ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 1 December 2008

Abang Perancis Datang Lagik uolss

pagi td sebelum start keje akak check email akak..then akak di kejutkan dengan email ini...its been a while kan...so akak nak tanya pendapat korang..haruskah akak jumpe dia?

it a email from my ex-boyfriend from france Encik Theodore Macauley

harus ke akak jumpe dia?..adakah peristiwa menolak kete sambil drag dalam hujan kat bukit bintang akan berulang kembali...rase macam nak jumpe..macam tidak..kompius akak...
akak takut gak kalau akak jumpe dia kang terkepam2 akak kete rosak lagi..haruskah akak naik public transport..or jalan kaki je uolss..harus kurus bila akak sampai kl jalan kaki..yer lah jalan kaki dr puchong to kl..pastu kejang tengah jalan..trus hanjeng...
korang rase haruskah akak jumpe dia...?

21 comments:

ita.itu said...

kalo ko nak dinyocok jumpa aje..kah.kah.kah..

tigrismalaya said...

ala jumpe sajork..bukan nak wat pe pon setakat jumpe2 jer..kan??kan??kan?? muahahahhaha...

marinahunny said...

g lah jmpa...pastu snap gmbo akak dgn dia k..nk tgk jg...pastu kongsi lah cite..nak tau nih..

Anonymous said...

jangan la berjumpa ....kalau jumpa..harus ada aksi berzina...!! JGN kak Senduk!!

VersedAnggerik said...

Gi lah jumpa.

U've got 2 days to primp yourself up!

Go see him, then share the meeting experience here!

Can't wait to read!

Anonymous said...

Jgn la jumpa kak Senduk, nanti ada acara cucuk menyucuk dan tonggeng menonggeng, itu belum lagi kes kerja2 blow belon. Ya tuhan ku, lindungi la kak Senduk ku dari dizina oleh Mat Saleh tu

Mrs Maznan said...

kalau ko sanggup peristiwa lama berulang kembali.. silakan......hahahaha..

Cakap Kosong said...

go kak senduk go !

monas2petronas said...

aku nak nyebok..

HARUS JUMPA..

dah tu jgn lupa update cite dating tu kat blog,,:D

ngeh ngeh ngeh

Monkey D Luffy said...

dia nak projek jer tu

:: AYU AYUMiE :: said...

HARUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS jumpa nok! mamat obersea tuuhhhhhh!

Tijah Lawa said...

kalu ko nebes...mak bleh jer temankan ko nyah!! pastu ngan mak2 skali nebes kat sittew

azila said...

perghhh kat senduk,boyfren omputih yer!! pegi jek le,kasi pns sket KL tu,drag jgn x drag kak!!!
:D

Miss Moon said...

kak senduk apa kata hati mu ...wah gitew

wisau gaks aku ...krg apa apa berlaku ..kang KS marah kang kita org sebab paksa jumpa.

apa kata kak senduk main lambung duit syiling je ...

tak pun KS reply la email tew ...u want me u come n get me wahhhhhhhhh sangat jual saham mahal gitew . Ini bagi mengelakkan aksi tolak kereta lagi

darling8tabby said...

ala jumpa jer..bukan buat apa pun kan...kan kan...

hehehe

pearlEJ said...

kalau setakat nak jumpa2 tu ok per akak, pegi jerk laa...

Anonymous said...

gi jela nyah..ketuk je..wakaka

farah amoi said...

alaaa..bukan slalu...4tahun skali je kan...

Anonymous said...

gi jumpa nyah... you got nothing to lose girl. Jumpa as a friend. pas tu kalau dia nak rembak kau mintak 500 EURO nok. Bukan apa nak mengelakkan zina.. Unless lah kalu kau memang nak kan..which the case mak rasa ko pun tak rugi apa...hehehe. Dia nak ngan ko sebab ko meletop nok. Tak kisah lah as sex sajor kann...kalau kau tak meletop tak kan dia nak rembak ngan ko nok... Mrasa batang mat saleh. lazat u ols.. mati la mak hayammm...hikss

good luck girl

kakjah said...

g jer kak...bie lg nak rasa balik pucong merangkak kannnnnn....about transport....alahhhh stakat kejang jer...abg perancis punyer kejang lagi bezzzz

Lieder Blumen said...

kak, peristiwe tolak kete smbil drag dlm ujan kat bukit bintang tu entry mane? i tak jumpe la kak... mohon suggest kak.. tq kak sendok

satu lgi klau xnk lemang eropah tu bgi kat i jela, i nak pecah dare cepat2 ni da nk msuk 22 da nnti org kate out of date plak kan,,,hampir kertu gitteww..

Let's SHOPPING Uollss!