...

aku ade la mekap spare nan murs2 tu. silky girl jer pun. ko nak ke nok??? aku kirim kat shana ek???

Cyberwira said...

haaa?? hang bawak make up pi melaka?..tefcicir kat pulau ke atau tertinggal di mana2?

chronicles of angelzz said...

xpa kak tnpa maekup aka da cukup chanteque okeyh... eclass dr hati

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

abes tuh skarang nie akak pakai ape?
takkan takde spare kots?
hurm....
ciannye...

veeda_areena said...

yes....yes....yes.....

nok meh dtg umah mak.... mak ada satu lorii barang makeup mak yg tak pakai.. ko nak ker.....

kita buat sistem bater ok... aa..aa..aaaa.......

Cakap Kosong said...

agaknyer.........abang2 yang ganteng tuh tak yang nyorokkan , kak senduk?

Nad Eusoff said...

wah...aka kena cepat beli tangki oxygen..
nafas pun dah half2 kan dek kehilangan barang mekap
wakakak

meenzuleyka said...

slama ni u pkai mekap ker...i igtkan naturalina...

Mrs Maznan said...

hahahaha...aku baru nak ckp tapi meenzuleyka dah bagi comment! sabar nok..xpun g lar pinjam kat kak bed!

Umi Mia said...

senasiblah kita....eyeliner kesayangan I yg baru pakai dua kali baru jer hilang...semalam jer baru beli semula..payah nak cari tu...(ceh cam jenama mahai sangat..in2it jer..tp payah nak cari ok....darkbrown tu...pakai pun best...)

akak...u kena tag gambar paling sexy tau...buat tau...wajibulghunnah....

tigrismalaya said...

suan ko...aku syak ader yg sorok tak...tak pon minta en boss beli??? dia kan mempunyai ati yang murah lagi luhur...

izal said...

sian ko nok, takpelah, kalau stakat MAC tu petik jari je ko leh beli kannnn??

Let's SHOPPING Uollss!